Siz garantiye yollayın kesin sorun belli olsun eğer güç kaynağı sorun ise ondan sonra dediğinizi yaparsınız.
ugur.gozaydin' Alıntı:Hayır anlamadığım şey bu sistemden bir sürü satmışlardır sadece bu forumda 7 kişi var bildiğim sizin ile beraber hiçbirisi bu tarz bir sorundan bahsetmedi sistemin yorumlarında da yok böyle bir yorum sizemi denk geldi yoksa sistemde genel bir sıkıntı varda bir sizmi fark ettiniz bilmemedim.
ugur.gozaydin' Alıntı:Siz garantiye yollayın kesin sorun belli olsun eğer güç kaynağı sorun ise ki kesin öyle sorun güç kaynağı ondan sonra dediğiniz gibi bir PSU alıp diğer PC 'ye bu PSU 'yu koyarsınız yada diğiştirsinler direkt siz bilirsiniz orasını. LOL 'da GPU fazla güç çekmez hatta kart ısınmaz bile o oyunda ondan o oyunda sorun yaşamıyorsunuz.
ugur.gozaydin' Alıntı:fazla güç isterse kapanır ama zaten çok fazla açığınız yok az FPS drop yaşatacak dalgalanma yapacak kadar eksiniz var PSU 'da ondan dolayı böyle oluyor. Bu konuyu kapatalım mı başka konu açarmısınız yoksa kalsın mı 10-15 gün uzun süre belli olmaz ondan diyorum.
ugur.gozaydin' Alıntı:İzinlik bir durum değil konu sizin konunuz sonuçta, süre uzun bazen kullanıcılar bırakıp unutuyorlar konuları aylar sonra yazılıyorlar konu açık kalıyor kaynayıp gidiyor arada ondan dedim. Konu açık kalsın siz söylediğinizde kapanır. Garantiye yolladığınızda veya müşteri hizmetlerinden aksi bir durum olursa bilgilendirim yardımcı olalım.
ugur.gozaydin' Alıntı:Aynı sistemdir ya 2600-3000 TL arası bir sistemdi. Bileşenleride 1300x işlemci a320m anakart 8 gb RAM RX 570 mini tek fan e.kartı 500W PowerBoost PSU bu değilmi sistem.
ugur.gozaydin' Alıntı:Evet bu sistemden alan 6 kişi daha var bu forumda konu açan. Başka sorular ile konu açmışlardı.
ugur.gozaydin' Alıntı:Yani, PSU 'usunun detayları yazmıyor sizdeki sisteme yanlış PSU 'mu koydular ona bakayım dedim ama bulamadım olması gereken PSU 'sunun modeli. Garantiye yollayın sonrası çorap söküğü gibi gelir zaten.
ugur.gozaydin' Alıntı:Ararlar seni muhtemelen telefon bıraktın dimi.