Yok bu sistem değil.Sistemin bu olma ihtimali ?
Yok bu sistem değil.Sistemin bu olma ihtimali ?
Evet bugün çıkacak ve PC hocası toplayacak yani kendi sistemi.Arkadaşlar iki sorum var.
1-Sistem bugün mü çıkacak? Instada falan pek göremedim sadece şimdi burada gördüm de
2-PC Hocası kendi kasası mı yoksa inceleme mi
hangi site bilgin var mıEvet bugün çıkacak ve PC hocası toplayacak yani kendi sistemi.
Bilgilendirme yapıldı zaten.Bugün çıkacaksa hoca bizi bilgilendirsin lütfen
Bu konuyla ilgili birşey paylaşılmadı fakat itopya olma ihtimali var orda fotoğraf paylaşılmıştı.hangi site bilgin var mı
RTX 2060 için çok fazla pahalı hayatta olamaz.Sistemin bu olma ihtimali ?
9-11k arası dedikleri için geçmez bence 10k 10.5k falan civarı çıkarUmarım 11K yı geçmez sistem
Umarım 10K civarlarında bir sistem olur eğer daha fazla olursa yaz tatilim sadece işte çalışmak ile geçer9-11k arası dedikleri için geçmez bence 10k 10.5k falan civarı çıkar
Hocam konuyla alakası yok ama nerede çalışıyorsunuz iş olarak ne yapıyorsunuz ? Benimde arkadaşlarım çoğu çalıştıklarını falan söylüyor ben evde tüm yazı boş geçirdim yani o yüzden merak ediyorum.Umarım 10K civarlarında bir sistem olur eğer daha fazla olursa yaz tatilim sadece işte çalışmak ile geçer
Düğün salonunda çalışıyorum ben düğün başına 150tl alıyorum şuan 4000tl ancak birirktirebildim bi 10 gün daha çalışıp 5500tl ye tamamlıyacağım paramı daha sonrasında babama vericeğim. Eğer sistem 10k dan daha fazla olursa 10 günden de fazla çalışmam gerekecek ve yaz tatilim sadece çalışmayla geçmiş olacak. O yüzden umarım 10k civarlarında bir sistem olurHocam konuyla alakası yok ama nerede çalışıyorsunuz iş olarak ne yapıyorsunuz ? Benimde arkadaşlarım çoğu çalıştıklarını falan söylüyor ben evde tüm yazı boş geçirdim yani o yüzden merak
Yanlış hatırlamıyorsam 5.30 6 civarı yayında olacak demişti hocamız orada hangi sitede yayınlanacağı belli olur @OceanLaBHangi sitede çıkacak onuda öğrenirsem rahatlicam Yanlış hatırlamıyorsam
Yanlış hatırlamıyorsam 5.30 6 civarı canlı yayında olucam demişti hocamız orada hangi sitede yayınlanacağı belli olur @OceanLaB
Hocam itopya gaming gen ikisinden biri olur bencr üyelikleri aç adres gir hazırda bekle benceHangi sitede çıkacak onuda öğrenirsem rahatlicam![]()
yanlış yazmışım kusuruma bakmayın düzelttim şimdiO saatte sistem yayınlanmıycakmı zaten