- Tepki
- 1,874
İşlemci teknobiyotikden geliyor?Gerçi hepsiburada kendisi yetkili bir şekilde satıyomuş
İşlemci teknobiyotikden geliyor?Gerçi hepsiburada kendisi yetkili bir şekilde satıyomuş
Linke tıklayıp seçtiğimde beni hepsiburadaya atıyor siz düz 12100 seçmişsiniz linki atarkenİşlemci teknobiyotikden geliyor?
Pardon hocam tamamdır. Hepsi burada ile de sıkıntı yaşamazsınız bence.Linke tıklayıp seçtiğimde beni hepsiburadaya atıyor siz düz 12100 seçmişsiniz linki atarken
Linke tıklayıp seçtiğimde beni hepsiburadaya atıyor siz düz 12100 seçmişsiniz linki atarken
Bu anakart da oc oluyor ama benim attığımda olmuyor galiba. Bunuda alabilirsiniz.https://www.hepsiburada.com/msi-h61...9SP?magaza=Kuantum&url_src=and-product-detail bu anakart nasıldır peki hocam sizin attıginızla arasında bir fiyat farkı yok
Bencede bunu tercih edeceğimBu anakart da oc oluyor ama benim attığımda olmuyor galiba. Bunuda alabilirsiniz.
Bu anakart da oc oluyor ama benim attığımda olmuyor galiba. Bunuda alabilirsiniz.
Peki anakartın oc desteklememesi bir problem mi alacagımiz anakart turbo boost destekliyor ekran kartımda oc edition oc desteklememesi bana bir sıkıntı yaratır mı ?Bu anakart da oc oluyor ama benim attığımda olmuyor galiba. Bunuda alabilirsiniz.
Teşekkürler hocamHayırlı olsun hocam.
10400F İşlemcisinin farklı ve bizim bilmediğimiz versiyonu mu var ? Asıl 10400F çöp bir işlemci. Hiçbir faydası yok ve çok gereksiz pahalı.
İ5 10400 ile10. Nesil önerip 12100f e tırt demek bayağı iyiymiş.
Siz ne önerirsiniz?İ5 10400 ile
İ5 11400 aralarinda %4-5 fark var.
Ve yani 10 ile 11 ayni hemen hemen.
Ben diyorum ki i3 12100 tirt bes para etmez yıl olmus 2022 4 cekirdek var
Ama dediğin yanlış işte. Yıl veya çekirdeğe bakmazsın. Performansa bakacaksın. Az çekirdekle çok performans verebiliyorsa daha başarılı demektir.İ5 10400 ile
İ5 11400 aralarinda %4-5 fark var.
Ve yani 10 ile 11 ayni hemen hemen.
Ben diyorum ki i3 12100 tirt bes para etmez yıl olmus 2022 4 cekirdek var
Bu simdilik öyleAma dediğin yanlış işte. Yıl veya çekirdeğe bakmazsın. Performansa bakacaksın. Az çekirdekle çok performans verebiliyorsa daha başarılı demektir.
Kimseyle savaşmıyoruz neyi göreceksinBu simdilik öyle
Oyunlar suan tek cekirdege optimize edildiği icin öyle yavas yavas tum cekirdekler kullanilacak.
O zmn gorurum sizi
Internette gördügüm kadarıyla benim satın aldığım işlemci daha performanslı bu aradaKimseyle savaşmıyoruz neyi göreceksinSen diyorsun ki 10400F ileride daha performanslı olacak. Akşam akşam güldürdün eyvallah
Kötü olan ile iyiyi karşılaştırıp üste çıkarmaya çalışıyorsun.
12100F Zaten daha iyi. Bu arkadaş farklı dünyalarda yaşıyor galiba.Internette gördügüm kadarıyla benim satın aldığım işlemci daha performanslı bu arada
Gelince deneyeceğim tek korkum internetten almış olmam12100F Zaten daha iyi. Bu arkadaş farklı dünyalarda yaşıyor galiba.