Hocam ben saat tam 21:27 de tekrar gelicem yarına yetiştirilecek 23 sayfa mat +9 sayfa biyoloji ödevim var geliyorum hemenTamam tamam![]()
Evt duyguların daha ağır basıyor ama ben baya umursuzum. Lise dönemi sırasında çıtırından birini kesiyordum sınıfta, kızın numarasını gruptan alıp kendime ekledim. O sıra öteki arkım yazıyordu ona acil bir şey atmam lazımdı, yanlışlıkla kıza erkek muhabbeti olur ya al lan şunu küfürlü goygoy falan öyle yazdım kız gördü özür bile dilemedim sonra benlik olmadığını anladım saldım akhdkashsbHocam tirsilir ya ben mesela sırılsıklam aşık olduğum çocuğun yüzüne ya da mesajla bile söyleyemedim arkadaşıma soyletmistim
ArıyorumKonuyu okuyan bu kadar meraklı insan var hocam dualarımız sizinle aradınız mi konuşuyor musunuz
HaydaaaArıyorum
Hayda aradığınız kişi şuanda meşgul dedi
Engellediyse yanarım
Engellese ulasilamiyo derdi engelli değilsin deArıyorum
Hayda aradığınız kişi şuanda meşgul dedi
Engellediyse yanarım
Numara kesin onun muAğlarım valla
Ya arkadaşım onun numarası dedi değilse bile geri dönüş yapardı aradığım kişiNumara kesin onun mu
Tanımadığı bilmediği numarayı niye engellesin hemen olumsuz düşünmeyelimYa arkadaşım onun numarası dedi değilse bile geri dönüş yapardı aradığım kişi
Hocam şarji bitmiş olsa da ulaşılamıyor derdiYa arkadaşım onun numarası dedi değilse bile geri dönüş yapardı aradığım kişi
İnşallah şarjı bitmiştir
panelci birini bul hayrına sorgulat anca öyle emin olursunYa arkadaşım onun numarası dedi değilse bile geri dönüş yapardı aradığım kişi
İnşallah şarjı bitmiştir
Engelleseydi telefonu aramaya çalıştığında hiç calmazdi direk aradığınız kişiye ulaşılamıyor derdiNasıl anlarız engelleyip engellemedğini
Hocam sizin yaşadığınız duygular ne ise şu an onları yaşıyorum. Şu an ne yapacağınızı bilmiyorsunuz. Kızın arkadaşlarının Instagram hesabı flan varsa onlar aracılığıyla ulasmya çalısınNasıl anlarız engelleyip engellemedğini
Hocam sizin yaşadığınız duygular ne ise şu an onları yaşıyorum. Şu an ne yapacağınızı bilmiyorsunuz. Kızın arkadaşlarının Instagram hesabı flan varsa onlar aracılığıyla ulasmya çalısın
Adını soyadını vermek istemiyorum yine de teşekkürler.Engelleseydi telefonu aramaya çalıştığında hiç calmazdi direk aradığınız kişiye ulaşılamıyor derdi
Hocam evet igde durumlar nasıl ortak ikinizinde tanıdığı birisi vardırBi deneyeyim
Adını soyadını vermek istemiyorum yine de teşekkürler.
Geçmiş olsun. Umarım kalbiniz kırılmamıştır ne oldu nasıl öğrendiniz açtı mi konuştunuz mu arkadasina falan mı sordunuzArkadaşlar kötü haber geldi
6 aydır sevgilisi varmış yıkıldım şuan