Fırsat PCHocası F6 Sistem Yayında!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ufukgn71

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
Yemin ederim arkadaşla 5 dakika muhabbet ede ede sisteme baktık eklenip adrese kadar gittik almadık kral. Yemin ediyorum capsizlar buraya adama laf söylemeye gelmiş
kardeş bin taneden 1 kişi alıyor denk geliyor sizde diğerleri yalan söyledi diyorsunuz boş yapmayın

apollonlykos

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
142
Ya arkadaşım bi de işlemciyi yükseltin önerisinde bulunuldu. İşlemci değiştirene kadar sistemin stoğu bitmiş zaten. 8geçe sistemin stoğu bittiğini söyleyen var.

Lastpunch

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
Yemin ederim arkadaşla 5 dakika muhabbet ede ede sisteme baktık eklenip adrese kadar gittik almadık kral. Yemin ediyorum capsizlar buraya adama laf söylemeye gelmiş
Yalan konusmayin hocam bizzat kendim linke tikladim 8 geciyordu sepete ekle dediğimde stok yok dedi

tsk80

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Arkadaslar sistemi aldım siparislerime girince ram 8 görünüyor, kasa 100R değil de 100 M , psu da 650 değil 550 görünüyor neden acaba

ati

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
10 dakika uğraştım alabilmek için sürekli adres kısmında başa attı neden yalan söyleyelim aklı almıyor galiba

ByZeyd

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
33
Sanal ortamdan alışveriş yapılmazmış aga kendim gidip bizzat Gaminggenden alacağım

bclk53

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
75
adresten ileri gidilmiyor zaten dostum şaka mısınuız siz oraya kadar bende geldim

Wenzy17

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Şu sistemi 2 aydır bekledim adres girerken onayla dedim ve geri attı hocam 500 TL fazla yapın stok yenileyin ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri