Olur öyle arada hocam siz sakin olun ama aradiginizdakalbim çıkcak
Arıcak Arıcak o dur bekle@xkişi ben gidiyorum aramıyorsanız
Hocamıza göre red yerse hem kırıcı, hem tecrübe kazanılacak bir mevzu, hani sevdiğim olsa bile bu kadar karı kıza tırsmazdımEvet hocam gece gece eğlence çıktı bize
Ben de red yedim ama içim rahatladı kafaya takmadım bir dahaHocamıza göre red yerse hem kırıcı, hem tecrübe kazanılacak bir mevzu, hani sevdiğim olsa bile bu kadar karı kıza tırsmazdım![]()
Açar açar deneyin bu arada kızın arkadaşlarının hesabı falan varsa sorsanaçaldı açmadı
Hocam tirsilir ya ben mesela sırılsıklam aşık olduğum çocuğun yüzüne ya da mesajla bile söyleyemedim arkadaşıma soyletmistimHocamıza göre red yerse hem kırıcı, hem tecrübe kazanılacak bir mevzu, hani sevdiğim olsa bile bu kadar karı kıza tırsmazdım![]()
Bidaha arasammı ? bekliyimmi geri aramasınıDers öalışacağıma şu konuyu merak ettiğim için PC başında bekliyorum hayırlısı
Açar açar deneyin
Ben de ders çalışmamazim telefon başında bekliyorumDers öalışacağıma şu konuyu merak ettiğim için PC başında bekliyorum hayırlısı
Açar açar deneyin bu arada kızın arkadaşlarının hesabı falan varsa sorsana
Arayın tekrarBidaha arasammı ? bekliyimmi geri aramasını
Meşgule mi düştü yoksa çaldı çaldı da mı açmadiBidaha arasammı ? bekliyimmi geri aramasını
Allah'ım su iş olsa dünyalar benim olucakMeşgule mi düştü yoksa çaldı çaldı da mı açmadi
çaldı çaldı açmadıMeşgule mi düştü yoksa çaldı çaldı da mı açmadi
Allah'ım su iş olsa dünyalar benim olucak
Benim de içim rahatlayacak.Meşgule mi düştü yoksa çaldı çaldı da mı açmadi
Allah'ım su iş olsa dünyalar benim olucak
O zaman geri döner inşallah. Bu gece bu konu çözülmeden uyuyamam bençaldı çaldı açmadı
O zaman numara kullaniliyo belki müsait değildir çok darlamayin 1 saat sonra belki tekrar arayabilirsinçaldı çaldı açmadı
O zaman numara kullaniliyo belki müsait değildir çok darlamayin 1 saat sonra belki tekrar arayabilirsin
YOK 1 SAAT DEGİL O KADAR BEKLERSEM MERAKTAN KENDİMİ YERİM HOCAM 10-15 DK SONRA ARAYİN TEKRARO zaman numara kullaniliyo belki müsait değildir çok darlamayin 1 saat sonra belki tekrar arayabilirsin
Tamam tamamYOK 1 SAAT DEGİL O KADAR BEKLERSEM MERAKTAN KENDİMİ YERİM HOCAM 10-15 DK SONRA ARAYİN TEKRAR
Dedigim gibi hocam müsait olmayabilir bı 10 dakika sonra tekrar arayinDibine kadar çaldırmadım 5-6 kere çaldı kapadım