Önemli Duyuru PC Hocası Yeni Sistem Detayları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muhamed Alabbud

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Merhaba arkadaşlar,

Pazar günü üst seviye sistem toplama rehberi yapacağız. Fiyatı mükemmel, smokinlik bir sistem. Ancak smokin giymeyeceğim. Çünkü sistem mağazaya özel olacak. Ekran kartı RTX serisi olacak. Tek ekran kartı fiyatına kaliteli Mesh kasa, kaliteli 750W PSU, Intel CPU, 16GB RAM ve 500GB M2 SSD olacak.

İstanbul'da oturan arkadaşlar veya çevre illerdekiler üst segment sistem kovalıyorsa, kaçırırlarsa tekrar denk gelir mi bilmiyorum. Büyük destekler alındı. Video yayınlandıktan sonra alınabilecek.

Şimdiden bilgisini forum ahalisi ile paylaşmış olayım.
9k sistem gelirmi

Mertay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
948
hocam sen videyo yayınlama herşeyi burda söyledin zaten söyle satmayı başlatsınlar hemen alalım ya:D

ben buı kadar detay vermesini istemezdim şahsen kıymet bilinmiyor sonra sağda solda paylaşılıyor gerçek ihtiyaç sahipleri ve pc hocası takipçisi almalı diğerlerine kalırsa alsınlar

Protouse

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
İsim yazdırma olayı yok dimi nolursun isim yazdırma olmasın lütfen önceki gibi :( gider 10 da beklerim şimdi önceki günlerden isim yazdıran olur cidden çok kötü oluyor

firsatgamingx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Online satış olmayacağı için, mağazadan olacak sadece. Artık kaç kişi gider, nasıl alır, ne zaman satın alabilir bilmiyorum.
Abi senden tek ricam lütfen bir iki kişi görevlendirip o sıranın akıbetini iyice kontrol etsinler. Yoksa sıraya kaynak olur, birilerinin önüne zorla geçebilirler. Erken gelmiş belki sehir dışından gelmiş insanların önüne geçilmesin, hak yenmesin.

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Abi senden tek ricam lütfen bir iki kişi görevlendirip o sıranın akıbetini iyice kontrol etsinler. Yoksa sıraya kaynak olur, birilerinin önüne zorla geçebilirler. Erken gelmiş belki sehir dışından gelmiş insanların önüne geçilmesin, hak yenmesin.
Endişeni anlıyorum ama PC Hocası'nın bununla ilgili yapabileceği pek bir şey olduğunu sanmıyorum. Çünkü PC Hocası sistemin satış tarafında değil. Satıcı firma itopya. Yani İtopya firması, Airport AVM'de bu hazır sistem için ne planlıyorsa, o geçerli olacaktır. PC Hocası ekibi herhangi bir mağduriyet olmasın diye itopya'dan rica edebilir. Ama dediğim gibi, bu kısım itopya ile alakalı. itopya muhtemelen bir kaos-arbede yaşanmaması için önlem almıştır.

firsatgamingx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Endişeni anlıyorum ama PC Hocası'nın bununla ilgili yapabileceği pek bir şey olduğunu sanmıyorum. Çünkü PC Hocası sistemin satış tarafında değil. Satıcı firma itopya. Yani İtopya firması, Airport AVM'de bu hazır sistem için ne planlıyorsa, o geçerli olacaktır. PC Hocası ekibi herhangi bir mağduriyet olmasın diye itopya'dan rica edebilir. Ama dediğim gibi, bu kısım itopya ile alakalı. itopya muhtemelen bir kaos-arbede yaşanmaması için önlem almıştır.
Ben iletmesi için söyledim zaten biliyorum onluk bi durum olmadığını, cevabın için çok teşekkür ederim. Ama itopyanın bir önlem aldığını sanmıyorum

Genzo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
287
Madem böyle bir olay var , kimin alacağını siz belirleyin , foruma özel olsun. Bilmem kaç yorum veya ay üyeliğe sahip şartı olsun o arkadaşa bir kod verin o kodla arkadaş gitsin siparişini versin. Şu ülkede önceden isim yazdır , forumla alakası olmayan insanlarında bu kampanyadan yararlanması filan yine çok infial olur gün sonunda. Artık forum üyelerininde bir farkı olsun.

Kerimhan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
220
i5 12400

b660 asus

16 gb ram goodram

3070ti Evga

500 gb ssd goodram

Thermaltake 650w kasa

18.000

at fava bekle,

recepp

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
i5 12400

b660 asus

16 gb ram goodram

3070ti Evga

500 gb ssd goodram

Thermaltake 650w kasa

18.000

at fava bekle,
3070ti değil
Diğer mağazalara ayırtamadım çünkü üst segment olduğu için öyle 100+ stoklar yok. iTopya Airport AVM yeni açıldığı için, oraya özel olarak ilerleyeceğiz.

Valla kopya vermek istemiyorum ama fiyat tahmininiz çok yakın, ancak daha üst ekran kartı olacak o fiyata :)

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Bütçeme yetiyor ama büyük ihtimal almaya gitmeyeceğim. Gitsemde yüzlerce kişi almak için orada olur, yani bana sıra gelmez boşuna gitmeyeyim. Ayrıca yukarıda denildiği gibi forum içinde stok olsun. insanlara yardımcı olan(aktif üye +) kişiler içinde stok gelmeli diye düşünüyorum. Mesela bu sistem için olursa mantıklı olur çünkü forumdakilerdende mağazaya gidip alacak olanlar vardır. 5-10 stokda forumdakiler için olsun isterim. Öyle olursa gidip alabilirim.

Genzo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
287
Adama küfür mü ettik ne yaptık kızgın surat atmış :) :)

recepp

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
Adama küfür mü ettik ne yaptık kızgın surat atmış :) :)
Saçma ve olması imkansız bir şey söylüyorsun çünkü, adamlar babanın hayrına bu sistemleri çıkarmıyor. Sistemin çıkma amacını bir düşünür müsün? Itopya yeni mağaza açtı ve tanıtım için kampanyalar yapıyor. Sence Pc hocası foruma özel stok olabilir mi? Taner hoca 100+ stok bile yok demiş zaten mağazada bu kadar stok yoksa pc hocasına nasıl olsun? Biraz mantıklı düşünmediğin için kızgın surat attım anladın mı aslan parçası

MTBC

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Uzun yol yapıp gelecekleri saymıyorum ben hala düşünmekteyim çok uzun bir kuyruk olur bize kalmaz diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri