PCH Yeni Sistem Hector - 10.899TL - RTX 2060

AliCuhadar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
Hocam siparişte gönderim adresi ve fatura adresine kat ve daire bilgisi girmeyi unutmuşum nasıl değiştireceğim

Lucatoni

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Arkadaşlar bu tarih ile ilgili firmayla konuştum. Ekran kartı stokları yoldaymış. O yüzden 22'si tarihi koydular. Sonra bu sistemi satın alan herkese hediye ürün ayarlanacak görüştük. Logitech mouse üzerinde duruluyor. Haber vereceğim peşindeyim.
Elinize saglik hocam intel islemci olabilir demistiniz olursa i5 mi olur i3 mu?

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Elinize saglik hocam intel islemci olabilir demistiniz olursa i5 mi olur i3 mu?
İ3 olsa bile 12. Nesil olur canınızı sıkmayın anakart uyumundan dolayı i5 12. Nesil direk geçiş yaparsiniz. Kaldı ki 12100 çok tatlı performans sergiliyor hocam o kadar kalitede düşüp 10. Nesil i3 takmaz .

Lucatoni

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
İ3 olsa bile 12. Nesil olur canınızı sıkmayın anakart uyumundan dolayı i5 12. Nesil direk geçiş yaparsiniz. Kaldı ki 12100 çok tatlı performans sergiliyor hocam o kadar kalitede düşüp 10. Nesil i3 takmaz .
Haklisiniz aslinda sadece render aldigim icin sormustum umarim 5500 olur seceneklerde

Rebelle

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
50
Arkadaşlar bu tarih ile ilgili firmayla konuştum. Ekran kartı stokları yoldaymış. O yüzden 22'si tarihi koydular. Sonra bu sistemi satın alan herkese hediye ürün ayarlanacak görüştük. Logitech mouse üzerinde duruluyor. Haber vereceğim peşindeyim.
hocam dün sistemi RYZEN 5 5500 yaparak aldım bende ama anlamadıgım şey banada hediye mouse gelicekmi yoksa İnstagram st sinde dediğiniz gibi yeni gelicek stoğa mı özel gönderilcek?

Mental0999

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Tarih 23 oldu sitede hala montaj işleminde görünüyor bu sistem nezaman gelir allah aşkına

Rebelle

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
50
Tarih 23 oldu sitede hala montaj işleminde görünüyor bu sistem nezaman gelir allah aşkına
Hocam aynı sorun bendede var Biz bugün aradık ve bize Bugün büyük ihtimal ile sizinki kargoya verilir verilmez ise yarın kesin verilir dendi Ama ben Siparişi 12 Ağustos Tarihinde Verdim İlk Gün Sizinki daha geçse Duruma bağlı bir kaç gün içinde verilir merak etmeyin...

KnithsSs

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
58
Başka konudada konuştuğumuzu hatırlıyorum sakin olun dostlar gelicek elinize o sistem sakin kutuyu falaj açarken zarar vermeyin bantlardan açın.

Mental0999

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam aynı sorun bendede var Biz bugün aradık ve bize Bugün büyük ihtimal ile sizinki kargoya verilir verilmez ise yarın kesin verilir dendi Ama ben Siparişi 12 Ağustos Tarihinde Verdim İlk Gün Sizinki daha geçse Duruma bağlı bir kaç gün içinde verilir merak etmeyin...
Tamamdir bilgin icin tesekkur ederim

d3nnniz

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
19
özelleştirme yapan alıcılarınki daha geç geliyor galiba. bize 22 ağustos günü kargoya verilecek dediler 22 ağustos gününün sabahında elime ulaştı. yükseltme yaptıysanız testleri devam ediyor olabilir

AliCuhadar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
A
Bendede aynı aradım bugün verilir kargoya dediler

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri