Sabahtan sıraya girmelisiniz, öyle 4 te gider beklerim derseniz havanızı alırsınız
Yanınıza bol su, maske ve sakinleştirici hap falan alın
Hadi rastgele
)
Adam gelir yazdırır gider yatar sonra gelir alır o kadar uzaktan gelecek adam da bos yere gelir sıra yazma varsa çok saçma olur benceAbdullah abi de yapmıştı millet 1 gün önceden akşam sıraya girmişti hatırlıyorum. Galiba isim yazdırıp gidiyorlardı. Bu da öyle olabilir belki.
Ben öyle hatırlıyorum o yüzden belirttim. Biz dedik diye öyle bir uygulama olmaz herhalde.Adam gelir yazdırır gider yatar sonra gelir alır o kadar uzaktan gelecek adam da bos yere gelir sıra yazma varsa çok saçma olur bence
Biz Ankarada'yız bize de biraz stok çıkmaz mıMerhaba arkadaşlar,
Pazar günü üst seviye sistem toplama rehberi yapacağız. Fiyatı mükemmel, smokinlik bir sistem. Ancak smokin giymeyeceğim. Çünkü sistem mağazaya özel olacak. Ekran kartı RTX serisi olacak. Tek ekran kartı fiyatına kaliteli Mesh kasa, kaliteli 750W PSU, Intel CPU, 16GB RAM ve 500GB M2 SSD olacak.
İstanbul'da oturan arkadaşlar veya çevre illerdekiler üst segment sistem kovalıyorsa, kaçırırlarsa tekrar denk gelir mi bilmiyorum. Büyük destekler alındı. Video yayınlandıktan sonra alınabilecek.
Şimdiden bilgisini forum ahalisi ile paylaşmış olayım.
Yayinlandiktan sonra sistem satışa acılacak.Öncesinde nasıl alınacak misal mağaza 10 da açılıyor Sistem 5:30 yayında oldu 5:30 öncesinde gidenler alabilecek mi yani
Az stok varken WEB satışı olmaz. Çoğunluk alamaz sonra foruma gelip konu açıp ağlarlar.20 adet web de satışı olsa daha makbule geçer. Bir de özelleştirmede yapılması mümkünse beklenti içindeyiz
Kıyamet silahı V220 adet web de satışı olsa daha makbule geçer.
Hocam keske fiyatı söyleseniz şimdi butce 16 17k oraya gidip de 20 çıkarsa üzülürüm.Merhaba arkadaşlar,
Pazar günü üst seviye sistem toplama rehberi yapacağız. Fiyatı mükemmel, smokinlik bir sistem. Ancak smokin giymeyeceğim. Çünkü sistem mağazaya özel olacak. Ekran kartı RTX serisi olacak. Tek ekran kartı fiyatına kaliteli Mesh kasa, kaliteli 750W PSU, Intel CPU, 16GB RAM ve 500GB M2 SSD olacak.
İstanbul'da oturan arkadaşlar veya çevre illerdekiler üst segment sistem kovalıyorsa, kaçırırlarsa tekrar denk gelir mi bilmiyorum. Büyük destekler alındı. Video yayınlandıktan sonra alınabilecek.
Şimdiden bilgisini forum ahalisi ile paylaşmış olayım.
Ben anadoludan gelicem sabah 10 gibi gelsem mi diye düşünüyorum. Alamazsam mazot parası giderGeceden çatır kuranlar diye yazılmış saygı duydum valla. Pazar öğlen 12-2 gibi gidip şansımı denicem.
Böyle şeyleri okuyunca gidesim gelmedi açıkçasıYakın zamanda pc almasaydım geceden kapının önünde beklerdim çadıra gerek de yok uyumazdım. Ben böyle düşünüyorsam alma hayalleri kurmayın kavga bile çıkabilir orda. Bence sistemi pc hocası çıkardığı için bu forumda nicki olan en az 1 yıldır üye olan aktif olan vs almalı. Yoksa sistemi duymayan kalmamıştır zaten alakası olmayan da gidip alacak. Akrabaları da sıraya sokarlar toptan temizlik
Ben yeni keşfettim burayı sağ olsun herkeste yardım etti1 Yıldır üye ve aktif olan çok kişi olduğunu sanmıyorum. Olanlarında alacağını düşünmüyorum.