Önemli Duyuru PC Hocası Yeni Sistem Detayları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yusufms

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
75
"Mümkün" kısmı itopya ile alakalı. Satışın nasıl olacağı henüz bilinmiyor.
Video 17:30'da yayınlanacak ve satışın yapılacağı duyurulacak.
Ama 17:30'dan önce orada nasıl bir kaos yaşanacak hayal edemiyorum. :LOL:
17:30'dan önce oraya gidip sistemi gören ve almak isteyen kişiye "bunu şu an alamazsın" diyemezler.
Üzerine "Bu ürün satılık değil" yazmaları gerekir. Yani sistemler raflarda/tezgahta olmayacaktır.
Ki orada sistemi alabilmek için kaos ve tartışma yaratacak bazı alıcılar da olacağına eminim.
Sistem sadece bildiğimiz detaylar ile o kadar iyi görünüyor ki, imkan olsa sistemimi satar, ben de alırdım. :LOL:

Şöyle bir şey olur herhalde

Cermenbey

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
193
"Mümkün" kısmı itopya ile alakalı. Satışın nasıl olacağı henüz bilinmiyor.
Video 17:30'da yayınlanacak ve satışın yapılacağı duyurulacak.
Ama 17:30'dan önce orada nasıl bir kaos yaşanacak hayal edemiyorum. :LOL:
17:30'dan önce oraya gidip sistemi gören ve almak isteyen kişiye "bunu şu an alamazsın" diyemezler.
Üzerine "Bu ürün satılık değil" yazmaları gerekir. Yani sistemler raflarda/tezgahta olmayacaktır.
Ki orada sistemi alabilmek için kaos ve tartışma yaratacak bazı alıcılar da olacağına eminim.
Sistem sadece bildiğimiz detaylar ile o kadar iyi görünüyor ki, imkan olsa sistemimi satar, ben de alırdım. :LOL:
Hocam daha önce itopyadan gidip sistem aldınız mı bilmiyorum ama işler öyle yürümüyor:D
Tezgahın üzerinde sistem duruyorda müşteri ben bunu istiyorum satın falan demiyor. Sistem 17.30 dan sonra yayınlanacak ise 17.30 da satışa açılır. Ondan önce zaten göstermezler ve satışa açmazlar.
Sıra mevzusu da bekleyen alır diye tahmin ediyorum.

dormicum

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
77
alabilecek arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun. İtopya firmasına da bol kazanç getirmesi dileğiyle, gider iken termos da götürün soğuk olur sıcak bir şeyler içersiniz.

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,308
Benim kafama bir şey takıldı. Diyelim ki saat 10 givi orda olduk 17.30a kadar orada mı bekleyeceğiz diyelim ki bekledik alım mantığı nasıl olucak sonradan gelen biri alırsa nasıl olucak
Gideceksin bekleyeceksin sırada ama sıra nasıl olacak o belli değil mağaza 10 da açılıyor o süre de sırf sistemi alanlar gelmiyecek herhalde başka şeyler için de gelirler kim nasıl alacak sorusu çok muamma bence umarım ki isim yazdırma olayı yoktur

Yusufms

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
75
Gideceksin bekleyeceksin sırada ama sıra nasıl olacak o belli değil mağaza 10 da açılıyor o süre de sırf sistemi alanlar gelmiyecek herhalde başka şeyler için de gelirler kim nasıl alacak sorusu çok muamma bence umarım ki isim yazdırma olayı yoktur
Daha once hiç girmedim ilk defa gidicem isim yazdırma olmasa bu sefer bu sırada duran insanların hiç ihtiyaci gelmeyecek mi benim kafamda o soru var

Protouse

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Keşke biri bilgilendirse sistem 5 buçukta satilcak mağazaya özel dendi başka bilgi yok herkesin kafasında sorular sıra olucaksa ben 2 saat yol gidicem 7 de evden çıkmam lazimn 10 buçuk saat aç susuz wcsiz ne yapcam mağazada ?

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Aşırı saçma abartıldı. Marketten su al iç. Poğaça al ye. Ne anlatıyorsunuz?

Yusufms

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
75
Aşırı saçma abartıldı. Marketten su al iç. Poğaça al ye. Ne anlatıyorsunuz?
Hocam yemek konusu sorun degil zaten çanta getirirsin korsun 6 saat bi insan hiç wcye gitmicek mi yani asıl sen ne anlatıyorsun?

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Açıkçası kim almış alamamış umrumda değil. Bir bilgisayar için saatlerce sırada beklemem. O sizin sorununuz. Şikayetçi olan gitmesin. Hahaha, muhabbet bayağı komik :ROFLMAO: .

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Daha once hiç girmedim ilk defa gidicem isim yazdırma olmasa bu sefer bu sırada duran insanların hiç ihtiyaci gelmeyecek mi benim kafamda o soru var
Sistemlerin saat kaçta satışa açılacağı önemli ve 100'den az olması dışında kaç stok var bilmiyoruz.
Eğer sistemlerin hepsi satış öncesinde hazırlanmış/montajlanmış bir şekilde bekliyorsa, alıp gidebiliyorsunuz.
Eğer sistemler ödeme yapıldıktan sonra montajlanacaksa (ki özelleştirme yapılacağı için daha olası)
Montajı beklemek gerekiyor ve bunun için ayrı sıra oluyor. Yani sistemi 1-2 gün sonra da teslim alabilirsiniz.
Yani sizlik veya PCH'lik çok bir durum yok. Tamamen itopya'nın izleyeceği yol ve alacağı önlemlere bağlısınız.
Dediğim gibi, almayı planlıyorsanız bugün gidip bir kontrol edin.
Bilgi alabiliyorsanız alın. Yarın sıkıntı olmasın.

Benim size tavsiyem;
- Sistemi alma imkanınız var ise, zaten satış Pazar günü yapılacak mutlaka gidin şansınızı deneyin.
- Orada sıra olursa mağduriyet yaşamamanız için yanınıza ihtiyaçlarınızı görecek şekilde su-yiyecek alın.
- Kalabalığın olduğu yerde her zaman birileri kaos-tartışma yaratır. Sistemi almayacak biri bile gelir laf yapar.
- Hakkınızı vermeyin ama kimsenin de hakkını yemeyin. Çünkü orada hakkı yenen kişi siz de olabilirsiniz.
- Özellikle arbede falan yaratan olursa ateşe körükle gitmeyin, kimseyle kavga etmeyin, tartışmayın.

mutlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
537
@mutlu hocam bu sistem alınır mı 23k bütçe var monitörde almam lazım kaç kye çıkar bu sistem
Sistemin ne kadar çıkacağım hakkında bilgim yok ama smokinlik üst seviye sistem ise 3070+ ekran kartı olur diye düşünüyorum.

Bence monitör dahil 23K ya çözülür hocam sizin olay. Bu sistemi bekleyin zaten bir şey kalmadı çıkmasına. 19-20k bile olsa monitör alınabilir yanına.

Fiyat hakkında zerre kadar bilgim yok, sadece fikrimi belirttiğim unutulmasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri