Önemli Duyuru PC Hocası Yeni Sistem Detayları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tefnut

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
Sabahtan sıraya girmelisiniz, öyle 4 te gider beklerim derseniz havanızı alırsınız:) Yanınıza bol su, maske ve sakinleştirici hap falan alın:) Hadi rastgele:))

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,308
Abdullah abi de yapmıştı millet 1 gün önceden akşam sıraya girmişti hatırlıyorum. Galiba isim yazdırıp gidiyorlardı. Bu da öyle olabilir belki.
Adam gelir yazdırır gider yatar sonra gelir alır o kadar uzaktan gelecek adam da bos yere gelir sıra yazma varsa çok saçma olur bence

Minç

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Merhaba arkadaşlar,

Pazar günü üst seviye sistem toplama rehberi yapacağız. Fiyatı mükemmel, smokinlik bir sistem. Ancak smokin giymeyeceğim. Çünkü sistem mağazaya özel olacak. Ekran kartı RTX serisi olacak. Tek ekran kartı fiyatına kaliteli Mesh kasa, kaliteli 750W PSU, Intel CPU, 16GB RAM ve 500GB M2 SSD olacak.

İstanbul'da oturan arkadaşlar veya çevre illerdekiler üst segment sistem kovalıyorsa, kaçırırlarsa tekrar denk gelir mi bilmiyorum. Büyük destekler alındı. Video yayınlandıktan sonra alınabilecek.

Şimdiden bilgisini forum ahalisi ile paylaşmış olayım.
Biz Ankarada'yız bize de biraz stok çıkmaz mı :) Şimdiden elinize sağlık.

mutlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
537
Çok heyecan verici. İhtiyacı olan ve bekleyen arkadaşlar için kaçmaz fırsat.

PC Hocası konuşturuyor yine :)

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Yine bir tahmin yapayım :);

İşlemci = i5 12400f
Anakart= h610m
Ekran kartı = 3080
Ram = Kingston Fury 8x2 16gb 3200mhz
Ssd = wd 500gb
Kasa = Rampage Reaction
Psu = fsp 750w

Fiyat = 16.499₺

theory of a dead man

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
109
Çok gürültü çıkar bu sistemde online yok sadece mağaza ne zaman çıkacak belli değil. Videoyu bekleyenler avucunu yalar sanki. Sabah erkenden gitsin imkanı olanlar.

dormicum

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
77
20 adet web de satışı olsa daha makbule geçer. Bir de özelleştirmede yapılması mümkünse beklenti içindeyiz

ibrahimunaLife

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
347
*Kıyamet Silahı - Bknz:

1665151022132.png

Yusufms

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
75
Merhaba arkadaşlar,

Pazar günü üst seviye sistem toplama rehberi yapacağız. Fiyatı mükemmel, smokinlik bir sistem. Ancak smokin giymeyeceğim. Çünkü sistem mağazaya özel olacak. Ekran kartı RTX serisi olacak. Tek ekran kartı fiyatına kaliteli Mesh kasa, kaliteli 750W PSU, Intel CPU, 16GB RAM ve 500GB M2 SSD olacak.

İstanbul'da oturan arkadaşlar veya çevre illerdekiler üst segment sistem kovalıyorsa, kaçırırlarsa tekrar denk gelir mi bilmiyorum. Büyük destekler alındı. Video yayınlandıktan sonra alınabilecek.

Şimdiden bilgisini forum ahalisi ile paylaşmış olayım.
Hocam keske fiyatı söyleseniz şimdi butce 16 17k oraya gidip de 20 çıkarsa üzülürüm.

Yusufms

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
75
Geceden çatır kuranlar diye yazılmış saygı duydum valla. Pazar öğlen 12-2 gibi gidip şansımı denicem.
Ben anadoludan gelicem sabah 10 gibi gelsem mi diye düşünüyorum. Alamazsam mazot parası gider

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Bu yılın AÇIK ARA en F/P sistemi olacak görünüyor. Emeği geçenlere teşekkür ederim. @OceanLaB İtopya ile görüştük değil mi ? Test sistemini senden sonra bana satacaklar :) . Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim . (zehri atayım bir kargaşa çıksın diyormuşum)

Vegien

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Yakın zamanda pc almasaydım geceden kapının önünde beklerdim çadıra gerek de yok uyumazdım. Ben böyle düşünüyorsam alma hayalleri kurmayın kavga bile çıkabilir orda. Bence sistemi pc hocası çıkardığı için bu forumda nicki olan en az 1 yıldır üye olan aktif olan vs almalı. Yoksa sistemi duymayan kalmamıştır zaten alakası olmayan da gidip alacak. Akrabaları da sıraya sokarlar toptan temizlik

Yusufms

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
75
Yakın zamanda pc almasaydım geceden kapının önünde beklerdim çadıra gerek de yok uyumazdım. Ben böyle düşünüyorsam alma hayalleri kurmayın kavga bile çıkabilir orda. Bence sistemi pc hocası çıkardığı için bu forumda nicki olan en az 1 yıldır üye olan aktif olan vs almalı. Yoksa sistemi duymayan kalmamıştır zaten alakası olmayan da gidip alacak. Akrabaları da sıraya sokarlar toptan temizlik
Böyle şeyleri okuyunca gidesim gelmedi açıkçası

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
1 Yıldır üye ve aktif olan çok kişi olduğunu sanmıyorum. Olanlarında alacağını düşünmüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri