RE: ryzen 1300x rx570

KS

Mustafa Krtaca

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Hayır anlamadığım şey bu sistemden bir sürü satmışlardır sadece bu forumda 7 kişi var bildiğim sizin ile beraber hiçbirisi bu tarz bir sorundan bahsetmedi sistemin yorumlarında da yok böyle bir yorum sizemi denk geldi yoksa sistemde genel bir sıkıntı varda bir sizmi fark ettiniz bilmemedim.

valla hocam bütün driverler güncell biliyorsun zaten attım herşeyi sana fps değerleri falan bende çözemedim sadece lolde sorun yok bende anlamadım ki ramları 3000 mhz çıkarmıştım eski haline 2666 yaptım bios güncelledim daha napacam bilmiyorum ki

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Siz garantiye yollayın kesin sorun belli olsun eğer güç kaynağı sorun ise ki kesin öyle sorun güç kaynağı ondan sonra dediğiniz gibi bir PSU alıp diğer PC 'ye bu PSU 'yu koyarsınız yada diğiştirsinler direkt siz bilirsiniz orasını. LOL 'da GPU fazla güç çekmez hatta kart ısınmaz bile o oyunda ondan o oyunda sorun yaşamıyorsunuz.

KS

Mustafa Krtaca

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Siz garantiye yollayın kesin sorun belli olsun eğer güç kaynağı sorun ise ki kesin öyle sorun güç kaynağı ondan sonra dediğiniz gibi bir PSU alıp diğer PC 'ye bu PSU 'yu koyarsınız yada diğiştirsinler direkt siz bilirsiniz orasını. LOL 'da GPU fazla güç çekmez hatta kart ısınmaz bile o oyunda ondan o oyunda sorun yaşamıyorsunuz.

peki çok teşekkür ederim yarına yolliyim bi 10 gune gelmez daha bu sistem geldiğinde size bildirirm olurmu acaba ama normalde güç kaynagı yetmezse sistem kapatmaz mı kendisini

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
fazla güç isterse kapanır ama zaten çok fazla açığınız yok az FPS drop yaşatacak dalgalanma yapacak kadar eksiniz var PSU 'da ondan dolayı böyle oluyor. Bu konuyu kapatalım mı başka konu açarmısınız yoksa kalsın mı 10-15 gün uzun süre belli olmaz ondan diyorum.

KS

Mustafa Krtaca

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
fazla güç isterse kapanır ama zaten çok fazla açığınız yok az FPS drop yaşatacak dalgalanma yapacak kadar eksiniz var PSU 'da ondan dolayı böyle oluyor. Bu konuyu kapatalım mı başka konu açarmısınız yoksa kalsın mı 10-15 gün uzun süre belli olmaz ondan diyorum.

hocam şimdi kapatmayın ltfen sistemi yolladıgım zaman kapatın derim olurmu bir kaç bişe daha sorabiliim izniniz varsa tabi

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
İzinlik bir durum değil konu sizin konunuz sonuçta, süre uzun bazen kullanıcılar bırakıp unutuyorlar konuları aylar sonra yazılıyorlar konu açık kalıyor kaynayıp gidiyor arada ondan dedim. Konu açık kalsın siz söylediğinizde kapanır. Garantiye yolladığınızda veya müşteri hizmetlerinden aksi bir durum olursa bilgilendirim yardımcı olalım.

KS

Mustafa Krtaca

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
İzinlik bir durum değil konu sizin konunuz sonuçta, süre uzun bazen kullanıcılar bırakıp unutuyorlar konuları aylar sonra yazılıyorlar konu açık kalıyor kaynayıp gidiyor arada ondan dedim. Konu açık kalsın siz söylediğinizde kapanır. Garantiye yolladığınızda veya müşteri hizmetlerinden aksi bir durum olursa bilgilendirim yardımcı olalım.

tamam teşekkürler aynı sistem bu forumda kullanan varmış dediniz benim gibi sorun yaşayan oldumu itopyadan mı aldılar benim gibi

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Aynı sistemdir ya 2600-3000 TL arası bir sistemdi. Bileşenleride 1300x işlemci a320m anakart 8 gb RAM RX 570 mini tek fan e.kartı 500W PowerBoost PSU bu değilmi sistem.

KS

Mustafa Krtaca

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Evet bu sistemden alan 6 kişi daha var bu forumda konu açan. Başka sorular ile konu açmışlardı.

ben bi yarına yolliyim olmazsa iade ederim artık aynı şekilde yollarsalar iade ederim yada

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Yani, PSU 'usunun detayları yazmıyor sizdeki sisteme yanlış PSU 'mu koydular ona bakayım dedim ama bulamadım olması gereken PSU 'sunun modeli. Garantiye yollayın sonrası çorap söküğü gibi gelir zaten.

KS

Mustafa Krtaca

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Yani, PSU 'usunun detayları yazmıyor sizdeki sisteme yanlış PSU 'mu koydular ona bakayım dedim ama bulamadım olması gereken PSU 'sunun modeli. Garantiye yollayın sonrası çorap söküğü gibi gelir zaten.

tamam hocam eyw çok saol yarına bi arıyım detaylı ne diyorlar falan yollarım falan bakalım

KS

Mustafa Krtaca

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
sistemi yolladım hocam yanlışıkla pc şifre kaldırmayı unuttum napacam şimdi :D:D:D:D

KS

Mustafa Krtaca

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam adamlar.aradi parçalar vs sorun yokmuş ram 3000mhz çekmişler sorun kalkmış ben denedim aynısni ama nasıl oluyorsa sistemi yollayacaklar oyun oynamışlar 2 saat sorun yokmuş kasma takılma drop ne diyim artık

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Başka bir ayar daha yapmışlar sana sorun bizden kaynaklı dememek için sadece yaptıkları bir yolu söylemişlerdir. Sorun sadece RAM odaklı olsaydı sen yaptığında da işe yarardı başka bir şey yapmışlardır mutlaka gelince bakar anlarız ne yapmışlar.

KS

Mustafa Krtaca

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Haklısın ben zaten ramlar çıkarın son hıza dedim bide format atmışlar birde bu driver boost programı kullanma vs dediler sistemi yolluyorum siz deneyin aynı sorun devam ederse arayın dediler aynı sorun olursa iade ederim uğraşamam bütün parçalar test ettik sorun yok vs vs ram ne alaka abi ya delircem

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri