ne oldu hocam@OceanLaB Tame abi sabahtan beri orda ayakta bekledim ve itopyanin çok saçma nedenlerinden dolayı sistemi alamadan eve dönüyorum yani şimdi itopya ya ne desem yeridirde allaha havale ediyorum
ne oldu hocam@OceanLaB Tame abi sabahtan beri orda ayakta bekledim ve itopyanin çok saçma nedenlerinden dolayı sistemi alamadan eve dönüyorum yani şimdi itopya ya ne desem yeridirde allaha havale ediyorum
18K Ya 3080 li hazır sistem aldın ona sevinVision veya gaming x trio alamadım ona yanıyorum
Benim sıram (yani ablamın sırası) 23. Kasadaki görevli telefonu alıp bana "ekran kartlarını random veriyoruz, size de Gaming OC model denk geldi." dedi. Ben de "Taner Bey videoda kartlar sırasıyla dağıtılacak dedi, neden random veriyorsunuz?" diye sordum. Hakkaniyetli olarak sırasıyla verilmesi gerekiyorken İtopya sanırım işine gelen kartı veriyor.
Görevli bana "Sizin sıranız 23'dü ama 4-5 kişi Vision model denk geldiği için almaktan vazgeçti." dedi. 5 değil, 10 kişi bile sıradan çıksa ben 13. sıraya denk geliyorum ve ilk 12 kart stoğu Ventus. Daha sonra 19 stokla ilk Vision ekran kartı bana denk geliyor. Her olasılıkta sıra olarak bana Vision geliyor fakat görevli birilerine kıyak mı geçiyor yoksa daha az tercih edilen modelleri mi veriyorlar (sonuçta firma ve kârını düşünür normal olarak.) bilmiyorum. Görevliye sırayla verilecekti diye biliyorum neden random veriyorsunuz dedim, daha fazla konuşmadı ve telefonu ablama geri verdi. Ablam da "yavrum ben alayım bunu boş ver." dedi. Tamam dedim ama bu durumdan hiç memnun değilim. YouTube videosunun açıklama kısmında baştan aşağı doğru sıraya doğru kartların dağıtılması gerekirdi.
Ayrıca sistemi asla demonte teslim etmediklerini, montajlı bir şekilde teslim edileceğini söylediler. +100₺'da montaj parası geçirdiler. (Bu sistemi demonte olarak satmıyorlarmış.)
Uzun lafın kısası gönlümde Vision vardı, sıra olarak da Vision geliyordu. Mağduriyetimi bildirmek istiyorum burdan. Eğer gerçekten kurayla şans eseri kart seçiliyorsa satın alacak kişiye, benim hakkım helaldir. Şayet, görevli keyfiyetine göre veriyorsa üzgünüm ama yanlış...
Neden dostum@OceanLaB Tame abi sabahtan beri orda ayakta bekledim ve itopyanin çok saçma nedenlerinden dolayı sistemi alamadan eve dönüyorum yani şimdi itopya ya ne desem yeridirde allaha havale ediyorum
Hocam ne oldu ozel degilse@OceanLaB Tame abi sabahtan beri orda ayakta bekledim ve itopyanin çok saçma nedenlerinden dolayı sistemi alamadan eve dönüyorum yani şimdi itopya ya ne desem yeridirde allaha havale ediyorum
2kda bilerek yapılmıyor işlemcinin gücünü göstermek adına çözünürlük yükselirse işlemciye yük binmezEvet testler 2k da yapılabilirdi.
2 gündür forumda konu deniyor keşke forumu takip etseydin dostumKeske Sistemi Yarın'dan itibaren deseydiniz bu sekilde Kimse yararlanamıcakki Sansa Sabah ordaydım öglen işe gitmek zorunda kaldım butun gün orada bekleme sansım olmadı keske Gecerlilik tarihi koysaydınız ne biliyim 10 ekim saat 12 itibari ile alınabilir felan sansıma Dogum Gunumdu yarın aldırcaktım alamıcam bu saatede kalmaz oradakıler almıstır :'( Bi Stok sordurma sansımız olsa bilgimiz olsa gelip alayım dicemde 1 saatlik yol git gel 2 saat
Reşit sayılmadığından yüklü miktar alışverişe izin vermemesi normal ama annen babanı arayıp izin aldığını onaylasalardı keşke ama riske girmeyi istememişler sanırımŞöyle şimdi mevzu ben 16 yaşında bir bireyim annemin ve babamin kredi kartlarindan ayri ayri ödeme yapicaktim ordaki çalışan diyorki 18 yaş altında olduğun için olmuyor kart sahibi olmalı tc si lazım diyor dedim tc sini veriyim annem ve babamin istiyorsaniz ariyim veya başka bir teminat alabilcegin yol yokmu diyorum yok diyor sabahtan beri o sistemi alabilmek için bekledim ve eve boş dönüyorum
Not:babam ve annem uzaktaydı yoksa gelirlerdi bu şerefsizler in bu yaptiklarina rağmen dedim ne kadar sürem var sira bitene kadar yani bu kadar saçma sebep görmedim
@OceanLaB Taner abi bu işe el atarsan çok sevinirim
Sen satın almışsındır diye düşünmüştüm, sağlık olsun.Şöyle şimdi mevzu ben 16 yaşında bir bireyim annemin ve babamin kredi kartlarindan ayri ayri ödeme yapicaktim ordaki çalışan diyorki 18 yaş altında olduğun için olmuyor kart sahibi olmalı tc si lazım diyor dedim tc sini veriyim annem ve babamin istiyorsaniz ariyim veya başka bir teminat alabilcegin yol yokmu diyorum yok diyor sabahtan beri o sistemi alabilmek için bekledim ve eve boş dönüyorum
Not:babam ve annem uzaktaydı yoksa gelirlerdi bu şerefsizler in bu yaptiklarina rağmen dedim ne kadar sürem var sira bitene kadar yani bu kadar saçma sebep görmedim
İtopya bu konuda haklı, yasal olarak 18 yaşından büyük biri olması gerekiyor.Şöyle şimdi mevzu ben 16 yaşında bir bireyim annemin ve babamin kredi kartlarindan ayri ayri ödeme yapicaktim ordaki çalışan diyorki 18 yaş altında olduğun için olmuyor kart sahibi olmalı tc si lazım diyor dedim tc sini veriyim annem ve babamin istiyorsaniz ariyim veya başka bir teminat alabilcegin yol yokmu diyorum yok diyor sabahtan beri o sistemi alabilmek için bekledim ve eve boş dönüyorum
Bu ne demek? İstanbul Ankara vs kalabalık ve işlek şehirler mağazaları buralara açmak normal zaten.İstanbul Türkiye'dir ama Ankara Türkiye değildir.
Valla kardeşim benim bunlar nasıl adamlar inan aklım ermiyor. Bu kadar dünya malına tapmayın. Sırana, hakkına, nasibine düşen X kartmış işte. Neden sıradan çıkıp tekrar sıraya giriyorsun, neden milletin nasibindekini değiştiriyorsun? O sıradan çıkanların tekrar sıraya girip sistemi istedikleri kartla almalarına inan gönlüm razı değil. Alamamalılar. İtopya sıradan çıkan adama o sistemi satmamalı! Kusura bakmayın ama biraz sinirlendim arkadaşlar, bu işin ufağı büyüğü yok. Bu zihniyetteki insanlar menfaati uğruna her şeyi yapabilecek potansiyele sahip bence.Herkesin hakkı neyse o abi keşke sıra uzun olsaymışda çıkanlar bidaha alamasaymış 3080li sistem bulmuşsun 17k ya dua ediceğine adam şeylisini arıyor böyle insanlarada uyuz oluyorum
Kardeşim kusura bakma, sen yazdığında direkt ablama yazdım ama o sırada sistemi topluyorlardı o da bekliyordu. Mağazadan çıkmış, eve geçiyormuş. Öğrenemedik.Dostum ablan hala oradaysa sorsana stok var mı lütfen
Tmmda dedimki annemj babami arayin tc kimlik fotosunu atsinlar veya başka bir teminat yok diyor bu konuda haklı değiller
Adam satmakla yükümlü yasal olarak gerekliliği karşıladığın sürece sorun yok olay yasal değilse satış yapmama imkanı var bu olayı detaylıca araştırırsan şikayette bulunabilirsin ama haklı değilsen kendi ayağına sıkmış olursunYani her türlü bir teminat alirdim veya ordan 18 yaş üstü başka bir tanıdığım alsın dedim şerefsizlik ya işleri yok diyor
Az kişi vardı en son ama şu anda orada olan birisi yazabilir mi bilmiyorum.Kardeşim kusura bakma, sen yazdığında direkt ablama yazdım ama o sırada sistemi topluyorlardı o da bekliyordu. Mağazadan çıkmış, eve geçiyormuş. Öğrenemedik.