Aradığımız şartlar : Wireless, Yüksek ses kalitesi, Uzun batarya ömrü.
Öncelikle bunlar arasından en önemli özellik olan Yüksek ses kalitesine bakalım. Kulaklıklarda bu ibare Hi-Fi (High Fiction) şeklinde gösteriliyor. Şuan piysada sizin için önerebileceğim birkaç model var ve bu modellerin iyiliği siz hangi özelliğinin daha ağır basmasını istiyorsanız ona göre şekillenir. Örneğin konfora önem veriyorsaniz SS Arctis alın gibi.
Gelelim önerilere
1 -
Steelseries Arctis 7 - 2750₺
Bu kulaklığın performansının yanında en gözde özelliği konforu. Oldukça uzun saatler kullanıma müsaade ediyor. Bu modelin 7+ versiyonu da varFiyatı biraz tuzlu olabilir. Son dönemlerde wireless kulaklıklara çok zam geldi. Şahsen ben Corsair Virtuoso kullanıyorum. Ben aldığımda 1930₺ idi. almadan iki hafta önce 1500₺ idi. Aldıktan sonra ise 4000₺ oldu. Üzücü
2 -
Logitech G PRO X Wireless - 3150₺
Bu kulaklık oldukça güzel bir kulaklık fakat wireless modeli bence aşırı pahalı. Kablolu modelinin 2. nesil olan modeli Amazon'da 1110₺'ye satılıyor.
BURADAN erişebilirsiniz. Kulaklığa gelecek olursak oldukça zengin bir paketi var. Yedek padleri olması güzel bir artı. Blue gibi güzel bir mikrofon markasının tak-çıkar mikrofonu var. Ayrıca yazılımı da çok kaliteli. Hatta en güzel yazılım diyebiliriz. Asus'un Armoury II'siyle kapışır.
3 -
Corsair Virtuoso - 2900₺
Şuanda kullandığım kulaklıktır. Performansından gayet memnunum. Şarjını 2 günde bir dolduruyorum. Ayrıca dışarıda kullanmak için de gayet güzel bir kulaklık. Şahsen okula bile gidip geliyorum. Bu kulaklığın da çok güzel bir mikrofonu var. Test videolarına bakarsanız görürsünüz. Stüdyo kalitesinde diyebilirim. Ayrıca SE olan modeli de var. Tek farkı yanında SE olan modelde kadife bir taşıma çantasıyla birlikte geliyor olması. SE olmayan versiyonda bu çanta yok. Ayrıca kafanız küçükse çok konforlu bir model değil. Şahsen benim orta-küçük arası bir kafam var ve alışmam 2 haftayı buldu. Uzun saatler kullanımda çok konforlu bir model olmadığını söyleyebilirim.
4 -
Asus TUF Gaming H1 Wireless - 1305₺
Listenin fiyat performans olan modeli. Bu kulaklıkla alakalı pek bir bilgim yok. Test videolarını inceleyebilirsiniz.
5 -
HyperX Cloud Stinger Core - 1197₺
Eski bir model fakat kullanıcı tarafından oldukça beğenildiği kesin.
6 -
HyperX Cloud Flight II Wireless - 1800₺
Güzel bir model fakat şarj ederken kullanamıyorsunuz. Onun haricinde zaten yıllarca piyasaya hükmetmiş Cloud II modelinin wireless versiyonu.
7 -
HyperX Cloud Flight Wireless - 1497₺
8 -
Corsair Void Elite Wireless - 1800₺
Kaliteli bir model.
Hayırlı olsun