- Tepki
- 789
Yansımaz ne alaka
Peki benim monitörümün ekranı yansımasız mı ?
O teknolojiler çok basit şeyler dediğim gibi. Bazı üreticiler yazmaya bile ihtiyaç duymaz yani.
Yansımaz ne alaka
Peki benim monitörümün ekranı yansımasız mı ?
Ben 65k 4080 topladım 4080 xlr8 + 7600x + b650p + s70balde 1tb ssd + corsair cl30 6000mhz ram falan filanBen hazır sistemi modifike ettim. Benim sistemin montajını yapma gibi lüksüm yoktu ek olarak kredi kartıyla 3 taksitide gamegarajdan aldım vade farklı dahil 66k
Antiglare mi ne var ya onu demek istedim. Monitör gelsin inceleme videosu yapıcam formda da açıcamYansımaz ne alaka
O teknolojiler çok basit şeyler dediğim gibi. Bazı üreticiler yazmaya bile ihtiyaç duymaz yani.
ben internetten tek tek topluyorum çok daha ucuza geliyor almadıysanız bence böyle yapınBen hazır sistemi modifike ettim. Benim sistemin montajını yapma gibi lüksüm yoktu ek olarak kredi kartıyla 3 taksitide gamegarajdan aldım vade farklı dahil 66k
Taksitle almış bildigim kadarıyla iade ederse taksit taksit parası gelir o da sıkıntı olurben internetten tek tek topluyorum çok daha ucuza geliyor almadıysanız bence böyle yapın
60 k ya ne 4080 i kanka kalan 20 k ile de anakrt işlemci soğutucu ram ssd mi alacaksınBüyük hata yapıyorsun. 60k ya 4080 bile toplanır.
Ekran olarak hiçbir fark yok ama donanımlar da var.
Ben 65 e topladım belkide daha da düşebilirdi kıssaydım.60 k ya ne 4080 i kanka kalan 20 k ile de anakrt işlemci soğutucu ram ssd mi alacaksın
ben o sistemi adana'dan kimseye toplatmam adamın elinde kalacak parça sonra uğraş para veririm satan adam takar uğraşamam hacı.ben internetten tek tek topluyorum çok daha ucuza geliyor almadıysanız bence böyle yapın
he evet öyle birşeyde var ama reis kurması çok basit bence denemelisin olmadı PC hocası yeni bir olya çıkarmıştı getirin toplayalım test edelim mantığı ile onlar topluyor bilenlere sorabailirsinben o sistemi adana'dan kimseye toplatmam adamın elinde kalacak parça sonra uğraş para veririm satan adam takar uğraşamam hacı.
kanka 7 8 k lık anakartı sonra 9-10 klık işlemciyi gözü kapalı riske mi atim ? Ekran kartı haricini elimi sürmem gönderen düşünsün. O dediğin olaylada uğraşamam kanka kargo yllucam sonra kargoyu onlara gidecek sonra kuracak sonra tekrar yollayacaklar bi ton mesai gerek yok sağolasınhe evet öyle birşeyde var ama reis kurması çok basit bence denemelisin olmadı PC hocası yeni bir olya çıkarmıştı getirin toplayalım test edelim mantığı ile onlar topluyor bilenlere sorabailirsin
Vatan da topluyorlar aslında kablolamaya kadar her şey çok kolay kendin bile yapabilirsin ama bana kablolamak zor geliyor ben her seyi takıp sadece kablolatma yaptırdım vatanda.kanka 7 8 k lık anakartı sonra 9-10 klık işlemciyi gözü kapalı riske mi atim ? Ekran kartı haricini elimi sürmem gönderen düşünsün. O dediğin olaylada uğraşamam kanka kargo yllucam sonra kargoyu onlara gidecek sonra kuracak sonra tekrar yollayacaklar bi ton mesai gerek yok sağolasın:
benim zamanımda yapmıyorlardı kanka milyarlık sistemin parçasını kendim takmam kendisi takmaya çalışıp binlerce liradan olan bilgisayarcıya taktırıp kıran var o yüzden takılma. gerekirse 2k fazla veririm malzeme sağlam gelsin.Vatan da topluyorlar aslında kablolamaya kadar her şey çok kolay kendin bile yapabilirsin ama bana kablolamak zor geliyor ben her seyi takıp sadece kablolatma yaptırdım vatanda.
4080 35k. 25k ile de parçanın kralı alınır.60 k ya ne 4080 i kanka kalan 20 k ile de anakrt işlemci soğutucu ram ssd mi alacaksın
@LoryMonitörün arayüzünden fps göstergesini açtım masaüstünden 240fps gözüküyor csgo ya giriyorum 144e fps i sabitliyor bunun sebebi nedir Mini Dp to DP Kullandığım için mi? Laptop ekranım 144 olduğu için mi (Laptop ekranını değil sadece monitör ekranını aktifleştirdim) Ufo testi yaptım çıplak gözle 0 ghosting var ama fotoğraf veya ağır çekim video çektiğimde ghosting gözüküyor bu arada site üzerinden testi yapmaya çalıştığımda 240hz ayarlı monitör en fazla 150 fps görüyorum ama arayüz fps göstergesi 240 sabit gösteriyor masaüstünde. Ve masaüstünde gezinirken misal şuan bu yazıyı yazarken saniyelik takılma hissediyorum neden oluyor bunlar bilen var mı ? Dp kablosundan dolayı mı laptoptan dolayı mı monitörden dolayı mı? DP kablosu 1.4 8k 60hz
1. ve 2. fotoğraf bilgisiyarı kapatıp açtıktan sonra direkt pcnin monitör ekranı ile açılmasıyla çektiğim fotoğraflar 3. fotoğraf ekran görüntüsü Ekli dosyayı görüntüle 25450Ekli dosyayı görüntüle 25451 Ekli dosyayı görüntüle 25444
Öncelikle cs de FPS sabitlenmesi vsync açık olduğundandır. Yada CS de bir kod vardı diye hatırlıyorum diğer oyunlarda da sabit mi?Monitörün arayüzünden fps göstergesini açtım masaüstünden 240fps gözüküyor csgo ya giriyorum 144e fps i sabitliyor bunun sebebi nedir Mini Dp to DP Kullandığım için mi? Laptop ekranım 144 olduğu için mi (Laptop ekranını değil sadece monitör ekranını aktifleştirdim) Ufo testi yaptım çıplak gözle 0 ghosting var ama fotoğraf veya ağır çekim video çektiğimde ghosting gözüküyor bu arada site üzerinden testi yapmaya çalıştığımda 240hz ayarlı monitör en fazla 150 fps görüyorum ama arayüz fps göstergesi 240 sabit gösteriyor masaüstünde. Ve masaüstünde gezinirken misal şuan bu yazıyı yazarken saniyelik takılma hissediyorum neden oluyor bunlar bilen var mı ? Dp kablosundan dolayı mı laptoptan dolayı mı monitörden dolayı mı? DP kablosu 1.4 8k 60hz
1. ve 2. fotoğraf bilgisiyarı kapatıp açtıktan sonra direkt pcnin monitör ekranı ile açılmasıyla çektiğim fotoğraflar 3. fotoğraf ekran görüntüsü Ekli dosyayı görüntüle 25450Ekli dosyayı görüntüle 25451 Ekli dosyayı görüntüle 25444
Anlık takılmalar boşta gezinirken internette masaüstündee oluyor da şimdilik olmuyor. Normal video ile çekip baktım beni memnun etti yok denilebilecek kadar az bir şey var o da bu fiyat bandında ki monitörde bence baya iyi. Ve baktığınızda görünen göze batan rahatsız eden hiç bir şey yokÖncelikle cs de FPS sabitlenmesi vsync açık olduğundandır. Yada CS de bir kod vardı diye hatırlıyorum diğer oyunlarda da sabit mi?
Ağır çekimde her monitörde ghosting görürsün. Yapman gereken video ile ufoları takip etmen.
Örnek:
Anlık takılmalar laptoptan monitöre geçerken oluyorsa sıkıntı yok. Normal.
Fotoğrafta ghosting yok gibi gözüküyor.
Bilgisayarın çok mu ısınıyor? Sıcaklıklara baktın mı hiç?Anlık takılmalar boşta gezinirken internette masaüstündee oluyor da şimdilik olmuyor
Yani sanırım 80 derece üstünü görmedim bugün öyle tft falan oynadım 75 80 arası. Monster notebook ondan dolayı ısınıyor biraz havalarda aşırı sıcak malum. Cevap verdiğin yoruma ekleme yaptım okursan sevinirim. Bu uygulama GSYNC pendelum demo uygulaması. Nvida denetim masasında gsync açık freesync premium da arayüzde açık fakat uygulamada sağ üstten gsynce tıklayamıyorum gsync çalışıp çalışmadığını nasıl anlayacağım?Bilgisayarın çok mu ısınıyor? Sıcaklıklara baktın mı hiç?