Önemli Duyuru PC Hocası Yeni Sistem Detayları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Yaa siz şunu anlamadimiz ok 18 yaş sınırı varsa çalışana dedimki reşit olan tanıdığım birisnin üzerine fatura kesilsin yok dedi bu ne şimdi yaptığı

Tanıdığım ordaydi dedim oluyormu yok diyor
Reşit olmayanlaradamı satdılar? Eğer öyleyse gerçekten sinir bozucu.

Diavelin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
52
Ben terbiyemi sonuna kadar korudum başka bir reşit olmayan kişiye satiyorlarken bana gelip satmamalari ****
Eğer kanıtın varsa ve diğer kişide 18 yaşında olmadığı konusunda sana şahitlik ederse bu konuda hakkını arayabilirsin haklıysan hakkını ara ama argo sözcükler kullanma hem şirkete hem forumdakilere haklıyken haksız duruma düşersin anlıyorum sabahtan beri beklediğin için kızgınsın kim olsa sinirlenir bu duruma ama olan olmuş geriye kalan hakkını aramak olur

Moderatörün son düzenlenenleri:

Leuna

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
48
Yorumları okuyunca sizin yerinize ben utanıyorum bunları yazarken siz hiç mi utanmıyorsunuz? Adam 18 bine 3080 sistem toplamış millet ventus ama neyse ya da ventus varsa almam gibi triplere girmiş. Almayın o zaman. Gidin 3060 - RX 6700XT sistemler satılıyor bu fiyata onlara para vererek alın.

18 Yaş altı muhabbetine gelecek olursak , satıcı satmamakta haklı. Yanınızda 18 yaşından büyük her hangi birisi ( akraba olması şart değil ) olması yeterli. Tek başınıza olursanız tabiki de satış yapamaz. Gelip burada seviyenizi düşürecek laflarda bulundurmanız hoş değil.

Son olarak sistemi alan büyüklerime / kardeşlerime hayırlı olsun. 1 ay önce 18 bine itopyadan RX 6700XT sistem toplamıştım bu sistemi görünce ayrı bir yıkıldım.. İleride elbet daha iyi bir sisteme geçiş yaparız hakkımızda hayırlısı olsun başarılarınızın devamını dilerim PC Hocası ailesi.

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Biliyorum, sistemi alamadın ve gerginsin ama gerek yok böyle şeylere.
Sonuçta sistemi alamaman konusunda buradaki kimsenin bir etkisi olmadı.
O yüzden forum kurallarından çıkmayalım, kimseyle bir saygısızlık-gerginlik olmasın.

Moderatörün son düzenlenenleri:

Sunnydiego

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Sistemin bitip bitmediği hakkında net bilgisi olan ya da orada olan biri var mı?

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Bilmediğin konular hakkinda ne güzel babanin parası filan diyorsun senin gibi gavatlar işte bilmeden kimin ne olduğunu boş atarsın sana diyorumki adam gidiyor başka reşit olmayana satıyor bana sarmiyor sonra gittim tanıdığım ile diyoeki olmaz ne konusuyon hala yok buyuyunce anlarsin falan sen kaç yasindasinda bana akıl veriyorsun
Bak gerginlikle sürekli insanlara hakaret-argo kullanmaya başladın. Yapma, gerek yok.
Yani tamam alamadın falan ama üyelere gelip böyle argo falan hoş değil. Forum kuralına da uymuyor.

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Ya usta ben birşey demicemde adam benim özel hayatıma laf atıyor ne yapayım susuyum oturuyummu
Tamam ama forum kuralları diye belirli kurallar var.
Sen haklı olsan bile yorumlarda birine böyle şeyler yazarsan, otomatik olarak haksız duruma düşersin.
Eğer birisi sana karşı yanlış davranışta bulunursa raporla ve geç. Tartışmaya girme.
O bana bunu dedi, ben de ona bunu dedim diye karşılıklı tartışma-hakaret ikinize de zarar.
En fazla banlanırsınız, konu kapanır gider. Yani gerek yok böyle şeylere.
Önceki mesajda da dediğim gibi, size PC satmama konusunda buradaki kimsenin suçu yok.
O yüzden gerginliği-öfkeyi buraya taşımaya da gerek yok.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Eyvallah usta kusura bakmayın yani sabah 9-10 dan beri akşam 6 ya kadar sabit ayakta dikilince sonunda böyle olunca gerildim kusura bakmayın
18k bütçen varsa 6700xt sistem rahat alırsın. Hatta 16k ya itopyada 12400f + 6700xt sistem var. Eğer nvidia istersen 3060ti. Bu sistem bayağı iyiydi sabahtan beri bekleyip alamaman kötü olmuş. Ama bütçen az değil iyi bir şey alırsın yinede.

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Eyvallah usta kusura bakmayın yani sabah 9-10 dan beri akşam 6 ya kadar sabit ayakta dikilince sonunda böyle olunca gerildim kusura bakmayın
Biliyorum, benlik sıkıntı yok.
Siz hakaret içeren mesajınızı düzeltin.
Kötü yorum yazdığınız üyelerle aranızda halledin.

Önceki mesajlarımda dediğim gibi, 18 yaş altı için bazı banka hesapları ve kartlar alınabiliyor.
Onu araştırın, limiti sistem almanıza yetecek bir kart veya hesap açtırın. Gelecek sefer kendi adınıza alırsınız.

Leuna

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
48
18 yaşından büyük biri ile gittim kabul etmedi

Eğer yanınızdaki birey bilgisayarın parasını ödemek için yanınızda bulunduysa ve İtopya bunu yanlış anlayıp ya da yanlış bilgilendirme sağladıysa bu durumda haklı konumda bulunuyorsunuz. Hakkınızı arayabilirsiniz. Hatta eve geçmediyseniz bence şube müdürüyle bu durumu görüşmenizde fayda var.

Ama siz parayı sizin ödeceğiniz şekilde konuştuysanız ya da öyle dile getirdiyseniz maalesef mağaza haklı konumda oluyor. Çünkü sistemi aldığınıza dair faturaya ve irsaliye kısmına imza falan atıyorsunuz ve 18 yaş altının imzaları hiç bir resmi evrakta geçerli sayılmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri