- Tepki
- 36
ben pek alacağını sanmam, al-sat tayfa mağazaya gidip almaya uğraşmaz bence.Bana da büyük kaos yaşanacakmış gibi geliyor.
Umarım al-sat tayfa yerine gerçekten sistem ihtiyacı olanlar satın alır.
ben pek alacağını sanmam, al-sat tayfa mağazaya gidip almaya uğraşmaz bence.Bana da büyük kaos yaşanacakmış gibi geliyor.
Umarım al-sat tayfa yerine gerçekten sistem ihtiyacı olanlar satın alır.
Sistem 17k ya çıktı diyelim. Alıp 25k ya satsalar 8k kâr. Bence uzun yol vs onları durdurmaz.ben pek alacağını sanmam, al-sat tayfa mağazaya gidip almaya uğraşmaz bence.
Forum ile alakaları olmadıkları için güçlerine gidiyordurAdama küfür mü ettik ne yaptık kızgın surat atmış![]()
![]()
25kya 17klık sistemi alacak kişi bulurlarsa satarlar. Eğer 17kya çıkarsa 20-21 gibi anca gider. 3-4K kar maximum yani.Sistem 17k ya çıktı diyelim. Alıp 25k ya satsalar 8k kâr. Bence uzun yol vs onları durdurmaz.
Zamanında forumada stoklar oluyordu diye biliyorum. İmkansız vs değil. 100 stok dan 4-5 tane foruma ayrılabilir diye düşündük. Düşünsene zamanının çoğunu burada insanlara yardımcı olarak geçiriyorsun ve forum sahiplerinden birinin çıkardığı sistemi almak için mağazaya kadar gitdiğinde "stok yok" deniyor.Saçma ve olması imkansız bir şey söylüyorsun çünkü, adamlar babanın hayrına bu sistemleri çıkarmıyor. Sistemin çıkma amacını bir düşünür müsün? Itopya yeni mağaza açtı ve tanıtım için kampanyalar yapıyor. Sence Pc hocası foruma özel stok olabilir mi? Taner hoca 100+ stok bile yok demiş zaten mağazada bu kadar stok yoksa pc hocasına nasıl olsun? Biraz mantıklı düşünmediğin için kızgın surat attım anladın mı aslan parçası
Sistem 17k lık değil, 3080 sistem alacaksanız 30k dan aşağı pek bulamazsınız.25kya 17klık sistemi alacak kişi bulurlarsa satarlar. Eğer 17kya çıkarsa 20-21 gibi anca gider. 3-4K kar maximum yani.
sistemin fiyatı kesin olarak belli değil. Zaten fiyatını söylemedim ben hocam maximum kar tahminimi söyledim ben. Eğer 30kya yakın birşey olursa 5-6k ya kadar çıkar tabi.Sistem 17k lık değil, 3080 sistem alacaksanız 30k dan aşağı pek bulamazsınız.
Sistemin fiyatı 16-17k olacak yüksek ihtimal.sistemin fiyatı kesin olarak belli değil. Zaten fiyatını söylemedim ben hocam. maximum kar tahminimi söyledim ben. Eğer 30kya yakın birşey olursa 5-6k ya kadar çıkar tabi.
mağazada pusuda bekleyenler olacaktır kesinSistemin fiyatı 16-17k olacak yüksek ihtimal.
İçerik üreticiler, kendi üyelerine/sitelerine özel sistem stoğu yapabiliyorlar.Saçma ve olması imkansız bir şey söylüyorsun çünkü, adamlar babanın hayrına bu sistemleri çıkarmıyor. Sistemin çıkma amacını bir düşünür müsün? Itopya yeni mağaza açtı ve tanıtım için kampanyalar yapıyor. Sence Pc hocası foruma özel stok olabilir mi? Taner hoca 100+ stok bile yok demiş zaten mağazada bu kadar stok yoksa pc hocasına nasıl olsun? Biraz mantıklı düşünmediğin için kızgın surat attım anladın mı aslan parçası
Forum ile alakaları olmadıkları için güçlerine gidiyordur.
Öyle olsa bir anlamı kalmaz. Erkenden gidip alma saçma bir şey olur.Öncesinde nasıl alınacak misal mağaza 10 da açılıyor Sistem 5:30 yayında oldu 5:30 öncesinde gidenler alabilecek mi yani
Ee tâbi bende öyle düşünüyorum sistem çıkınca sıradan alırlar bence kim varsaÖyle olsa bir anlamı kalmaz. Erkenden gidip alma saçma bir şey olur.
Ee tâbi bende öyle düşünüyorum sistem çıkınca sıradan alırlar bence kim varsa umarım sıra yazdırma gibi saçma bir durum olmaz
Taner hocanında bu konu hakkında bilgisi yokmuş.Öncesinde nasıl alınacak misal mağaza 10 da açılıyor Sistem 5:30 yayında oldu 5:30 öncesinde gidenler alabilecek mi yani
Abdullah abi de yapmıştı millet 1 gün önceden akşam sıraya girmişti hatırlıyorum. Galiba isim yazdırıp gidiyorlardı. Bu da öyle olabilir belki.Ee tâbi bende öyle düşünüyorum sistem çıkınca sıradan alırlar bence kim varsa