Şöyle izah edeyim dostlar;
Şimdi normalde biz bir fikir sunmasak bile destek olmak isteyen kişi yine gönlünden geçen tutarı atabiliyor. Bu fikri hiç ortaya atmadan ek gelir de elde edebiliriz. Yani şu düşünce oluşmasın; "ben x tutar para verdim benim ürünüm incelenmedi bir daha bağış atmam" bağışın mantığı bu değil zaten.
İstiyoruz ki toplanan para size, bize, herkese faydası dokunsun. Yani 100 TL verip bizi sahiplenmek isteyenler olursa o iş olmaz zaten
Toparlayacak olursak;
5.000 TL para birikti Kasım ayında diyelim. Ben ay sonu anket açacağım. Diyeceğim ki "kasada şu kadar para birikti, bunla hangi ekipman veya ürünü alıp videosunu hazırlayalım?" toplam 4-5 ürün kategorisi belirleriz.
Ardından ayda maksimum 2 video hazırlayacak şekilde o para ile ürün satın almaya başlarız.
Ancak tekrar dediğim gibi; "
ben 100 TL para verdim hadi verdiğim paranın karşılığı nerede?" mantığında bağış zaten yapılmaz. Gördüğünüz üzere tüm kanallarda bu buton aktif ve buradan gelecek parayı kanal sahipleri ek gelir elde ederek para kazanacak. Ben öyle bir şey istemediğimden bu konuyu açtım.
Umarım anlatabilmişimdir kendimi doğru şekilde