Bir sistem toplamaya karar verdim ve yaklaşık 2 aydır araştırıyorum aşağıda paylaşacağım sistemi toplamaya başlayacağım fakat bazı parçalar / markalar hakkında sorularım olacak taraf tutmadan eksilerini ve artılarını söylemeniz benim için çok iyi olacaktır
İ5-11400F İŞLEMCİ
SNOWMAN T6 ULTRA SOĞUTUCU
MSİ B560 TOMAHAWK
CRUCİAL BALLİSTİX 2X8 3200mHz
SAMSUNG 970 EVO PLUS 500GB
MSİ MAG FORGE 100R KASA
HİGHPOWER 600W +80 GOLD PSU
Yukarıda gördüğünüz gibi sistem bu fakat ekran kartının eksik olduğunu fark ettiğinizi duyar gibiyim bu konuya değinecek olursak arada kaldığım 3 marka var bu markalar Asus, Sapphire ve Xfx markaları alacağım ekran kartı RX6600 fakat gerçekten aralarında ciddi fiyat farkı var aşağıda 3 markanın web site linklerini paylaşacağım.
( Birkaç tavsiye aldım ama kimse Sapphire, Xfx önermiyor daha önce kullananlar bile önermiyor sebebi 3 yıl veya 4 yıl sonra bozuluyor / patlıyor diyen var çok fazla öven de var ve şiddetle Asus markasını öneren de var bunu yüzdelik orana vuracak olursak %70 oranında Asus öneren var )
Asıl sorum kalite, soğutma ve uzun ömürlü olması açısından hangi marka alınır ?
Ekran kartı hariç değiştirilmesi gerekli parça vesaire varsa tavsiyelere açığım
m.n11.com
İ5-11400F İŞLEMCİ
SNOWMAN T6 ULTRA SOĞUTUCU
MSİ B560 TOMAHAWK
CRUCİAL BALLİSTİX 2X8 3200mHz
SAMSUNG 970 EVO PLUS 500GB
MSİ MAG FORGE 100R KASA
HİGHPOWER 600W +80 GOLD PSU
Yukarıda gördüğünüz gibi sistem bu fakat ekran kartının eksik olduğunu fark ettiğinizi duyar gibiyim bu konuya değinecek olursak arada kaldığım 3 marka var bu markalar Asus, Sapphire ve Xfx markaları alacağım ekran kartı RX6600 fakat gerçekten aralarında ciddi fiyat farkı var aşağıda 3 markanın web site linklerini paylaşacağım.
( Birkaç tavsiye aldım ama kimse Sapphire, Xfx önermiyor daha önce kullananlar bile önermiyor sebebi 3 yıl veya 4 yıl sonra bozuluyor / patlıyor diyen var çok fazla öven de var ve şiddetle Asus markasını öneren de var bunu yüzdelik orana vuracak olursak %70 oranında Asus öneren var )
Asıl sorum kalite, soğutma ve uzun ömürlü olması açısından hangi marka alınır ?
Ekran kartı hariç değiştirilmesi gerekli parça vesaire varsa tavsiyelere açığım
Ekran Kartı - Ekran Kartı Modelleri - n11
Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
m.n11.com