- Tepki
- 0
5 10 webe açılmaz mı acaba ya izmirdeyim
Yok açılmaz ben de İzmir'deyim Buraya bir itopya açılsa çok iyi olacak.5 10 webe açılmaz mı acaba ya izmirdeyim
gidip sorun ve bekleyinBugünden isim yazdırmaya gidenler vs olurmu acbaa veya isim yazdırma varmı bu konuda kimse var veya yok demiyor çok garip varsa da çoktan geçti gitti millet gidip yazdırmıştır diye düşünüyorum isim yazdırma yoksa sabahın köründe kalkar açılış saatine giderim.
Yarın gitsek alım şeyi nasıl olucak ilk gelen 100 kişinin mi ismi yazılacak acabaBugünden isim yazdırmaya gidenler vs olurmu acbaa veya isim yazdırma varmı bu konuda kimse var veya yok demiyor çok garip varsa da çoktan geçti gitti millet gidip yazdırmıştır diye düşünüyorum isim yazdırma yoksa sabahın köründe kalkar açılış saatine giderim.
İsim yazdırma vs. İşlerine kesinlikle inanmayın. 3-5 tane uyanık yedirmeye çalışır. O esnada sırada kim varsa o alır liste diye bişey yok bildiğim kadarıylaBugünden isim yazdırmaya gidenler vs olurmu acbaa veya isim yazdırma varmı bu konuda kimse var veya yok demiyor çok garip varsa da çoktan geçti gitti millet gidip yazdırmıştır diye düşünüyorum isim yazdırma yoksa sabahın köründe kalkar açılış saatine giderim.
BEN olsam şimdiden gidip beklerdim sonuçta çok F\p bir pc alıcam.İsim yazdırma vs. İşlerine kesinlikle inanmayın. 3-5 tane uyanık yedirmeye çalışır. O esnada sırada kim varsa o alır liste diye bişey yok bildiğim kadarıyla
Yani sabah gitsek 5.30a kadar orda beklicezİsim yazdırma vs. İşlerine kesinlikle inanmayın. 3-5 tane uyanık yedirmeye çalışır. O esnada sırada kim varsa o alır liste diye bişey yok bildiğim kadarıyla
En son sıra muhabbeti olduğunda isim yazdırma falan milleti kandırdılar sonra sırada kim varsa o aldı.Yani sabah gitsek 5.30a kadar orda beklicez
Aynen şimdi gidip beklemeye başla akşam 10 da avmden kovsunlar seni yarın yeniden beklemeye başlaBEN olsam şimdiden gidip beklerdim sonuçta çok F\p bir pc alıcam.
Bence yazdırma mantıklı. Yazdırma olmasa sabah 10dan akşam 5.30a kadar wc ihtiyacı olmayacak mıEn son sıra muhabbeti olduğunda isim yazdırma falan milleti kandırdılar sonra sırada kim varsa o aldı.
İsimleri itopya'nın görevli çalışanı yazıyorsa sorun olmaz. Ama oradaki biri kendi kendine ortaya atılıp sizi organize eder ve kendi kağıt kalemiyle isim yazarsa, boşa beklersiniz.Bence yazdırma mantıklı. Yazdırma olmasa sabah 10dan akşam 5.30a kadar wc ihtiyacı olmayacak mı
Arkadandaki adama söylersin gidersin wc ye mesele o değil. Adamlar geliyor biz liste yaptık diyor ilk 20 kişi amcası,dayısı,yeğeni vs vs. Sen kafasına göre dolduruyor orada bekleyen adama sen çık biz liste yaptık diyor. Listeyi itopya yapmadığı sürece boşBence yazdırma mantıklı. Yazdırma olmasa sabah 10dan akşam 5.30a kadar wc ihtiyacı olmayacak mı
İtopya sırada kim varsa onu alıyor. Liste falan tanımaz.İsimleri itopya'nın görevli çalışanı yazıyorsa sorun olmaz. Ama oradaki biri kendi kendine ortaya atılıp sizi organize eder ve kendi kağıt kalemiyle isim yazarsa, boşa beklersiniz.
Böyle birşey olsa @OceanLaB buradan duyuru yapar zaten almak isteyen gidip isim yazdırsın diyeİsimleri itopya'nın görevli çalışanı yazıyorsa sorun olmaz. Ama oradaki biri kendi kendine ortaya atılıp sizi organize eder ve kendi kağıt kalemiyle isim yazarsa, boşa beklersiniz.
Tam olarak nasıl işleyeceğini belirtmemiş olabilirler.Böyle birşey olsa @OceanLaB buradan duyuru yapar zaten almak isteyen gidip isim yazdırsın diye
@OceanLaB mümkün müdür hocam böyle bir şey?Tam olarak nasıl işleyeceğini belirtmemiş olabilirler.
Bence arkandaki adama da güvenilmez hocamArkadandaki adama söylersin gidersin wc ye mesele o değil. Adamlar geliyor biz liste yaptık diyor ilk 20 kişi amcası,dayısı,yeğeni vs vs. Sen kafasına göre dolduruyor orada bekleyen adama sen çık biz liste yaptık diyor. Listeyi itopya yapmadığı sürece boş