Fırsat PCH V3.1 Yeni Sistem 8.999Tl!!

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,367
Arkadaşlar 300 stok bitti. Normal. Çünkü binlerce kullanıcı bekliyor. Bu fiyatı hiç bir yerde bulamayacakları için. Ürünü sepete eklediğinizde stok düşüyor zaten. Eğer 3 dakika içerisinde ödeme yapmazlar ise, stok geri gidiyor bilgisini aldım.

Alan arkadaşlarımın yorumlarına da tek tek cevap verdim.

omerlutfiulker

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
378
Arkadaşlar 300 stok bitti. Normal. Çünkü binlerce kullanıcı bekliyor. Bu fiyatı hiç bir yerde bulamayacakları için. Ürünü sepete eklediğinizde stok düşüyor zaten. Eğer 3 dakika içerisinde ödeme yapmazlar ise, stok geri gidiyor bilgisini aldım.

Alan arkadaşlarımın yorumlarına da tek tek cevap verdim.
hocam 5sn ıcınde kart bılgısı yazma ekrnaına geldık en az 10 defa ama ne şkmetse her seferınde fıyat degıstı dıye uyarı verıp sepetı bosalttı

sgfsdf

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
hocam 5sn ıcınde kart bılgısı yazma ekrnaına geldık en az 10 defa ama ne şkmetse her seferınde fıyat degıstı dıye uyarı verıp sepetı bosalttı
ben de anakartı değiştirip 32gb ram arayabileceğimi düşünmüştüm ama muhtemelen yapmamam gerekiyordu :D

omerlutfiulker

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
378
Saati hatırlıyor musunuz?
19.00 da ödeme ekranındaydık . kart bilgilerini yazagı anda fıyat degıstı dedı bunu en az 10 defa tekrarladı en az 10 defa da sepetten odeme ekranına gıderken fıyat değişti dedi. sahsen ben bu fıyattan sattıklarına ınancım kalmadı yani link gelır gelmez ödeme ekranındaydım

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Sahtek*r herifler site açılır açılmaz sepete ekledim. Ödeme ekranına geldim. Fiyat hemen 11k oldu ben sepete eklediğimde 9k idi. Sırf reklam amaçlı böyle bir şey yapmanız hiç hoş olmadı.
Üslubunuzu düzeltin , saygılı olmayı öğrenin. Kimsenin reklam amacı yok. Stok bitmiş.

mmucahitsrdm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Sahtekarlık diz boyu bu gencergaming'in kaçıncı vukuatı. Alan arkadaş bir tane ss atsın bizde susalım. Yalan dolan insanları salak yerine koyuyorlar.

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,367
Sahtekarlık diz boyu bu gencergaming'in kaçıncı vukuatı. Alan arkadaş bir tane ss atsın bizde susalım. Yalan dolan insanları salak yerine koyuyorlar.

Sepete eklediğinde stok düşüyor çünkü. Yıllardır sistem yapıyoruz bunu artık biliyor olmanız lazım. Binlerce kişi bekliyor bu sistemi. Videoda kaç stok beyan ettiysek, o kadar satılmak zorundadır. Kimse kafasına göre stok beyan edemez. Ürünü satın almayanlar (parasını ödemeyenler olduğunda) stoğa geri düşüyor ürün. Binlerce kişi bekliyor. 300 değil 600'de koysak gidecek. Alanlar nasıl alıyor yorumlarda?

SS'leri ekledim. İsterseniz susabilirsiniz veya bir "kusura bakmayın" demek erdemdir. Ben ne ibare ediyorsam videoda o satılır. Eksiği yada fazlası olmaz.

Ya da videodaki "cevapladığım" veya cevaplamadığım satın alan kişilerin yorumlarına da bakabilirsiniz.

1685550923230.png

1685550561393.png

1685550692008.png

mmucahitsrdm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Bu attığınız SS'lerde ki yorumlar çok komik hocam. Adam 19.01'de alabildim teşekkürler diye yorum yazmış. Saat neden belirtmiş ki. Tamamen algı yaratmaya çalışıyorlar. O hesapların hepsi de GencerGaming'e ait. Bu firmanın önünden dahi geçilmemesi lazım. Ayrıca PCHocası'nın adını kirtletiyorlar. Lütfen sizde kanmayın bu duruma.

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,367
Bu attığınız SS'lerde ki yorumlar çok komik hocam. Adam 19.01'de alabildim teşekkürler diye yorum yazmış. Saat neden belirtmiş ki. Tamamen algı yaratmaya çalışıyorlar. O hesapların hepsi de GencerGaming'e ait. Bu firmanın önünden dahi geçilmemesi lazım. Ayrıca PCHocası'nın adını kirtletiyorlar. Lütfen sizde kanmayın bu duruma.

Mücahit sen inanmak istediğin şeye inanıyorsun. Siparişlerden bir ss rica etsem Gençer'den onlar geldiğinde de kendi adamları mı diyeceksin?

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Hocam tamam şikayeti çok olan bir firma ama dediğiniz aşırı saçma.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Yaptığınız bu yorumlarla PC Hocası'nın adını kirletmeye çalışıyormuş gibi gözüken sizsiniz. Taner hocam yukarıda açıklamaları yaptı. Kimse sahtekarlık yapmıyor. İşinde gücünde insanlar sizi kandırmaya mı uğraşacak. Alamayınca hemen türüyorsunuz buralarda.

mmucahitsrdm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Mücahit sen inanmak istediğin şeye inanıyorsun. Siparişlerden bir ss rica etsem Gençer'den onlar geldiğinde de kendi adamları mı diyeceksin?
Yapma hocam youtube, ve burada ki tüm yorumları okuyorum. Link eklenir eklenmez tıkladım. Önce sepete ekledi diyip sepete gittiğimde sepetim boştu. Daha sonra sürekli spamlayarak ödeme adımına geçtim, kart bilgilerini gireceğim sepet silindi. Bunu yaklaşık 10 dakika denedim. Benim le aynı sorunu herkes yaşamış. Birinin kartından 20.000 çekmişler. Bu site sahtekardır. Güvenilmez.
Ayrıca siz de hala onları savunuyorsunuz. Sizin kalitenizi düşürür bu durum.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri