WD SN570 daha iyi ama o modeli de önermem ben. SN serisinden minimum SN750 alınmalı.kioxia ve wdsn570 arasında hangisi daha iyi ?
Furkan kardeşim bana öğretmenlik yaptığın için teşekkür ederim. İznin olursa ben de sana bir öğretmenlik yapayım . Dersimizin adıGrafik birimi olan işlemci daha iyi boostluyor diye bir mantık yok. Grafik birimi olmasa bile + 400 MHz için net değer. Ekran kartında bir sıkıntı olduğu zaman veya satacağınız zaman da dahili grafik birimi büyük avantaj. O fiyat farkına daha iyi hiçbir yatırım yapılamaz.
Brom bundan dolayı ilk mesajımda yavaş yavaş bütçe buldukça kasa soğutucu demiştim ama sen bilirsin yine deZaten oraya tamamım sistemde sorun yok. Sadece o kasa hava almayacak orası sıkıntı. MESH değil birde INTEL stok fan var.
Zaten alan aldı kardeşim amazın ufak çaplı fikir alışverişiydi biliyorsun beni.Brom bundan dolayı ilk mesajımda yavaş yavaş bütçe buldukça kasa soğutucu demiştim ama sen bilirsin yine deAmacım temel bileşenleri üst seviye aldırıp kalanı da yavaş yavaş toparlamasını sağlamaktı alacak olan kişilerin.
Benim dediğim nokta şu: iGPU CPU'lar daha iyi frekansa sahip değil. Bu dediğin olayın dahili grafikte hiçbir alakası yok. 12600 elbette daha iyi bir işlemci 12400F'ten.Furkan kardeşim bana öğretmenlik yaptığın için teşekkür ederim. İznin olursa ben de sana bir öğretmenlik yapayım . Dersimizin adı
OKUDUĞUMUZU ANLAYALIM.
'' Benim fikrim 12600 ile alınması , oluşabilecek sorun vb durumunda çok daha sıkıntısız bir süreçle çözülüyor dahili grafik birimli işlemcilerle NOKTA İşlemci daha iyi boostluyor NOKTA Güçlü bir işlemci . FP dengesini de bozmuyor. Ben sevdim.
Bir ikinci her iki işlemci de teknik verideki boost frekansa çıkamıyor çıksa bile stabil kalamıyor , sadece 12600 verilen teknik veriye daha yakın değerler sunuyor. YANİ DAHA İYİ BOOSTLUYOR.
Güzel kardeşim , canım kardeşim halen daha aynı şeye takılıyorsun . Dahili grafik birimi olmasının bu konuyla hiçbir alakası yok , orda noktayı koydum ben. Koskocaman nokta yazıyorum. O bir cümle , ardına gelen bağımsız bir cümle. Neden anlaşamıyoruz ? Saygılar.Benim dediğim nokta şu: iGPU CPU'lar daha iyi frekansa sahip değil. Bu dediğin olayın dahili grafikte hiçbir alakası yok. 12600 elbette daha iyi bir işlemci 12400F'ten.
Dediğin mantıkla konuşacak olsaydık, 12700 ile 12700F'in performansı aynı olmazdı. 12700 daha stabil olurdu.
Ayrıca amacım öğretmenlik yapmak değil, bilgimi sunmak.
Saygılar.
CanımsınZaten alan aldı kardeşim amazın ufak çaplı fikir alışverişiydi biliyorsun beni.
Uzaktan bizi gören aramızda bir şey var sanacak.Canımsın![]()
Yoksa da var derler brocum bırak sansınlarUzaktan bizi gören aramızda bir şey var sanacak.![]()
![]()
![]()