Önemli Duyuru PC Hocası Yeni Sistem Detayları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Benim sıram (yani ablamın sırası) 23. Kasadaki görevli telefonu alıp bana "ekran kartlarını random veriyoruz, size de Gaming OC model denk geldi." dedi. Ben de "Taner Bey videoda kartlar sırasıyla dağıtılacak dedi, neden random veriyorsunuz?" diye sordum. Hakkaniyetli olarak sırasıyla verilmesi gerekiyorken İtopya sanırım işine gelen kartı veriyor.

Görevli bana "Sizin sıranız 23'dü ama 4-5 kişi Vision model denk geldiği için almaktan vazgeçti." dedi. 5 değil, 10 kişi bile sıradan çıksa ben 13. sıraya denk geliyorum ve ilk 12 kart stoğu Ventus. Daha sonra 19 stokla ilk Vision ekran kartı bana denk geliyor. Her olasılıkta sıra olarak bana Vision geliyor fakat görevli birilerine kıyak mı geçiyor yoksa daha az tercih edilen modelleri mi veriyorlar (sonuçta firma ve kârını düşünür normal olarak.) bilmiyorum. Görevliye sırayla verilecekti diye biliyorum neden random veriyorsunuz dedim, daha fazla konuşmadı ve telefonu ablama geri verdi. Ablam da "yavrum ben alayım bunu boş ver." dedi. Tamam dedim ama bu durumdan hiç memnun değilim. YouTube videosunun açıklama kısmında baştan aşağı doğru sıraya doğru kartların dağıtılması gerekirdi.

Ayrıca sistemi asla demonte teslim etmediklerini, montajlı bir şekilde teslim edileceğini söylediler. +100₺'da montaj parası geçirdiler. (Bu sistemi demonte olarak satmıyorlarmış.)

Uzun lafın kısası gönlümde Vision vardı, sıra olarak da Vision geliyordu. Mağduriyetimi bildirmek istiyorum burdan. Eğer gerçekten kurayla şans eseri kart seçiliyorsa satın alacak kişiye, benim hakkım helaldir. Şayet, görevli keyfiyetine göre veriyorsa üzgünüm ama yanlış...

İkiniz adına da biraz üzüldüm açıkçası.
Ablanız sonuçta 8 saat boyunca beklemiş satın alabilmek için. Hayrına değil tabi ama en azından sistemi alabilmiş olmanız güzel.
Sonuçta rızanız olmadığını söylemişsiniz. Satışı yapan telefondaki görevlinin sıraya uygun davranması, kalan sistemleri de listenin devamına göre aktarması daha iyi olurdu. Ama olan olmuş artık. Yine de çok sıkıntı yapmayın, sisteme olan hevesiniz gitmesin.
Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

Diavelin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
52
Keske Sistemi Yarın'dan itibaren deseydiniz bu sekilde Kimse yararlanamıcakki Sansa Sabah ordaydım öglen işe gitmek zorunda kaldım butun gün orada bekleme sansım olmadı keske Gecerlilik tarihi koysaydınız ne biliyim 10 ekim saat 12 itibari ile alınabilir felan sansıma Dogum Gunumdu yarın aldırcaktım alamıcam bu saatede kalmaz oradakıler almıstır :'( Bi Stok sordurma sansımız olsa bilgimiz olsa gelip alayım dicemde 1 saatlik yol git gel 2 saat
2 gündür forumda konu deniyor keşke forumu takip etseydin dostum

Diavelin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
52
Şöyle şimdi mevzu ben 16 yaşında bir bireyim annemin ve babamin kredi kartlarindan ayri ayri ödeme yapicaktim ordaki çalışan diyorki 18 yaş altında olduğun için olmuyor kart sahibi olmalı tc si lazım diyor dedim tc sini veriyim annem ve babamin istiyorsaniz ariyim veya başka bir teminat alabilcegin yol yokmu diyorum yok diyor sabahtan beri o sistemi alabilmek için bekledim ve eve boş dönüyorum

Not:babam ve annem uzaktaydı yoksa gelirlerdi bu şerefsizler in bu yaptiklarina rağmen dedim ne kadar sürem var sira bitene kadar yani bu kadar saçma sebep görmedim

@OceanLaB Taner abi bu işe el atarsan çok sevinirim
Reşit sayılmadığından yüklü miktar alışverişe izin vermemesi normal ama annen babanı arayıp izin aldığını onaylasalardı keşke ama riske girmeyi istememişler sanırım

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Şöyle şimdi mevzu ben 16 yaşında bir bireyim annemin ve babamin kredi kartlarindan ayri ayri ödeme yapicaktim ordaki çalışan diyorki 18 yaş altında olduğun için olmuyor kart sahibi olmalı tc si lazım diyor dedim tc sini veriyim annem ve babamin istiyorsaniz ariyim veya başka bir teminat alabilcegin yol yokmu diyorum yok diyor sabahtan beri o sistemi alabilmek için bekledim ve eve boş dönüyorum

Not:babam ve annem uzaktaydı yoksa gelirlerdi bu şerefsizler in bu yaptiklarina rağmen dedim ne kadar sürem var sira bitene kadar yani bu kadar saçma sebep görmedim

Sen satın almışsındır diye düşünmüştüm, sağlık olsun.
Taner'in bu durumda bir şey yapabileceğini sanmıyorum.
18 yaş altı için bazı banka hesapları ve kartlar oluyor, onlardan açmayı dene.
En azından gelecekteki sistemlerde buna benzer sorunlar yaşama ihtimalin düşer.

MasterShifu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1

İtopya bu konuda haklı, yasal olarak 18 yaşından büyük biri olması gerekiyor.

ridvancavus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Herkesin hakkı neyse o abi keşke sıra uzun olsaymışda çıkanlar bidaha alamasaymış 3080li sistem bulmuşsun 17k ya dua ediceğine adam şeylisini arıyor böyle insanlarada uyuz oluyorum
Valla kardeşim benim bunlar nasıl adamlar inan aklım ermiyor. Bu kadar dünya malına tapmayın. Sırana, hakkına, nasibine düşen X kartmış işte. Neden sıradan çıkıp tekrar sıraya giriyorsun, neden milletin nasibindekini değiştiriyorsun? O sıradan çıkanların tekrar sıraya girip sistemi istedikleri kartla almalarına inan gönlüm razı değil. Alamamalılar. İtopya sıradan çıkan adama o sistemi satmamalı! Kusura bakmayın ama biraz sinirlendim arkadaşlar, bu işin ufağı büyüğü yok. Bu zihniyetteki insanlar menfaati uğruna her şeyi yapabilecek potansiyele sahip bence.

İtopya'yı da burdan kınıyorum! Video açıklamasındaki kart sıralamasına göre gitmesi lazımdı. Sistemi alacak kişiler güya aralarında sıra yapmışlardı, birbirlerinin hakkını koruyorlardı(!) İtopya'da sıraya göre satış yapacaktı. (Yaptı.) Madem sıraya göre satış yaptın, neden kartları da sıraya göre vermedin İtopya?

Ben almıyorum deyip sıradan çıkanlara ve tekrar sıraya girenlere söylüyorum;
Birbirinizin hakkını korumak için sıra oluşturdunuz, şimdiyse milletin hakkına giriyorsunuz, girdiniz?! Alın hayrını görün...

Taner abilik bir durum söz konusu değil, o yapacağı güzelliği zaten yaptı. Bize bu imkanı sağladığın için kendi adıma teşekkür ederim.

Gönlü güzel Yusuf kardeşime de burdan selam olsun, sana da teşekkür ederim Yusuf kardeşim benim. (Adını ablam söyledi, Yusuf'muş. Belki bu forumdansın, belki başka.)

Alamayan kardeşlerim üzülmesin. Çalışın, didinin, Allah elbet nasibinizi verir. Her şey gönlünüzce olsun.

Sevgiler...

Genzo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
287
Tmmda dedimki annemj babami arayin tc kimlik fotosunu atsinlar veya başka bir teminat yok diyor bu konuda haklı değiller

İtopya çalışanları sonuna kadar haklı , reşit değilsin. Başka biri bile gelse bir kere senin reşit olmadan bir alışveriş yapmaya çalıştığın ortaya çıkmış , yaşı reşit olarak bir şirkette çalışan kimse bu riske girmez.

Diavelin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
52
Yani her türlü bir teminat alirdim veya ordan 18 yaş üstü başka bir tanıdığım alsın dedim şerefsizlik ya işleri yok diyor
Adam satmakla yükümlü yasal olarak gerekliliği karşıladığın sürece sorun yok olay yasal değilse satış yapmama imkanı var bu olayı detaylıca araştırırsan şikayette bulunabilirsin ama haklı değilsen kendi ayağına sıkmış olursun

firsatgamingx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Kardeşim kusura bakma, sen yazdığında direkt ablama yazdım ama o sırada sistemi topluyorlardı o da bekliyordu. Mağazadan çıkmış, eve geçiyormuş. Öğrenemedik.
Az kişi vardı en son ama şu anda orada olan birisi yazabilir mi bilmiyorum.

Biz bugün aramızda çok güzel saygılı bir şekilde anlaştık konuştuk sıramızı yaptık. Ben çok eğlendim sistem olmasa bile çok zevkli bir gündü. Gelen herkese ve Taner abiye çok teşekkür ederim. Bugün biz kendimiz ismimizi yazarak kimseye haksızlık yapmadan aramızda bir liste yaptık ve ona uyduk. Ne yoğunluk yarattık ne taşkınlık yaptık.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Ha 16 ha 18 çok saçma ama eğer 18 yaş altına satma yasağı varsa haklılar. Bazı marketler si*ar*yı bile 18 yaş altına satmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri