Önemli Duyuru PC Hocası Yeni Sistem Detayları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Krom

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
36
Bana da büyük kaos yaşanacakmış gibi geliyor.
Umarım al-sat tayfa yerine gerçekten sistem ihtiyacı olanlar satın alır.
ben pek alacağını sanmam, al-sat tayfa mağazaya gidip almaya uğraşmaz bence.

Krom

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
36
Sistem 17k ya çıktı diyelim. Alıp 25k ya satsalar 8k kâr. Bence uzun yol vs onları durdurmaz.
25kya 17klık sistemi alacak kişi bulurlarsa satarlar. Eğer 17kya çıkarsa 20-21 gibi anca gider. 3-4K kar maximum yani.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Saçma ve olması imkansız bir şey söylüyorsun çünkü, adamlar babanın hayrına bu sistemleri çıkarmıyor. Sistemin çıkma amacını bir düşünür müsün? Itopya yeni mağaza açtı ve tanıtım için kampanyalar yapıyor. Sence Pc hocası foruma özel stok olabilir mi? Taner hoca 100+ stok bile yok demiş zaten mağazada bu kadar stok yoksa pc hocasına nasıl olsun? Biraz mantıklı düşünmediğin için kızgın surat attım anladın mı aslan parçası
Zamanında forumada stoklar oluyordu diye biliyorum. İmkansız vs değil. 100 stok dan 4-5 tane foruma ayrılabilir diye düşündük. Düşünsene zamanının çoğunu burada insanlara yardımcı olarak geçiriyorsun ve forum sahiplerinden birinin çıkardığı sistemi almak için mağazaya kadar gitdiğinde "stok yok" deniyor.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
25kya 17klık sistemi alacak kişi bulurlarsa satarlar. Eğer 17kya çıkarsa 20-21 gibi anca gider. 3-4K kar maximum yani.
Sistem 17k lık değil, 3080 sistem alacaksanız 30k dan aşağı pek bulamazsınız.

Krom

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
36
Sistem 17k lık değil, 3080 sistem alacaksanız 30k dan aşağı pek bulamazsınız.
sistemin fiyatı kesin olarak belli değil. Zaten fiyatını söylemedim ben hocam maximum kar tahminimi söyledim ben. Eğer 30kya yakın birşey olursa 5-6k ya kadar çıkar tabi.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
sistemin fiyatı kesin olarak belli değil. Zaten fiyatını söylemedim ben hocam. maximum kar tahminimi söyledim ben. Eğer 30kya yakın birşey olursa 5-6k ya kadar çıkar tabi.
Sistemin fiyatı 16-17k olacak yüksek ihtimal.

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Saçma ve olması imkansız bir şey söylüyorsun çünkü, adamlar babanın hayrına bu sistemleri çıkarmıyor. Sistemin çıkma amacını bir düşünür müsün? Itopya yeni mağaza açtı ve tanıtım için kampanyalar yapıyor. Sence Pc hocası foruma özel stok olabilir mi? Taner hoca 100+ stok bile yok demiş zaten mağazada bu kadar stok yoksa pc hocasına nasıl olsun? Biraz mantıklı düşünmediğin için kızgın surat attım anladın mı aslan parçası
İçerik üreticiler, kendi üyelerine/sitelerine özel sistem stoğu yapabiliyorlar.
Bunun için satıcı firma ile ayrıca anlaşıyorlar. Daha önceden bunu başka sitelerde de pek çok kez gördük.

Satış için bazı kriterler belirleniyor ve satışlar bu çizgiler içinde yapılıyor.

Örneğin;
- En az 1 sene önce kayıt olmuş olan tüm üyeler satın alabilir.
- Üyelerin minimum 500 mesaj ve üzerinde forum katkısı yapmış olması gerek.

vs. vs.

Bu stoklar, sistemin standart stoğundan bağımsız oluyor.
Yine örnek vermek gerekirse;

PC Hocası, "PCH-F99" isimli yeni bir sistemi yayınlandığı zaman stok belirliyorlar;
PCH-F99: 200 Stok
+100 stok itopya WEB
+50 stok İstanbul mağazaları
+25 stok Ankara mağazası
+25 stok PC Hocası Forum özel stok.
Total: 200 Stok

Üyenin söylediği de bununla ilgiliydi.
Ve "anladın mı aslan parçası" vb. şeklinde iletişimler pek hoş olmuyor.

skandal14

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Anakart ekran kartı markası ne olcak acaba asus olsa süper olur. Birde ekran kartı 3 fanlı olsa

BaksanaBi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Yeni mağazaya özel bir çok kanal kampanyalar yapmıştı bir tanede Taner hoca patlatır diye aklımdan geçirmiştim, yanılmamışım hem de diğerlerinden çok daha iyi olacağı kesin bir sistem geliyor ve üst düzey olacak. Gayet iyi. Alabilenlere şimdiden hayırlı olsun.

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,308
Öncesinde nasıl alınacak misal mağaza 10 da açılıyor Sistem 5:30 yayında oldu 5:30 öncesinde gidenler alabilecek mi yani

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874

Ekli dosyalar

• IMG_20221007_150930.jpg
    IMG_20221007_150930.jpg
    144.6 KB · Görüntüleme: 50

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Bu arada sistem sadece bir mağazada olacak değilmi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri