PCH Medal X5 BASIMIZA GELENLER

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JohnSnow

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
sabah erkenden cıktık yola gıttık neyse sıra var lıste yaptı orda bırı saolsun beklerız tabı sorun yok

oglen bırı geldı dıorkı ben lıste tanımam sonra neyse ıkna edıldı bısekılde rıca mınnet

he forumda 100 stok denıldı 40 stok var dedıler orda

aksam oldu vıdeo geldı 10 cesıt 3080 ekran kartı var kımısı trıo alıor kımısı ventus neye gore hadı oda tmm

sonra sıstemı kargo yapın oda yok tabı

ee tmm 1 sıstem ne kadar surede toplanır tam 1 hafta sonra gelın alın dedıler
orda normal 1 vatandas sıstem aldımı 15dkda verılıor ama
15dkda ıstemıyoruz 2 gun sursun hadı bılgısayarımız yok

bu nasıl bır hızmettır ıtopya =?=

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
sabah erkenden cıktık yola gıttık neyse sıra var lıste yaptı orda bırı saolsun beklerız tabı sorun yok

oglen bırı geldı dıorkı ben lıste tanımam sonra neyse ıkna edıldı bısekılde rıca mınnet

he forumda 100 stok denıldı 40 stok var dedıler orda

aksam oldu vıdeo geldı 10 cesıt 3080 ekran kartı var kımısı trıo alıor kımısı ventus neye gore hadı oda tmm

sonra sıstemı kargo yapın oda yok tabı

ee tmm 1 sıstem ne kadar surede toplanır tam 1 hafta sonra gelın alın dedıler
orda normal 1 vatandas sıstem aldımı 15dkda verılıor ama
15dkda ıstemıyoruz 2 gun sursun hadı bılgısayarımız yok

bu nasıl bır hızmettır ıtopya =?=

Düzeltme; Forumda "100 stok var" denilmedi. "100+ stok yok" dendi.
1665342661160.png

1665342683083.png

cevikyusuf

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
106

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Bu arada 40 stok olayı netleşmeli.
Gerçekten 40 stok olarak mı satıldı?
Burada ve videoda 50 stok olacağı söylenmişti.
1665342860971.png

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Ağa tamamda rastgele verdiler ekran kartlarını o büyük tatsızlık oldu sabah 7 de mağza önünde olan adama ventus verdiler en son gelen adama trio verdiler
Diğer konuda da konusu olmuştu bunun. Keşke olmasaymış ama söylenene göre personelin bazı hataları olmuş.

KS

JohnSnow

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
abı mesele 40 30 degıl 20 tanede olsa herkes aynı ekran kartını alsın sabah 7de gıden ventus aldı mesela en son gelenlere trıo dagıtıldı
adam gelıor dıyorkı lıstenızden banane ben tanımam dıyor ee vıdeo gelınce hurramı yapcaz magazaya ?

Protouse

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Sabah 6 buçuk 7 gibi evden çıktım ventus alabildik adam 1 2 saat önce geldi Trio veya vision aldi ama olsun artık kader dmeekki bu tür şeylere geç gelicen mantıken normalde ilk sistemler en iyileri sonrakilere düşükler verilmesi lazımdı çünkü adam enayi mi 10 saat bekeldi ventus aldı diğeri 1 2 saat bekleyip vision aldi

Protouse

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Sabah 6 buçuk 7 gibi evden çıktım ventus alabildik adam 1 2 saat önce geldi Trio veya vision aldi ama olsun artık kader dmeekki bu tür şeylere geç gelicen mantıken normalde ilk sistemler en iyileri sonrakilere düşükler verilmesi lazımdı çünkü adam enayi mi 10 saat bekeldi ventus aldı diğeri 1 2 saat bekleyip vision aldi
Daha yeni eve ulaştım 7 de yola çıktım ventus aldım siz düşünün keşke vision olsaydı çok istedim ama artık yapacak bişey yok

cevikyusuf

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
106
İletişimsizlikten kaynaklı oluyor maalesef
Tamam da hocam bizim suçumuz ne adamlar sıra oluşturmuş yaşlı bir amca vardi adam hakkaniyetli şekilde kim geldi ise yazdı millet arkadaşım yolda ismini yazarmisin dedi onlara bile ilk gelsin görelim öyle yazalım kimsenin hakkına girmeyelim dedi magzadan biri çıktı dedi liste filan tanımayız biz ne olsun bekliyorlar anlamıyorum izdiham yaşansin diye mi yapıyorlar

Genzo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
287
Bedava dağıtılan baklavayı avuçlayarak almaya çalışan milletin evlatları olur böyle şeyler aldıysanız huzurla uyuyun bu gece. Meşhur bir borsa sözü neder ; kâr cepte güzeldir.. Kârınızın keyfini sürün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri