Wireless Gaming Kulaklık Önerisi (Nisan 2022)

Semih48

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
78
Arkadaşlar şuanda gamepower mihawk kulaklık kullanıyorum. İdareten yetsin diye almıştım zamanında. Ama şuanda hem kablosundan şikayetçiyim hemde sesini çok beğenmiyorum. Ses kasmalı oyunlardan fazlası ile oynuyorum ve kablosuz ciddi yüksek sesli bir kulaklık almak istiyorum. Bütçemi önerilerinize göre belirlicem diyebilirim. Kablosuz olursa şarj süresi de iyi olursa çok iyi olur. Kısaca yüksek sesli , kaliteli ses veren ve iyi şarjı giden bir kulaklık olursa çok iyi olur.

s4lly

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
226
Aradığımız şartlar : Wireless, Yüksek ses kalitesi, Uzun batarya ömrü.

Öncelikle bunlar arasından en önemli özellik olan Yüksek ses kalitesine bakalım. Kulaklıklarda bu ibare Hi-Fi (High Fiction) şeklinde gösteriliyor. Şuan piysada sizin için önerebileceğim birkaç model var ve bu modellerin iyiliği siz hangi özelliğinin daha ağır basmasını istiyorsanız ona göre şekillenir. Örneğin konfora önem veriyorsaniz SS Arctis alın gibi.

Gelelim önerilere

1 - Steelseries Arctis 7 - 2750₺

Bu kulaklığın performansının yanında en gözde özelliği konforu. Oldukça uzun saatler kullanıma müsaade ediyor. Bu modelin 7+ versiyonu da varFiyatı biraz tuzlu olabilir. Son dönemlerde wireless kulaklıklara çok zam geldi. Şahsen ben Corsair Virtuoso kullanıyorum. Ben aldığımda 1930₺ idi. almadan iki hafta önce 1500₺ idi. Aldıktan sonra ise 4000₺ oldu. Üzücü :(

2 - Logitech G PRO X Wireless - 3150₺

Bu kulaklık oldukça güzel bir kulaklık fakat wireless modeli bence aşırı pahalı. Kablolu modelinin 2. nesil olan modeli Amazon'da 1110₺'ye satılıyor. BURADAN erişebilirsiniz. Kulaklığa gelecek olursak oldukça zengin bir paketi var. Yedek padleri olması güzel bir artı. Blue gibi güzel bir mikrofon markasının tak-çıkar mikrofonu var. Ayrıca yazılımı da çok kaliteli. Hatta en güzel yazılım diyebiliriz. Asus'un Armoury II'siyle kapışır.

3 - Corsair Virtuoso - 2900₺

Şuanda kullandığım kulaklıktır. Performansından gayet memnunum. Şarjını 2 günde bir dolduruyorum. Ayrıca dışarıda kullanmak için de gayet güzel bir kulaklık. Şahsen okula bile gidip geliyorum. Bu kulaklığın da çok güzel bir mikrofonu var. Test videolarına bakarsanız görürsünüz. Stüdyo kalitesinde diyebilirim. Ayrıca SE olan modeli de var. Tek farkı yanında SE olan modelde kadife bir taşıma çantasıyla birlikte geliyor olması. SE olmayan versiyonda bu çanta yok. Ayrıca kafanız küçükse çok konforlu bir model değil. Şahsen benim orta-küçük arası bir kafam var ve alışmam 2 haftayı buldu. Uzun saatler kullanımda çok konforlu bir model olmadığını söyleyebilirim.

4 - Asus TUF Gaming H1 Wireless - 1305₺

Listenin fiyat performans olan modeli. Bu kulaklıkla alakalı pek bir bilgim yok. Test videolarını inceleyebilirsiniz.

5 - HyperX Cloud Stinger Core - 1197₺

Eski bir model fakat kullanıcı tarafından oldukça beğenildiği kesin.

6 - HyperX Cloud Flight II Wireless - 1800₺

Güzel bir model fakat şarj ederken kullanamıyorsunuz. Onun haricinde zaten yıllarca piyasaya hükmetmiş Cloud II modelinin wireless versiyonu.

7 - HyperX Cloud Flight Wireless - 1497₺

8 - Corsair Void Elite Wireless - 1800₺

Kaliteli bir model.

Hayırlı olsun :)

Son düzenleme:

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Güzel öneriler eline ssağlık. Benim kullanıcıya tavsiyem wireless almaması yönünde olacaktır.

KS

Semih48

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
78
Bende kablolu kullanıyorum, o kablo yüzünden kulaklığı tak çıkar yapmak bile adamı deli ediyor. O yüzden zaten kablosuz almak istiyorum. Ama derseniz kablolular çok daha performanslı tabi ki onlara yönelirim.

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Toplu cevap vereyim ; kablosuz kulaklıklar fiyat performans eğrisinin çok dışında , dengi kablolu modellere göre min 1 e 1 fiyatları yüksek ki 1 e 3 yüksek olan dahi var . Tek faydası kulaklık kulağınızdayken çayınızı koymaya gidebilmeniz . Logitech g435 kullanıcısıyım . Kablolu versiyon farklı marka dengini indirimlerle 350 liraya bulabiliriz . Arctis 7 3 ay kullandım , kablolu versiyon kulaklık baksak 1000 liraya indirimlerle dengini bulabiliriz . Bunun için böyle bir yorum yapmıştım. Kaldı ki ömürlülük konusunda da kablosuz kulaklıklar daha uzun ömürlü . Sonuç olarak 1500 tl kablosuz kulaklığa para vermektense komple klavye mause kulaklık set alma taraftarıyım .

Atalayq

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
420
Toplu cevap vereyim ; kablosuz kulaklıklar fiyat performans eğrisinin çok dışında , dengi kablolu modellere göre min 1 e 1 fiyatları yüksek ki 1 e 3 yüksek olan dahi var . Tek faydası kulaklık kulağınızdayken çayınızı koymaya gidebilmeniz . Logitech g435 kullanıcısıyım . Kablolu versiyon farklı marka dengini indirimlerle 350 liraya bulabiliriz . Arctis 7 3 ay kullandım , kablolu versiyon kulaklık baksak 1000 liraya indirimlerle dengini bulabiliriz . Bunun için böyle bir yorum yapmıştım. Kaldı ki ömürlülük konusunda da kablosuz kulaklıklar daha uzun ömürlü . Sonuç olarak 1500 tl kablosuz kulaklığa para vermektense komple klavye mause kulaklık set alma taraftarıyım .
Fiyat konusunda katılıyorum. Aynı ürünün kablolusuna göre 1kat veya daha fazla fark olabiliyor. Ama kullanıcının ihtiyacı ve bütçesi uygunsa almasında bir sakınca görmüyorum. 2. kulaklığı alacağım wireless model bir kulaklığın indirime girmesini bekliyorum mesela. Konu sahibine kullandığım 2 kulaklığı önerebilirim. Önerilen 1 ve 2 numaralı seçenekleri. 8 ve 6 numaralı seçenekte sık sık dip ses sorunu yaşanıyor. C2’de böyle bir sorun yok. Ama wireless modelinde bu sorunu yaşayan çok gördüm.

KS

Semih48

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
78
Aslında benim klavye ve mousemda çok giriş seviyesi ürünler. İkisinide 100'er TL ye almıştım. Rampage marka ürünler. Dediğiniz gibi 2000-2500 TL ye kablolu olup 3 tane ürün alma olasılığı da iyi duruyor. Çünkü zaten onlarıda alma planım vardı. İndirimde kablosuz kulaklık yakalarsa da kaçırmam ama. Ben beğendiğim ürünleri akakçeye keydedip indirime düşmesini bekleyeyim. Ama eğer ki 3 lü set öneriniz varsa hiç beklemeden onları alabilirim. Klavye + mouse + kulaklık. Bu üçü toplam 2000-2500 arası olacak ise çok sıkıntı olmaz. Alırım kabloluda.

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Dün razer mini vardı 209 TL ye gayet iyiydi , instadan takip ediyorsun , denk geldikçe paylaşıyorum indirimleri biliyosun . Bence bu yapacağın şey daha mantıklı olur .

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Fiyat konusunda katılıyorum. Aynı ürünün kablolusuna göre 1kat veya daha fazla fark olabiliyor. Ama kullanıcının ihtiyacı ve bütçesi uygunsa almasında bir sakınca görmüyorum. 2. kulaklığı alacağım wireless model bir kulaklığın indirime girmesini bekliyorum mesela. Konu sahibine kullandığım 2 kulaklığı önerebilirim. Önerilen 1 ve 2 numaralı seçenekleri. 8 ve 6 numaralı seçenekte sık sık dip ses sorunu yaşanıyor. C2’de böyle bir sorun yok. Ama wireless modelinde bu sorunu yaşayan çok gördüm.
Bütçe meselesi tartışılabilir ama mesajına genel olarak katılıyorum . Belirli bir seviyeden sonrası piyar diye düşünüyorum. Sadece masa başı oyun oynuyorsanız kablosuz klavyeye gerek yok kablosuz mauseye gerek yok gibi gibi ...

KS

Semih48

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
78
Kablosuz klavye konusunda kesinlikle katılıyorum. Zaten oyun oynarken klavye hareket etmiyor. Ama mouse konusunda şöyle bir sıkıntım olabiliyor. Mousen kablosu monitör ayaklarına takılabiliyor. Özellikle cs go gibi oyunlar oynuyorum ve ani dönüşlerde bu kablo can sıkıyor. Aklımda stellseries prime wireless var oda 1000 TL . Klavyeyi mekanik almak istiyorum . 1000 TL mouse olsa , 500-600 TL klavye desek, 1000 TL de kulaklık olsa 2500 tutuyor. Bu şekilde önerileriniz varsa açığım. Bütün ekipmanı aynı markadan almakta güzel olur. O şekil önerilerede açığım.

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Müsait zamanda bakacağım senin için . Yüksek bütçen var kaliteli ürünler alırız. Uğur da müsaitse destek atar.

KS

Semih48

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
78
Sadece 2500 i kablosuz kulaklığa vermektense o paraya kablolu klavye,kablosuz mouse ve kablolu/kablosuz kulaklık önerisi olursa iyi olur.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Kulaklık :
Razer BlackShark V2 X - 600 TL
RAZER Blackshark V2 Usb Enhancer 7.1 - 899 TL
Cougar VM410 Classic STEREO - 1.265 TL

Mouse :
Razer Basilisk X HyperSpeed Kablosuz - 399 TL - Kablolu kullanılmıyor!!!
SteelSeries Rival 3 Kablosuz - 449 TL
SteelSeries Prime - 500 TL - Corsair gibi kablosu çok hafif tasarımda bir üründür.
Corsair Sabre RGB Pro Champion - 529 TL - Kendim kullanıyorum kablolu olduğuna bakmayım kablo yok gibi bir şey üründe. Aşırı hafif ve rahat bir ürün. iCUE yazılımı büyük avantaj öneririm.
Bloody X5 Pro - 544 TL - Yazılımı yok! Her ayarı ürün altındaki 4 tuştan yapıyorsunuz. Bu bir dezavantaj değil bence. Ekstra yazılım kurmuyorsunuz. Ürün sensör ve genel olarak oldukça iyidir.
SteelSeries Prime+ - 603 TL - Sensörü markanın en tepe serisi ama aradaki 103 TL farka değer mi derseniz bence değmez.

Klavye :
XPG Summoner Cherry Mx Blue Switch - 910 TL
Logitech G512 Lightsync RGB GX Blue Switch - 900 TL
Cooler Master CK352 RGB Red Switch - 1.064 TL
ASUS TUF Gaming K7 Optik - 1.499 TL

Bu ürünleri önerebilirim size.

Moderatörün son düzenlenenleri:
KS

Semih48

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
78
Hocam eline sağlık. Son olarak sana bir şey danışmak istiyorum. Cs go gibi oyunlar oynuyorum. Mouse önemli o yüzden. Stellseries prime wireless(1000₺) modeli ile wireless rival 3 (500₺) modeli arasındaki farklar neler ve bu farklar 500₺ eder mi sence

draxler

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Kulaklık :
Razer BlackShark V2 X - 600 TL
RAZER Blackshark V2 Usb Enhancer 7.1 - 899 TL
Cougar VM410 Classic STEREO - 1.265 TL

Mouse :
Razer Basilisk X HyperSpeed Kablosuz - 399 TL - Kablolu kullanılmıyor!!!
SteelSeries Rival 3 Kablosuz - 449 TL
SteelSeries Prime - 500 TL - Corsair gibi kablosu çok hafif tasarımda bir üründür.
Corsair Sabre RGB Pro Champion - 529 TL - Kendim kullanıyorum kablolu olduğuna bakmayım kablo yok gibi bir şey üründe. Aşırı hafif ve rahat bir ürün. iCUE yazılımı büyük avantaj öneririm.
Bloody X5 Pro - 544 TL - Yazılımı yok! Her ayarı ürün altındaki 4 tuştan yapıyorsunuz. Bu bir dezavantaj değil bence. Ekstra yazılım kurmuyorsunuz. Ürün sensör ve genel olarak oldukça iyidir.
SteelSeries Prime+ - 603 TL - Sensörü markanın en tepe serisi ama aradaki 103 TL farka değer mi derseniz bence değmez.

Klavye :
XPG Summoner Cherry Mx Blue Switch - 910 TL
Logitech G512 Lightsync RGB GX Blue Switch - 900 TL
Cooler Master CK352 RGB Red Switch - 1.064 TL
ASUS TUF Gaming K7 Optik - 1.499 TL

Bu ürünleri önerebilirim size.
uğur abi razer da v2 neden eklemedin şuan en kaliteli sensör ve en hızlı mouse bende kullanıyorum efsane

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri