Tamamen Sistem Yükseltmesi

shoroV

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
25
Selam modart m7 ile basima gelenleri biliyorsunuzdur herhalde bilmiyorsaniz okuyabilirsiniz,

Şu an sizden istegim şu;

Tamamen bildiginiz cop bi pc var elimde hurdaciya versen almaz o kadar yani ben bunu tepeden tirnaga degistirecegim.

Her parcasini tek tek satin almayi dusunuyorum anakart ram falan ilk isim psu olacak sonra parca parca ekleyecegim boyle bilindik markalardan tas gibi parcalara ihtiyacim var.

Butce 10 15 k arasi bisey tek tek sanki kasa toplar gibi yukseltip alacagim umarim anlatabilmisimdir yukseltme yaparken kullanmaya devam edeceğim. Pat diye hepsini alamam ama parca parca para biriktirerek alicam simdiden bi liste cikaralim istiyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Selam modart m7 ile basima gelenleri biliyorsunuzdur herhalde bilmiyorsaniz okuyabilirsiniz suan sizden istegim su

Tamamen bildiginiz cop bi pc var elimde hurdaciya versen almaz o kadar yani ben bunu tepeden tirnaga degistirecegim her parcasini tek tek satin almayi dusunuyorum anakart ram falan ilk isim psu olacak sonra parca parca ekleyecegim boyle bilindik markalardan tas gibi parcalara ihtiyacim var butce 10 15 k arasi bisey tek tek sanki kasa toplar gibi yukseltip alacagim umarim anlatabilmisimdir yukseltme yaparken kullanmaya devam edecegim pat diye hepsini alamam ama parca parca para biriktirerek alicam simdiden bi liste cikaralim istiyorum
Hocam çıkarmak sorun değil de o liste diğer aya öyle kalmıyor hatta haftaya bile kalmayabilir, dilerseniz hiç yormayın kendinizi bütçeyi ayırmaya başlayın indirimde ne denk gelirse alın ve komple 0 sistem dizin çünkü eski sisteminizden arkaya pek birşey kalmayacak kasa bile yeterli hava sağlamaz

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
İlk olarak güç kaynağı ise paylaştığım güç kaynağı iyi diye biliyorum hocalarım paylaşmıştı diye hatırlıyorum yanlışım varsa düzeltsinler.

KS

shoroV

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
25
İlk olarak güç kaynağı ise paylaştığım güç kaynağı iyi diye biliyorum hocalarım paylaşmıştı diye hatırlıyorum yanlışım varsa düzeltsinler.
aliyim mi simdi bunu direk takacam pcye testlerini yapip geri koycam kutuya diger parcalari alana kadar

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Güzel marka geçen ay 650 watt Gold olanı aldım bı fiyata, yazdığım mesajın üstüne cuk oturdu diğer ay 650 watt da alamayabiliriz :D

KS

shoroV

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
25
Güzel marka geçen ay 650 watt Gold olanı aldım bı fiyata, yazdığım mesajın üstüne cuk oturdu diğer ay 650 watt da alamayabiliriz :D
hocam bu psu isinin en iyisi kim ben fsp diye biliyorum baskasi mi yoksa ondan aliyim basim agirmasin

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
FSP de kaliteli bir markadır 650 +80 bir güç kaynağı tercih edilebilir o da 900tl civarında.

Genzo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
287
Açtığın konuyu okudum , anladığım ; M7 sisteme 14 bin tl babandan aldın para hiç oldu, pc çöpe çıktı. Şimdi bi 14 bin tl daha mı harcayacan.

KS

shoroV

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
25
Açtığın konuyu okudum , anladığım ; M7 sisteme 14 bin tl babandan aldın para hiç oldu, pc çöpe çıktı. Şimdi bi 14 bin tl daha mı harcayacan.
hayir calisip alacam bu sefer helal paradan da sikinti yasamam artik herhalde

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Ben konuyu okumadım yada hatırlamıyorum ama ModArt yada sistemi satan site sizle ilgilenmedi mi ?

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Yahu dalgınlıkla orta paragraftan başladım sanıyorum 10 yıllık bilgisayar var da upgrade edecek koca modarti mı pert ettiniz hocam

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri