Çoğu kişi öyle yapmis baska forumlarda okudum simdi tebrikler hocamBen video da sistemin ismini görüp vatan sitesine yazdım 20.08 gibi falan sepetimdeydi tam saate bakmadım ama erken satın aldım galiba sorun yaşamadım
Bende merak ediyorum.Gerçekten alan varmi varsa yazabilirmi merak ediyorum
Videoda arkada sistemin vatan bilgisayardaki adı yazıyodu daha sistem paylaşılmadan ordan girip alanlar olduğu için böyle oldu ve ayrıca link erken açıldıAtma ziye alanlar nasil aldi her seferinde ayni muhabbet
Alanların çoğunun forumda olduğunu düşünmüyorum benkral 8 geçe tıkladık alamadık boş dalavere yapıyorlar alanlar şuraya bi ss atsında koca forumda kaç kişi alabilmiş görelim herşeyi
8 geçe tıkalyıp adresten ileri gidemiyorsak ben bu işte başka şeyler olduğunu düşünürüm gerçekten yazıkAlanların çoğunun forumda olduğunu düşünmüyorum ben
20:09 da acildi site hocam onceden eklenir falan orasini bilmemVideoda arkada sistemin vatan bilgisayardaki adı yazıyodu daha sistem paylaşılmadan ordan girip alanlar olduğu için böyle oldu ve ayrıca link erken açıldı
Ekli dosyayı görüntüle 432747kral 8 geçe tıkladık alamadık boş dalavere yapıyorlar alanlar şuraya bi ss atsında koca forumda kaç kişi alabilmiş görelim herşeyi
Hocam ben varım da siparişlerimde ram tek 8 GB olarak gözüküyor PSU 650W yerine 550W gözüküyor gibi gibi eksiklikler var.Alanların çoğunun forumda olduğunu düşünmüyorum ben
Hayırlı olsun dostum ya. Bizde beklemeye devam artık napalımHocam ben varım da siparişlerimde ram tek 8 GB olarak gözüküyor PSU 650W yerine 550W gözüküyor gibi gibi eksiklikler var.
Bunun için @OceanLaB bir açıklama yapar umarım.