Dava V2 Bu sefer riskli olduKıyamet silahı V2
Yeni mağaza olduğu için fiyatı da düşük eğer Web satışlı olsaydı bir anlamı olmazdı diye düşünüyorum adamlarında oradaki yeni mağazayı tanıtmaları lazım.Bunu gördükten sonra hiç gitmesem mi diyorum keşke internet satışı da olsaydı
Eğer gitme imkanınız varsa gitmenizi öneririm.Bunu gördükten sonra hiç gitmesem mi diyorum keşke internet satışı da olsaydı
Pch Medal X3 de yapılmıştı böyle bir şey tekrar olur mu bilmiyorum olsa güzel olurmuş açıkçası.10Tane stok foruma özel ayarlanabilir mi kazanan arkadaşlar kimlik bilgilerini size verir sizde itopya yetkililerine iletirsiniz @OceanLaB
Valla hocam şanssız birisiyim ama gidicem ya. Keske fiyati belli olsaydi tam olarak 16k mi 17k mi 18k mi ona gore gitseydikEğer gitme imkanınız varsa gitmenizi öneririm.
Çünkü konu içerisinde verilen bilgiler, sistemin rakipsiz olduğunu düşündürtüyor.
Yani aslında siz RTX 3070'in üstü bir ekran kartı satın alıyorsunuz,
Ekran kartının yanında "Anakart + Ram + İşlemci + SSD + Kasa + Psu" hediye ediliyor gibi.
Eğer gittiğiniz zaman, ürünü satın alamama gibi bir durumunuz olacaksa zaten bunu önceden hissedersiniz.
Ama eğer satın alırsanız, son dönemlerdeki en uygun fiyatlı sistemi satın almış olursunuz. Buna değecektir.
2 saat neyi bekleriz hocamben okmeydanındayım ihtiyacım da yok ama arkadaş gidelim diyor. airporta cuma günü açılış sabahı gitmiştik, 1,5 saat beklemiştik. kasalar da çok bekletiyorlar. biz gideriz muhtemelen ama izdihama hazırlıklı gelin ve en az 2 saat beklenir.
Çekiliş/Kura tarzı bir durum olmadığından, çokta şansa bakmıyor. Erken kalkan yol alır hesabı.Valla hocam şanssız birisiyim ama gidicem ya. Keske fiyati belli olsaydi tam olarak 16k mi 17k mi 18k mi ona gore gitseydik
AtarımGiden olursa yoğunluğun fotoğrafını çekip forum ile paylaşabilirmi?.
Haahahahahahah doğruAga zevkine bile giderim çekirdek kola güzel gider.![]()
Haklısınız aslında. Birde mesela telefonla aradim acibadem şubesine yönlendirdiÇekiliş/Kura tarzı bir durum olmadığından, çokta şansa bakmıyor. Erken kalkan yol alır hesabı.
Bugün vaktiniz varsa önceden gidip bakabilirsiniz. Belki oradaki personeller herhangi bir bilgi verebilir.
Muhtemelen ürün ile ilgili fiyat, bileşen, stok vb. bilgileri alamazsınız ama belki nasıl satılacağını söylerler.
Pazar günü de ona göre erken saatlerde gidip beklemeye başlarsınız.
Airport AVM şubesi yeni olduğu için henüz aktif hatları yok diye biliyorum.Haklısınız aslında. Birde mesela telefonla aradim acibadem şubesine yönlendirdi
DoğrudurAirport AVM şubesi yeni olduğu için henüz aktif hatları yok diye biliyorum.
Kesinlikle katılıyorum yakın tarihte rtx 3080 en düşük 15800 TL fiyata düştü.Taner hoca 18kya full sistem çıkaracak sanrıım.Aslında 3060lı f6dan daha f/p ve sistem olabilir.Eğer gitme imkanınız varsa gitmenizi öneririm.
Çünkü konu içerisinde verilen bilgiler, sistemin rakipsiz olduğunu düşündürtüyor.
Yani aslında siz RTX 3070'in üstü bir ekran kartı satın alıyorsunuz,
Ekran kartının yanında "Anakart + Ram + İşlemci + SSD + Kasa + Psu" hediye ediliyor gibi.
Eğer gittiğiniz zaman, ürünü satın alamama gibi bir durumunuz olacaksa zaten bunu önceden hissedersiniz.
Ama eğer satın alırsanız, son dönemlerdeki en uygun fiyatlı sistemi satın almış olursunuz. Buna değecektir.