- Tepki
- 18
sen atma dostum niye yalan söylüyelim 20.10da direk girdim stok yok dediAtma ziye alanlar nasil aldi her seferinde ayni muhabbet
sen atma dostum niye yalan söylüyelim 20.10da direk girdim stok yok dediAtma ziye alanlar nasil aldi her seferinde ayni muhabbet
Yemin ederim arkadaşla 5 dakika muhabbet ede ede sisteme baktık eklenip adrese kadar gittik almadık kral. Yemin ediyorum capsizlar buraya adama laf söylemeye gelmişAtma ziye alanlar nasil aldi her seferinde ayni muhabbet
jkfaskjfaskjfasfsa komikYemin ederim arkadaşla 5 dakika muhabbet ede ede sisteme baktık eklenip adrese kadar gittik almadık kral. Yemin ediyorum capsizlar buraya adama laf söylemeye gelmiş
Atma ziya mı? Dostum 9 geçe girdim yarım saat denedim alamadım diyorum. Neden boş boş konuşuyorsun.Atma ziye alanlar nasil aldi her seferinde ayni muhabbet
kardeş bin taneden 1 kişi alıyor denk geliyor sizde diğerleri yalan söyledi diyorsunuz boş yapmayınYemin ederim arkadaşla 5 dakika muhabbet ede ede sisteme baktık eklenip adrese kadar gittik almadık kral. Yemin ediyorum capsizlar buraya adama laf söylemeye gelmiş
Yalan konusmayin hocam bizzat kendim linke tikladim 8 geciyordu sepete ekle dediğimde stok yok dediYemin ederim arkadaşla 5 dakika muhabbet ede ede sisteme baktık eklenip adrese kadar gittik almadık kral. Yemin ediyorum capsizlar buraya adama laf söylemeye gelmiş
Sen aldın mıAtma ziye alanlar nasil aldi her seferinde ayni muhabbet
Ben kimse alamadı mı yazdım birader? Okuman yazman var mı senin? Ben alamadım diyorum.?Atma ziye alanlar nasil aldi her seferinde ayni muhabbet
aynı durumdayım boş insanlara alf anlatıyoruz almak gibi bir dertleri olmadığı içinYalan konusmayin hocam bizzat kendim linke tikladim 8 geciyordu sepete ekle dediğimde stok yok dedi
Hata olmuştur düzeltilir hocam o haliyle bile alirim benArkadaslar sistemi aldım siparislerime girince ram 8 görünüyor, kasa 100R değil de 100 M , psu da 650 değil 550 görünüyor neden acaba
adresten ileri gidilmiyor zaten dostum şaka mısınuız siz oraya kadar bende geldimYemin ederim arkadaşla 5 dakika muhabbet ede ede sisteme baktık eklenip adrese kadar gittik almadık kral. Yemin ediyorum capsizlar buraya adama laf söylemeye gelmiş
Yok hepimiz yalan söylüyoruz. Yukarıda atma ziya yazan eleman bir tek doğru söylüyoraynı durumdayım boş insanlara alf anlatıyoruz almak gibi bir dertleri olmadığı için
Sanal ortamda değil sıkıntı stok sayısı ve vatan yüzünden olduSanal ortamdan alışveriş yapılmazmış aga kendim gidip bizzat Gaminggenden alacağım