- Tepki
- 21
Hocam siparişte gönderim adresi ve fatura adresine kat ve daire bilgisi girmeyi unutmuşum nasıl değiştireceğim
PCkolik sitesinde en alta inin numara ve e-mail var oradan ulaşmayı deneyin.Hocam siparişte gönderim adresi ve fatura adresine kat ve daire bilgisi girmeyi unutmuşum nasıl değiştireceğim
Elinize saglik hocam intel islemci olabilir demistiniz olursa i5 mi olur i3 mu?Arkadaşlar bu tarih ile ilgili firmayla konuştum. Ekran kartı stokları yoldaymış. O yüzden 22'si tarihi koydular. Sonra bu sistemi satın alan herkese hediye ürün ayarlanacak görüştük. Logitech mouse üzerinde duruluyor. Haber vereceğim peşindeyim.
İ3 olsa bile 12. Nesil olur canınızı sıkmayın anakart uyumundan dolayı i5 12. Nesil direk geçiş yaparsiniz. Kaldı ki 12100 çok tatlı performans sergiliyor hocam o kadar kalitede düşüp 10. Nesil i3 takmaz .Elinize saglik hocam intel islemci olabilir demistiniz olursa i5 mi olur i3 mu?
Haklisiniz aslinda sadece render aldigim icin sormustum umarim 5500 olur seceneklerdeİ3 olsa bile 12. Nesil olur canınızı sıkmayın anakart uyumundan dolayı i5 12. Nesil direk geçiş yaparsiniz. Kaldı ki 12100 çok tatlı performans sergiliyor hocam o kadar kalitede düşüp 10. Nesil i3 takmaz .
Genelde gg serisinden sonra tek kanat çıkıyor işlemciler, temennim insanların faydalanabileceği fiyatını hakeden sistem olsun yeterli hocam, sizde nasiplenirsiniz umarımHaklisiniz aslinda sadece render aldigim icin sormustum umarim 5500 olur seceneklerde
Kargo verilişi ayın 22 sinde olucak montajlamalar hazır olarak gelicek bir tek ekran kartını montajlıyacaksınız içinde kablolar mevcutKüçük yeğnime alacağım ama bu kasayı sipariş verdim içinde kabloları falan oluyor mu ?
Her şeyi hazır kurulu şekilde geliyor diye biliyorum.Küçük yeğnime alacağım ama bu kasayı sipariş verdim içinde kabloları falan oluyor mu ?
Oluyor hocam en fazla Windows kurar gerekli güncellemeleri yapar devam edersiniz, hayırlı olsun güzel sistem vesselamKüçük yeğnime alacağım ama bu kasayı sipariş verdim içinde kabloları falan oluyor mu ?
hocam dün sistemi RYZEN 5 5500 yaparak aldım bende ama anlamadıgım şey banada hediye mouse gelicekmi yoksa İnstagram st sinde dediğiniz gibi yeni gelicek stoğa mı özel gönderilcek?Arkadaşlar bu tarih ile ilgili firmayla konuştum. Ekran kartı stokları yoldaymış. O yüzden 22'si tarihi koydular. Sonra bu sistemi satın alan herkese hediye ürün ayarlanacak görüştük. Logitech mouse üzerinde duruluyor. Haber vereceğim peşindeyim.
hocam dün sistemi RYZEN 5 5500 yaparak aldım bende ama anlamadıgım şey banada hediye mouse gelicekmi yoksa İnstagram st sinde dediğiniz gibi yeni gelicek stoğa mı özel gönderilcek?
Teşekkür ederim hocam gönlünüzden ne geçerse ayarlatın siz hediye hediyedirHepsine ayarlatıyorum. Sadece mouse modeli belli olmadı. Logitech kovalıyoruz ama ne? hangi model?![]()
ben sistemi almadım ama g102 tam bir f/p bir mouseHepsine ayarlatıyorum. Sadece mouse modeli belli olmadı. Logitech kovalıyoruz ama ne? hangi model?![]()
Hocam aynı sorun bendede var Biz bugün aradık ve bize Bugün büyük ihtimal ile sizinki kargoya verilir verilmez ise yarın kesin verilir dendi Ama ben Siparişi 12 Ağustos Tarihinde Verdim İlk Gün Sizinki daha geçse Duruma bağlı bir kaç gün içinde verilir merak etmeyin...Tarih 23 oldu sitede hala montaj işleminde görünüyor bu sistem nezaman gelir allah aşkına
Başka konudada konuştuğumuzu hatırlıyorum sakin olun dostlar gelicek elinize o sistem sakin kutuyu falaj açarken zarar vermeyin bantlardan açın.Tarih 23 oldu sitede hala montaj işleminde görünüyor bu sistem nezaman gelir allah aşkına
Tamamdir bilgin icin tesekkur ederimHocam aynı sorun bendede var Biz bugün aradık ve bize Bugün büyük ihtimal ile sizinki kargoya verilir verilmez ise yarın kesin verilir dendi Ama ben Siparişi 12 Ağustos Tarihinde Verdim İlk Gün Sizinki daha geçse Duruma bağlı bir kaç gün içinde verilir merak etmeyin...
Tarih 23 oldu sitede hala montaj işleminde görünüyor bu sistem nezaman gelir allah aşkına
özelleştirme yapan alıcılarınki daha geç geliyor galiba. bize 22 ağustos günü kargoya verilecek dediler 22 ağustos gününün sabahında elime ulaştı. yükseltme yaptıysanız testleri devam ediyor olabilirHocam aynı sorun bendede var Biz bugün aradık ve bize Bugün büyük ihtimal ile sizinki kargoya verilir verilmez ise yarın kesin verilir dendi Ama ben Siparişi 12 Ağustos Tarihinde Verdim İlk Gün Sizinki daha geçse Duruma bağlı bir kaç gün içinde verilir merak etmeyin...
Bendede aynı aradım bugün verilir kargoya dedilerHocam aynı sorun bendede var Biz bugün aradık ve bize Bugün büyük ihtimal ile sizinki kargoya verilir verilmez ise yarın kesin verilir dendi Ama ben Siparişi 12 Ağustos Tarihinde Verdim İlk Gün Sizinki daha geçse Duruma bağlı bir kaç gün içinde verilir merak etmeyin...
Banada öyle dediler hâlâ çıkmadı kargoya yarın kesin verilir dediler artık verilmesse yeter özelleştirme yaptım işlemciyi ondan dolayi sanırımmA
Bendede aynı aradım bugün verilir kargoya dediler