Önemli Duyuru PC Hocası Yeni Sistem Detayları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Protouse

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Bugünden isim yazdırmaya gidenler vs olurmu acbaa veya isim yazdırma varmı bu konuda kimse var veya yok demiyor çok garip varsa da çoktan geçti gitti millet gidip yazdırmıştır diye düşünüyorum isim yazdırma yoksa sabahın köründe kalkar açılış saatine giderim.

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Bugünden isim yazdırmaya gidenler vs olurmu acbaa veya isim yazdırma varmı bu konuda kimse var veya yok demiyor çok garip varsa da çoktan geçti gitti millet gidip yazdırmıştır diye düşünüyorum isim yazdırma yoksa sabahın köründe kalkar açılış saatine giderim.
gidip sorun ve bekleyin

Yusufms

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
75
Yarın gitsek alım şeyi nasıl olucak ilk gelen 100 kişinin mi ismi yazılacak acaba

Cermenbey

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
193
İsim yazdırma vs. İşlerine kesinlikle inanmayın. 3-5 tane uyanık yedirmeye çalışır. O esnada sırada kim varsa o alır liste diye bişey yok bildiğim kadarıyla

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
İsim yazdırma vs. İşlerine kesinlikle inanmayın. 3-5 tane uyanık yedirmeye çalışır. O esnada sırada kim varsa o alır liste diye bişey yok bildiğim kadarıyla
BEN olsam şimdiden gidip beklerdim sonuçta çok F\p bir pc alıcam.

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Gün içerisinde mağazaya gidip öğrenmeye çalışın.
Pazar günü gittiğinizde random biri gelip sizi kandırabilir ve sıranızı alabilir.
O yüzden imkanınız varsa ve gerçekten sistemi almayı düşünüyorsanız, bilgiyi direkt olarak İtopyadan alın.

Cermenbey

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
193
Bence yazdırma mantıklı. Yazdırma olmasa sabah 10dan akşam 5.30a kadar wc ihtiyacı olmayacak mı
Arkadandaki adama söylersin gidersin wc ye mesele o değil. Adamlar geliyor biz liste yaptık diyor ilk 20 kişi amcası,dayısı,yeğeni vs vs. Sen kafasına göre dolduruyor orada bekleyen adama sen çık biz liste yaptık diyor. Listeyi itopya yapmadığı sürece boş

Yusufms

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
75
Arkadandaki adama söylersin gidersin wc ye mesele o değil. Adamlar geliyor biz liste yaptık diyor ilk 20 kişi amcası,dayısı,yeğeni vs vs. Sen kafasına göre dolduruyor orada bekleyen adama sen çık biz liste yaptık diyor. Listeyi itopya yapmadığı sürece boş
Bence arkandaki adama da güvenilmez hocam

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
"Mümkün" kısmı itopya ile alakalı. Satışın nasıl olacağı henüz bilinmiyor.
Video 17:30'da yayınlanacak ve satışın yapılacağı duyurulacak.
Ama 17:30'dan önce orada nasıl bir kaos yaşanacak hayal edemiyorum. :LOL:
17:30'dan önce oraya gidip sistemi gören ve almak isteyen kişiye "bunu şu an alamazsın" diyemezler.
Üzerine "Bu ürün satılık değil" yazmaları gerekir. Yani sistemler raflarda/tezgahta olmayacaktır.
Ki orada sistemi alabilmek için kaos ve tartışma yaratacak bazı alıcılar da olacağına eminim.
Sistem sadece bildiğimiz detaylar ile o kadar iyi görünüyor ki, imkan olsa sistemimi satar, ben de alırdım. :LOL:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri