İtopya her türlü haksız, ben de 18 yaşın altındayım ama sistemi aldım, itopyanın bir dediği bir dediğini hiçbir zaman tutmuyor, zamanında itopyadan tek başıma papara ile sistem aldım hiç sıkıntı etmediler, bugün paparayla almaya çalıştım sıkıntı ettiler, bir gün mouse aldım mağazadan sıkıntı etmediler, başka zaman 200tllik ssd almaya gittim 18 yaşın altındasın diyip vermediler, yani müşteri hizmetlerine soruyorum ama onun dediği de doğru olmuyor, bugün de sistemi alamayacaktım az kalsın neyse ki banka hesabım vardı parayı ona çekip itopyanın ibanına attım öyle aldım, arkadaş da benden sonraydı tüm gün bekledik ben aldım ama o alamadı, onun adına ben de üzüldüm, keşke itopya daha düzgün bilgi verse de ona göre hazırlansakAma siz parayı sizin ödeceğiniz şekilde konuştuysanız ya da öyle dile getirdiyseniz maalesef mağaza haklı konumda oluyor. Çünkü sistemi aldığınıza dair faturaya ve irsaliye kısmına imza falan atıyorsunuz ve 18 yaş altının imzaları hiç bir resmi evrakta geçerli sayılmıyor.
Bitti diye biliyorum hocam yarın arar sorarsınızStoklar bitti sanırım. Mağazada olan kaldımı hala?
Bu sistemin normalde kampanyasız ederi nedir. Yani sahibindende almaya kalksaydım ikinci el ne kadar isterlerdiTemiz hayırlı olsun.
Burada "personel kaynaklı" bir sıkıntı var gibi görünüyor.İtopya her türlü haksız, ben de 18 yaşın altındayım ama sistemi aldım, itopyanın bir dediği bir dediğini hiçbir zaman tutmuyor, zamanında itopyadan tek başıma papara ile sistem aldım hiç sıkıntı etmediler, bugün paparayla almaya çalıştım sıkıntı ettiler, bir gün mouse aldım mağazadan sıkıntı etmediler, başka zaman 200tllik ssd almaya gittim 18 yaşın altındasın diyip vermediler, yani müşteri hizmetlerine soruyorum ama onun dediği de doğru olmuyor, bugün de sistemi alamayacaktım az kalsın neyse ki banka hesabım vardı parayı ona çekip itopyanın ibanına attım öyle aldım, arkadaş da benden sonraydı tüm gün bekledik ben aldım ama o alamadı, onun adına ben de üzüldüm, keşke itopya daha düzgün bilgi verse de ona göre hazırlansak
22 23 ideal gibi.B
Bu sistemin normalde kampanyasız ederi nedir. Yani sahibindende almaya kalksaydım ikinci el ne kadar isterlerdi
Ekran kartı 16.500₺ işlemci 5k. Bence 25 k ideal.B
Bu sistemin normalde kampanyasız ederi nedir. Yani sahibindende almaya kalksaydım ikinci el ne kadar isterlerdi
ben de sordum o da sordu, sıkıntı olmaz dediler, alırken sıkıntı çıkardılarBurada "personel kaynaklı" bir sıkıntı var gibi görünüyor.
Belki "itopya" mağazasında yetkili biriyle konuşup orta yol bulunabilir.
Telefon ile müşteri temsilcisini ararsanız sadece olumsuz cevap alırsınız.
Ben geçenlerde aradım çok basit bir soru sormak için, kadın sorduğum soruyu anlamıyordu.
Üstüne resmen benimle eski sevgili gibi tartışıyordu. Sürekli sözümü kesiyor, sesini yükseltiyordu falan.
Kendisini uyardım ve başkasına aktarmasını istedim, aktarmıyordu. Sonra zorla başkasına aktarmasını sağladım.
Açıkçası bu sorun için bir çözüm sunabileceklerini sanmıyorum. Yani "Haa bizim personel hata etmiş, gelin aynı özelliklerde aynı fiyattan bir sistem satalım" derlerse güzel olabilirdi, ama böyle bir şey deme ihtimalleri yok gibi bir şey. Biraz "personelin insafına" kalıyor. Onun yerine belki hatalarını telafi etmek için indirim vb. şeyler yapabilirler. Yine de görüşüp durumu yetkili birine aktarmakta fayda var. En azından denenebilir.
İtopya her türlü haksız, ben de 18 yaşın altındayım ama sistemi aldım, itopyanın bir dediği bir dediğini hiçbir zaman tutmuyor, zamanında itopyadan tek başıma papara ile sistem aldım hiç sıkıntı etmediler, bugün paparayla almaya çalıştım sıkıntı ettiler, bir gün mouse aldım mağazadan sıkıntı etmediler, başka zaman 200tllik ssd almaya gittim 18 yaşın altındasın diyip vermediler, yani müşteri hizmetlerine soruyorum ama onun dediği de doğru olmuyor, bugün de sistemi alamayacaktım az kalsın neyse ki banka hesabım vardı parayı ona çekip itopyanın ibanına attım öyle aldım, arkadaş da benden sonraydı tüm gün bekledik ben aldım ama o alamadı, onun adına ben de üzüldüm, keşke itopya daha düzgün bilgi verse de ona göre hazırlansak
hani normal bir ürün almaya gidilse anlarım da orada 8 saat falan mağazanın önünde bekledikKesinlikle katılıyorum. Donanımlı ve kapsamı geniş bir mağaza olsa da müşteri hizmetleri konusunda rezalet ve vasat bir sistemleri var. Dediğiniz gibi bir çalışanı A dese diğeri B diyor bunun önüne geçmedikleri taktirde her geçen gün daha da müşteri kaybedeceklerdir. Fakat alıntıladığınız yazımı sadece İtopya için değil genel olarak mağazalarda olan bir sistem olduğu için belirttim. Yoksa İtopyanın çalışma sistemini tam anlamıyla bilmiyorum yani. Arkadaşınız adına üzüldüm bu arada.
@onlygodcanjudgeme dostum neden güldün açıklarmısın? Gülüp geçmek şey gibi geliyorEkran kartı 16.500₺ işlemci 5k. Bence 25 k ideal.
25 belki zor satılabilir ama 23 falan koyulursa kapılır gibi.@onlygodcanjudgeme dostum neden güldün açıklarmısın? Gülüp geçmek şey gibi geliyor.
25k ya 3080 sistem yok. En son gaminggen de 26k ya vardı oda halâ duruyormu bilmiyorum. Hiç kullanılmamış 3080+12500 sistem 25k ya alınır. O değil gülüp geçmek yerine fikrini söylersin değilmi?25 belki zor satılabilir ama 23 falan koyulursa kapılır gibi.
Ben genelde soruyorum çünkü fikrim yanlışsa bunu düzeltsin isterim, eğer espri yaparsam ve emoji atarsa bir şey demem tabiki.Olur öyle şeyler, emoji atıp geçmek istemiştir. Çok takılmayın.