3060 ti bir sistem harika olur dlss sayesinde rahat ederizSelamlar arkadaşlar,
Yeni Fiyat/Performans PC Hocası sistemi belirleyeceğiz. Bunun için AMD, Intel CPU ve AMD - NVIDIA GPU öncelikli olup, diğer parçaları da (giriş - orta segment olacak şekilde) belirleyip firmalarla kavgaya başlayacağım.
Örneğin;
• "Sistem giriş seviye olsun. GPU AMD, CPU AMD olsun. Fiyat aralığı 4899 - 5899 TL arası olabilir." şeklinde yorumlayabilirsiniz. Ortak karar alıp ona göre şekillendirelim hamuru![]()
Giriş seviyesi %100 bütçenize uyar.8-10k arası güzel bir f/p sistem bekliyoruz uzun zamandır pc almayı düşünüyordum eğer düşündüğüm gibi bir bilgisayar gelirse çok mutlu olurum.
3060 ti bir sistem harika olur dlss sayesinde rahat ederiz
Sistemin biri giriş diğeri ortaya yakın olacak. Ona göre yorum yapıp istekleri belirtin.
Niye zor fazla bile fiyat vermiş adam modart ile PC hocası 11.5 a 3060 li sistem çıkarmadı mı 1-1.5 ay önceDediğin şey çok zor... Dediğin kartların kendisi 11k. Hadi diyelim ki oldu stok çok çok az olacak e bu sefer de alamayanlar olacak. En iyisi indirim olacak ama kararında olacak.
12400F veya 5600 İşlemci ile yanında 3060 - 3060 Tİ olursa fiyat olarakta 15K olursa maksimum tadından yenmez arkadaşlar için.
inşallah gönlünüze göre olur vatandaki sistemi alanlardan biriyim bende ALLAH'A şükür memnunum 12.000tlye aldık ama yanında intel kampanyası ile verilen Modern Warfare 2 oyunu ile 11.000tlye gelmiş gibi olduİnşallah öyle bir sistem bekliyorum bende 15-16 kya kadar bütçem var. 12400f olsun 3060 olsun alınır. Umarım bu doğrultuda yaparlar ve kısa zaman içerisinde açıklanır.. Çünkü herkeste i5 3060 beklentisi artmış durumda sistem alamayan çok arkadaşımız var geçen ayki vatandaki sistem tam f/p canavariydi 12 bine. 500-600 stoklu bir sistem gelirse bu şekilde herkesin alabileceğini ve yararlanacağını düşünüyorum. @OceanLaB Taner hocam bizim için en iyisini yapacaktır.
Ekran kartı fiyatına sistem her zaman çıkmıyor. 3060ti-6700xt belki ama 3070 çok zor. Ayrıca giriş sistem ve ortaya yakın sistem çıkacak, bunlar ortanın üstünde sekment sistemler oluyor. Yani imkansız. Ama 3060 güzel tabi 13k ya çıksa.Niye zor fazla bile fiyat vermiş adam modart ile PC hocası 11.5 a 3060 li sistem çıkarmadı mı 1-1.5 ay önce
Özelleştirme seçenekleri çok fahiş olmazsa iyi olur. Misal veriyorum iki kasa arasında piyasada 300 lira fark varsa özelleştirmede 1200 lira fark isteyebiliyor.Ekran kartı fiyatına sistem her zaman çıkmıyor. 3060ti-6700xt belki ama 3070 çok zor. Ayrıca giriş sistem ve ortaya yakın sistem çıkacak, bunlar ortanın üstünde sekment sistemler oluyor. Yani imkansız. Ama 3060 güzel tabi 13k ya çıksa.
Genelde öyle oluyor ama şu yönden bakmak lazım. Kasa normalde 1000tl ise o sistem kampanyalı olduğundan kasanın fiyatı atıyorum 500 olarak alınıyor. 1500TL olan kasa için 500 istenmesi gerekirken kampanyaya dahil olmadığından 1000TL istiyorlar.Özelleştirme seçenekleri çok fahiş olmazsa iyi olur. Misal veriyorum iki kasa arasında piyasada 300 lira fark varsa özelleştirmede 1200 lira fark isteyebiliyor.
Zaten bende şöyle düşünüyorum; eğer sistem mesela 12100f + 3060 olacaksa özelleştirme kısmında 1k-1500₺ ye 12400f olsun. Ayrıca ssd ve ramda önemli. Özelleştirme kısmı genelde güzel oluyor pch nin sistemlerinde, görücez zamanı gelince.Özelleştirme seçenekleri çok fahiş olmazsa iyi olur. Misal veriyorum iki kasa arasında piyasada 300 lira fark varsa özelleştirmede 1200 lira fark isteyebiliyor.