- Tepki
- 0
Merhabalar, ben anakartımdan RAM 'i çıkardım ve bilgisayarı açmaya çalıştığımda ekrana hiçbir şey gelmiyor ne yapmam lazım lütfen yazın.
Umut Kaptan' Alıntı:Merhabalar, ben anakartımdan RAM 'i çıkardım ve bilgisayarı açmaya çalıştığımda ekrana hiçbir şey gelmiyor ne yapmam lazım lütfen yazın.
ugur.gozaydin' Alıntı:abi 8gb ram takılı şuan bilgisayarda 16 gb tı ram var bilgisayarda.Umut Kaptan' Alıntı:İlk olarak konu başlığında konu içeriği haricinde yardım vs. gibi başlıklar kullanmak yasak. Şimdilik düzenledim ama bundan sonraki bu tarz ilk hatanız da uyarı alacaksınız.
Öncelikle sistemde hiç RAM takılı değilse sistem çalışmaz. Sistemin yapısı gereği çalışması için RAM 'e ihtiyaç duyar. Eğer RAM yoksa sistemi açamazsınız.
Umut Kaptan' Alıntı:ugur.gozaydin' Alıntı:abi 8gb ram takılı şuan bilgisayarda 16 gb tı ram var bilgisayarda.Umut Kaptan' Alıntı:İlk olarak konu başlığında konu içeriği haricinde yardım vs. gibi başlıklar kullanmak yasak. Şimdilik düzenledim ama bundan sonraki bu tarz ilk hatanız da uyarı alacaksınız.
Öncelikle sistemde hiç RAM takılı değilse sistem çalışmaz. Sistemin yapısı gereği çalışması için RAM 'e ihtiyaç duyar. Eğer RAM yoksa sistemi açamazsınız.
abi 4 slotlu anakart 1 ve 2 de takılıydı 8 gb ramlar ben 1. slottan çıkardım 2. slottaki kaldı sonra rame üfleyip 4. slota taktım
bilgisayar açılmayınca