- Konu Sahibi
zaten virüs de süphelenmiştim virüs çıkmıştı pcye format attım virüs yokturVirüs taramasi yap bi istersel malvireden arka planda absürt bir sey çalışıyor olabilir.
zaten virüs de süphelenmiştim virüs çıkmıştı pcye format attım virüs yokturVirüs taramasi yap bi istersel malvireden arka planda absürt bir sey çalışıyor olabilir.
Selamlar, Detaylı ve sağlıklı bir işlem için bilgisayarı güvenli mod üzerinden başlatarak virüs taraması yapın.zaten virüs de süphelenmiştim virüs çıkmıştı pcye format attım virüs yoktur
16 Gb çift kanallı ram windows 10 pro B460GTQ Gigabayte RTX 3060 İ5 10600kf Netac Nvme SSD 512 Gb ve WDC Wd10EZEX-08WN4a0 1 TBDiske yada donanıma yapışan veya kullandığınız bir dosyayı yedek aldıysanız ona yapışan ve formattan sonra yine aynı dosyayı kullandığınızda sisteme tekrar bulaşan virüsler var. Virüs taraması tekrar yapın bir sonuç alamazsanız belirtin bakalım neler yapabiliriz.
NOT: Sistem bileşenlerinizi yazarsanız iyi olur. Tam liste istiyorum sizden marka/model dahil.
Windowstan tam tarama yapıcağımSelamlar, Detaylı ve sağlıklı bir işlem için bilgisayarı güvenli mod üzerinden başlatarak virüs taraması yapın.
Öncelikle BIOS güncel mi?16 Gb çift kanallı ram windows 10 pro B460GTQ Gigabayte RTX 3060 İ5 10600kf Netac Nvme SSD 512 Gb ve WDC Wd10EZEX-08WN4a0 1 TB
Bu kadarını hatırlıyorum diğerlerini unuttum
Sistemin ve oyunun kurulu olduğu disklerin sağlık durumları nedir ? Belki diskler kullanıma bağlı ömrünü doldurmaya başlamış olabilir.Ram Testi yaptım Farklı Bir diske kurup oyun denemesi yaptım bios da güncel
Nasıl bakabilirimSistemin ve oyunun kurulu olduğu disklerin sağlık durumları nedir ? Belki diskler kullanıma bağlı ömrünü doldurmaya başlamış olabilir.
Zaten hem c de hem de d denedimBelli bir kritik hata yok diskte ama yine de oyunu farklı bir diske kurup deneyin derim.
O halde disk ve RAM değil. Online tabanlı olmayan oyunlarda da benzer sorunu yaşıyor musunuz?Zaten hem c de hem de d denedim
yani kesin bir cevap verememO halde disk ve RAM değil. Online tabanlı olmayan oyunlarda da benzer sorunu yaşıyor musunuz?