Bilinmeyen sitelerden yada satıcılardan alınmadıkça genelde sorun çıkmıyor.Gelince deneyeceğim tek korkum internetten almış olmam![]()
Bilinmeyen sitelerden yada satıcılardan alınmadıkça genelde sorun çıkmıyor.Gelince deneyeceğim tek korkum internetten almış olmam![]()
İslemci hepsiburada kendisi satıyordu ram anakart amazon kensisi satıyordu hocam bi problem olacağını zannetmiyorum yaBilinmeyen sitelerden yada satıcılardan alınmadıkça genelde sorun çıkmıyor.
Kendisi satmasa bile ilgileniyorlar kendisi satıyorsa bence hiç sorun olmaz.İslemci hepsiburada kendisi satıyordu ram anakart amazon kensisi satıyordu hocam bi problem olacağını zannetmiyorum ya
Kesinlikle amazon zaten bu konuda baya ilgili hepsiburadada o kadar ilgili diye biliyorumKendisi satmasa bile ilgileniyorlar kendisi satıyorsa bence hiç sorun olmaz.
Internette gördügüm kadarıyla benim satın aldığım işlemci daha performanslı bu arada
Sizinle daha cok bisi yazmicam.Kimseyle savaşmıyoruz neyi göreceksinSen diyorsun ki 10400F ileride daha performanslı olacak. Akşam akşam güldürdün eyvallah
Kötü olan ile iyiyi karşılaştırıp üste çıkarmaya çalışıyorsun.
Aynen babapro en çok sen biliyorsun.Sizinle daha cok bisi yazmicam.
Bosu boşuna degmezsiniz.
Daha suanki ÇOĞU oyunlarin optimizesi tek çekirdeğe göre oldugunu daha bilmiyor.
@berkturudu hayırdır kardeşim sen sanki biz bilmiyoruz daha cok Fps verdiğini Simdilik!!
Kral sakin ne bu şiddet bu celalSizinle daha cok bisi yazmicam.
Bosu boşuna degmezsiniz.
Daha suanki ÇOĞU oyunlarin optimizesi tek çekirdeğe göre oldugunu daha bilmiyor.
@berkturudu hayırdır kardeşim sen sanki biz bilmiyoruz daha cok Fps verdiğini Simdilik!!
İyi boş yaptın. 15. Nesil işlemci çıkınca ne diyeceksin "bakın çok çekirdek kullanıyor 10400F daha iyi" mi ? Şimdilik iyi olacak tabii ki. Yeni nesi işlemci çıkınca kim ne yapsın 10.nesli. 10400F Fiyat olarak da pahalı. Bize inanmıyorsun git bari araştırmalar yap youtube dan video falan izle.Sizinle daha cok bisi yazmicam.
Bosu boşuna degmezsiniz.
Şu an kullandığım işlemci zaten 2 çekirdek eski bir işlemci idi. Eşşekten inip ata binmiş olacağım her iki durumdadaİyi boş yaptın. 15. Nesil işlemci çıkınca ne diyeceksin "bakın çok çekirdek kullanıyor 10400F daha iyi" mi ? Şimdilik iyi olacak tabii ki. Yeni nesi işlemci çıkınca kim ne yapsın 10.nesli. 10400F Fiyat olarak da pahalı. Bize inanmıyorsun git bari araştırmalar yap youtube dan video falan izle.
Hocam peki termal macunu içinden çıkan spatula ile mi yaymalıyım yoksa direk tam ortasına mı sıkmalıyımİyi boş yaptın. 15. Nesil işlemci çıkınca ne diyeceksin "bakın çok çekirdek kullanıyor 10400F daha iyi" mi ? Şimdilik iyi olacak tabii ki. Yeni nesi işlemci çıkınca kim ne yapsın 10.nesli. 10400F Fiyat olarak da pahalı. Bize inanmıyorsun git bari araştırmalar yap youtube dan video falan izle.
Ortasına sıkıp küçük kağıt parçası ile bile yayabilirsiniz. Çok fazla olmasın ama. Fanı takınca dışarı taşmasın.Hocam peki termal macunu içinden çıkan spatula ile mi yaymalıyım yoksa direk tam ortasına mı sıkmalıyım
Bilgisayar toplattım önce ama daha önce çok kendim toplamadığım için acemiyim biraz. Ps3de yapmıştım oda taşınca aleti bozuyodumOrtasına sıkıp küçük kağıt parçası ile bile yayabilirsiniz. Çok fazla olmasın ama. Fanı takınca dışarı taşmasın.
Çok olmadıktan sonra taşmaz bence. Tedbirli olmakta fayda var.Bilgisayar toplattım önce ama daha önce çok kendim toplamadığım için acemiyim biraz. Ps3de yapmıştım oda taşınca aleti bozuyodum![]()
Ben Ps3 e yaptığımda yaydım sonra kartla düzeltmiştim ama fazla sürünce bütün hepsi anakarta akmıştı. Birkaç videoda tam ortasına biraz damlatıp spatula kart gibi birşeyle tamamen yayıp fanı kapatıyorduÇok olmadıktan sonra taşmaz bence. Tedbirli olmakta fayda var.
İntel 13. Nesil de İ3 kullanmayacak ayni AMD nin yaptığı gibi.İyi boş yaptın. 15. Nesil işlemci çıkınca ne diyeceksin "bakın çok çekirdek kullanıyor 10400F daha iyi" mi ? Şimdilik iyi olacak tabii ki. Yeni nesi işlemci çıkınca kim ne yapsın 10.nesli. 10400F Fiyat olarak da pahalı. Bize inanmıyorsun git bari araştırmalar yap youtube dan video falan izle.
Bunu söyleyince 10400F alınabilir bir işlemci mi oldu ? Hayır. 10400F İşlemcisinin berbat performansına bakınca zaten 12100F için İ5 bile denebilirdi. Güçsüz işlemci İ5 oluyor da güçlü niye İ5 olmasın.İntel 13. Nesil de İ3 kullanmayacak ayni AMD nin yaptığı gibi.
Hocam 10400f , 12100f den iyi diyor. Tartışmaya değmez.Bunu söyleyince 10400F alınabilir bir işlemci mi oldu ? Hayır. 10400F İşlemcisinin berbat performansına bakınca zaten 12100F için İ5 bile denebilirdi. Güçsüz işlemci İ5 oluyor da güçlü niye İ5 olmasın.
10 ve 11. Nesil i5 lere kotu dedin ya helal olsun sanaBunu söyleyince 10400F alınabilir bir işlemci mi oldu ? Hayır. 10400F İşlemcisinin berbat performansına bakınca zaten 12100F için İ5 bile denebilirdi. Güçsüz işlemci İ5 oluyor da güçlü niye İ5 olmasın.