Fırsat PCHocası F6 Sistem Yayında!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Exodus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Bende skygate aldim fakat yine de hayal kirikligina ugramadim cunku stoklar aninda bitmis diyenlerden mobilden kodla daha hizli alindi diyen cok kisi var belki de kacirirdik hocam belli olmazdi.

Moral bozmaya gerek yok hocam zaten çok az stok vardı o sebeple %80 alamayacaktınız 4 k kişi yüklenmiş az değil

Ben Skygate sistemini özelleştirip öyle almıştım. Bu sistemle benim aldığım sistem arasındaki parça kalitesi ve segmentini karşılaştırınca üç aşağı beş yukarı fiyat farkı olarak kabul edilebilir bir seviyede. Beni asıl üzen sistem almayı planlayan ve bu şekilde mağdur edilip hayal kırıklığına uğrayan arkadaşlar oldu.

NotHappy

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,173
Siparişimde PSU 650w olması gerekirken 550w gözüküyor ramde 2x8gb yerine 1x8gb gösteriyor sebebi nedir ya ?

Wenzy17

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Ya arkadaşlar herkes kafasına göre konuşuyor. Tamam alamadınız ama burada Taner hocanın da hakkını yemeyin ve çamur atmayın. Benim yanım da arkadaşım 20:15de sepete ekledi 2-3dk uğraş sonucu aldı. Fiyatı görüyorsunuz bu dönemde bulunmaz nimet. Tabi ki de hemen bitecek hızlı olmanız lazım. @OceanLaB hocam emekleriniz için tekrardan çok teşekkürler. Herkes konuşsun siz yapmaya devam edin. Saygılar iyi akşamlar...
20.15 te sepete ekleyip almış ahahahahsh 20.08 te yoktu stok

okncnk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
Ya arkadaşlar herkes kafasına göre konuşuyor. Tamam alamadınız ama burada Taner hocanın da hakkını yemeyin ve çamur atmayın. Benim yanım da arkadaşım 20:15de sepete ekledi 2-3dk uğraş sonucu aldı. Fiyatı görüyorsunuz bu dönemde bulunmaz nimet. Tabi ki de hemen bitecek hızlı olmanız lazım. @OceanLaB hocam emekleriniz için tekrardan çok teşekkürler. Herkes konuşsun siz yapmaya devam edin. Saygılar iyi akşamlar...
At yalanını ziyaaaaa

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Sistem çabuk bitmiş Taner hocanın suçu ne anlamadım.

okncnk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
Sistem çabuk bitmiş Taner hocanın suçu ne anlamadım.
Kardeş videoda sistem adı vs gözüküyordu millet yarım saat önceden sepete ekledi video yayınlanır yayınlanmaz artı videoda 10 gece link gelecek dendi 7 gece link yayınlandı

Exodus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10

Olay birtek stokların anında bitmesi değil, sipariş veren bazı kişilerin sipariş bilgilerinde parçalar eksik/hatalı da gözüküyor. Kimse Taner'e çamur atma derdinde değil, insanlar mağduriyetlerini ve hayal kırıklıklarını dile getiriyor. Saçma sapan "herkes konuşsun, çamur atmayın, hakkını yemeyin" vs. ithamlara gerek yok, biraz empati kurmanı tavsiye ederim diğer insanlara karşı.

Lastpunch

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
Yalan konusuyorsunuz sebebinin ne olduğunu bilmiyorum ama yaptığınız cok asagilikca bir şey

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Ben Skygate sistemini özelleştirip öyle almıştım. Bu sistemle benim aldığım sistem arasındaki parça kalitesi ve segmentini karşılaştırınca üç aşağı beş yukarı fiyat farkı olarak kabul edilebilir bir seviyede. Beni asıl üzen sistem almayı planlayan ve bu şekilde mağdur edilip hayal kırıklığına uğrayan arkadaşlar oldu.
O tabiki üzücü ama alan arkadaşlar için çok sorun yok bence çünkü ihtimaller düşüktü bu sefer

Hz.ETQ

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
683
Sen o kadar reklamını yap öyle smokin böyle kravat, yok stokçuluğun önüne geçmek için 30 dk sonra yayınlıyoruz de videoda amatörlük yapıp milletin hakkını ye. Neyse nasip değilmiş der geçeriz ancak bu saatten sonra bu forumu takip etmem.
Etmiyomussun ki zaten kral yeni hesap :D. Alamayinca bi kıriklik olur eyvallah lakin alsatcilar çöküyor işte saglam olunca yapacak bir şey yok

Kawun

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Ben de sepete eklemeye calisirken fark ettim sepetimde baska birsey vardi 9000 tl civarlarinda bir tutardaydi bende o kargasada yanlislikla baska birsey yaptigimi dusunup sepetten cikardim muhtemelen eksik parcalarla sepete eklemisti bendede cok buyuk hayal kirikligi oldu

Yellowemrah

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
Ben şahsen sistemi 1 haftadan beri bekleyenlerden in , bugünde saat 6dan beri bekliyorum.. sistem yükseltin diye videoda dediniz girip yukseltiik sepete ekleyemedim

BaksanaBi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Bir problem var belli. Videoda sabitteki yorum kaldırılmış. Taner hocadan bir açıklama gelecektir diye düşünüyor ve umuyorum. @OceanLaB

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Kardeş videoda sistem adı vs gözüküyordu millet yarım saat önceden sepete ekledi video yayınlanır yayınlanmaz artı videoda 10 gece link gelecek dendi 7 gece link yayınlandı
7 geçe yayınlandıysa o olmamış. Ama onu Taner hoca değil vatan ayarlıyordur diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri