Darboğaz için bir SS at MSI A.F. ile benim başka bir çözüm yolum yok k.bakma bilgi birikimim buraya kadar uzaktan. Belki 8 Gb RAM ile alakalıda olabilir.
ugur.gozaydin' Alıntı:Darboğaz için bir SS at MSI A.F. ile benim başka bir çözüm yolum yok k.bakma bilgi birikimim buraya kadar uzaktan. Belki 8 Gb RAM ile alakalıda olabilir.
ugur.gozaydin' Alıntı:Benchmark 'ta değil oyun içi yük durumuna bakıcam MSI Afterburner ile sadece oyun esnasında E.Kartı kullanım %90-99 arası olması gerekir işlemci kullanımı ise %20 lerde olmalı en fazla bu ikisinin durumu görmek istiyorum. Birde RAM ile ilgili Bu linkteki resimdeki gibi olduğundan emin ol ayarlarının bakarmısın bi.
ugur.gozaydin' Alıntı:Gündüz 17:00 ile gece 04:00 arası genlede forumdayım ona göre bana mesaj atabilirsin.
ugur.gozaydin' Alıntı:Darboğaz yok sisteminde kafamdaki bu soruyuda atmış oldum ve başka bir çözüm önerim kalmadı. Dediğim resimdeki ayarlırıda test et bakalım.
ugur.gozaydin' Alıntı:Son birşey daha var aslında oyun HDD 'yemi kurulu SSD 'yemi HDD ise ani düşüşlerin sebebi odur. Buda değilse benim bilgi birikimim uzaktan bu kadar kardeşim kusura bakma sorunu anlayamadım.
ugur.gozaydin' Alıntı:HDD 'den kaynaklı olabilir düşük boyutlu bir oyunu SSD 'ye kurup bir dene bakalım HDD 'dekinden daha farklı olacakmı. RAM 'den ise O.C. işe yarayabilir ama biliyorsan yap yoksa elindeki RAM 'den olursun.
ugur.gozaydin' Alıntı:Anladım RAM 'i dene bakalım belki sonuç değişir.
ugur.gozaydin' Alıntı:Sorunun RAM 'de olduğu kesin değil masraf yapmak doğru olmaz. Eğer Windows 7 deneyeceksen ULTIMATE kurman gerekir başka arama.
ugur.gozaydin' Alıntı:Yetersiz doğru ama sorun başka bir bileşende çıkarsa ona yatırım yaparsın diye söyledim ama bütçen varsa RAM alabilirsin 8 yetersiz artık çoğu oyunda daha yeni gelecek çok oyun var şuan yetersiz dahada yetersiz olacak.
ugur.gozaydin' Alıntı:Şuan ne takılıysa aynısını tak. CL değeri Mhz değeri aynı olmalı boyutu önemli değil 4 olur 8 olur ama Mhz ve CL değeri aynı olmalı.