- Tepki
- 55
Off PCsi olmayan şahıslara gidecek ya neredeyse herkesin PCsi var. Bari kaç tane PC dağıtılacakmış bilgin var mı?İnşallah öyle olmaz gerçekten ihtiyacı olan birine gider.
Off PCsi olmayan şahıslara gidecek ya neredeyse herkesin PCsi var. Bari kaç tane PC dağıtılacakmış bilgin var mı?İnşallah öyle olmaz gerçekten ihtiyacı olan birine gider.
1 tane olur.Off PCsi olmayan şahıslara gidecek ya neredeyse herkesin PCsi var. Bari kaç tane PC dağıtılacakmış bilgin var mı?
Hocam mesaj olarak ne yazıldıysa bizde o kadar biliyoruz fazlası yok yani.Off PCsi olmayan şahıslara gidecek ya neredeyse herkesin PCsi var. Bari kaç tane PC dağıtılacakmış bilgin var mı?
Bence şöyle de olabilir diyelim sistem 10k dan çıkacaksa 100tl fazla yaparlar 500 stok 50.000tl yapar 5 kişiye de hediye edilir. 5 Kişi fazla gibi ama tahminim bu yönde.1 tane olur.
Taksit olur heralde ama vade farkı azda olsa koyarlar@OceanLaB Vade farksız taksit var mı?
Ben alabileceksem de taksitle anca alabilirim.
Fikir olarak olabilir ama böyle yaparlar mı bilmiyorum.Bence şöyle de olabilir diyelim sistem 10k dan çıkacaksa 100tl fazla yaparlar 500 stok 50.000tl yapar 5 kişiye de hediye edilir. 5 Kişi fazla gibi ama tahminim bu yönde.
5 fazla, bence maks. 2 tane olur.Bence şöyle de olabilir diyelim sistem 10k dan çıkacaksa 100tl fazla yaparlar 500 stok 50.000tl yapar 5 kişiye de hediye edilir. 5 Kişi fazla gibi ama tahminim bu yönde.
O civarlarda.Hocam tam saat 5.30 dimi
14.5 kFiyat ?
hocam 3050 ile 2060 arasındaki fark fazla mıdır? hangisi daha iyi?3060 olma ihtimali yok.
Rtx 2060 daha iyidir. Aradaki fps farkı %10 civarıdır.hocam 3050 ile 2060 arasındaki fark fazla mıdır? hangisi daha iyi?
Rtx 2060 rtx 3050den biraz daha önde.hocam 3050 ile 2060 arasındaki fark fazla mıdır? hangisi daha iyi?
Alsatçılar satamıyorda çok ellerinde kalıyor ve bunu hala anlayamadılar.Ne kadar al satçı varsa kredi kartları bloke olsun , sünhaneke dinimiz amin. Alacak arkadaşlara en büyük desteğim bu yönde..
Aynen öyle ben gerçekten alıcıyım ve bütün konuları takip ediyorum.Hocam takip eden öğrensin. Gerçekten alacak adam ınstadan youtube dan forumdan her yerden takip eder. Bunları takip etmeyip bildirime giden adamın ya gerçekten ihtiyacı yoktur yada al sat falan yapabilir yani vardır bir şey.
2060 daha iyihocam 3050 ile 2060 arasındaki fark fazla mıdır? hangisi daha iyi?
Yok hocam o sistem 2060dan daha üst seviye ekran kartlı olacak.Sistemin bu olma ihtimali ?