Vatan RTX 3060 Sistem 14.999 TL!

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Grafik birimi olan işlemci daha iyi boostluyor diye bir mantık yok. Grafik birimi olmasa bile + 400 MHz için net değer. Ekran kartında bir sıkıntı olduğu zaman veya satacağınız zaman da dahili grafik birimi büyük avantaj. O fiyat farkına daha iyi hiçbir yatırım yapılamaz.
Furkan kardeşim bana öğretmenlik yaptığın için teşekkür ederim. İznin olursa ben de sana bir öğretmenlik yapayım . Dersimizin adı
OKUDUĞUMUZU ANLAYALIM.
'' Benim fikrim 12600 ile alınması , oluşabilecek sorun vb durumunda çok daha sıkıntısız bir süreçle çözülüyor dahili grafik birimli işlemcilerle NOKTA İşlemci daha iyi boostluyor NOKTA Güçlü bir işlemci . FP dengesini de bozmuyor. Ben sevdim.
Bir ikinci her iki işlemci de teknik verideki boost frekansa çıkamıyor çıksa bile stabil kalamıyor , sadece 12600 verilen teknik veriye daha yakın değerler sunuyor. YANİ DAHA İYİ BOOSTLUYOR.

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Zaten oraya tamamım sistemde sorun yok. Sadece o kasa hava almayacak orası sıkıntı. MESH değil birde INTEL stok fan var.
Brom bundan dolayı ilk mesajımda yavaş yavaş bütçe buldukça kasa soğutucu demiştim ama sen bilirsin yine de :) Amacım temel bileşenleri üst seviye aldırıp kalanı da yavaş yavaş toparlamasını sağlamaktı alacak olan kişilerin.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Brom bundan dolayı ilk mesajımda yavaş yavaş bütçe buldukça kasa soğutucu demiştim ama sen bilirsin yine de :) Amacım temel bileşenleri üst seviye aldırıp kalanı da yavaş yavaş toparlamasını sağlamaktı alacak olan kişilerin.
Zaten alan aldı kardeşim amazın ufak çaplı fikir alışverişiydi biliyorsun beni.

KS

Furkan Karagülle

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
57
Furkan kardeşim bana öğretmenlik yaptığın için teşekkür ederim. İznin olursa ben de sana bir öğretmenlik yapayım . Dersimizin adı
OKUDUĞUMUZU ANLAYALIM.
'' Benim fikrim 12600 ile alınması , oluşabilecek sorun vb durumunda çok daha sıkıntısız bir süreçle çözülüyor dahili grafik birimli işlemcilerle NOKTA İşlemci daha iyi boostluyor NOKTA Güçlü bir işlemci . FP dengesini de bozmuyor. Ben sevdim.
Bir ikinci her iki işlemci de teknik verideki boost frekansa çıkamıyor çıksa bile stabil kalamıyor , sadece 12600 verilen teknik veriye daha yakın değerler sunuyor. YANİ DAHA İYİ BOOSTLUYOR.
Benim dediğim nokta şu: iGPU CPU'lar daha iyi frekansa sahip değil. Bu dediğin olayın dahili grafikte hiçbir alakası yok. 12600 elbette daha iyi bir işlemci 12400F'ten.

Dediğin mantıkla konuşacak olsaydık, 12700 ile 12700F'in performansı aynı olmazdı. 12700 daha stabil olurdu.

Ayrıca amacım öğretmenlik yapmak değil, bilgimi sunmak.

Saygılar.

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Benim dediğim nokta şu: iGPU CPU'lar daha iyi frekansa sahip değil. Bu dediğin olayın dahili grafikte hiçbir alakası yok. 12600 elbette daha iyi bir işlemci 12400F'ten.

Dediğin mantıkla konuşacak olsaydık, 12700 ile 12700F'in performansı aynı olmazdı. 12700 daha stabil olurdu.

Ayrıca amacım öğretmenlik yapmak değil, bilgimi sunmak.

Saygılar.
Güzel kardeşim , canım kardeşim halen daha aynı şeye takılıyorsun . Dahili grafik birimi olmasının bu konuyla hiçbir alakası yok , orda noktayı koydum ben. Koskocaman nokta yazıyorum. O bir cümle , ardına gelen bağımsız bir cümle. Neden anlaşamıyoruz ? Saygılar.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri