- Tepki
- 81
Nasıl katılıyoruz hocam çekilişeÇok güzel hocam. İnşallah ihtiyacı olan birine çıkar.
Nasıl katılıyoruz hocam çekilişeÇok güzel hocam. İnşallah ihtiyacı olan birine çıkar.
Nasıl katılıyoruz hocam çekilişe
Bizde alamıyoruz aylardır pc kardeşim inşallah herkes istediğine kavuşurArkadaşlar yarına kadar bitirmeyin stoğu lütfen ricamdır alamıyorum 3 aydır pc
Peşin mi alacaksınız ?Arkadaşlar yarına kadar bitirmeyin stoğu lütfen ricamdır alamıyorum 3 aydır pc
Video yayınlanınca açıklama kısmında yazar. Yada videoda anlatır.Nasıl katılıyoruz hocam çekilişe
https://forum.pchocasi.com.tr/konu/rtx-3060-hazirsistem-11-500-tl.24523/İmzandaki hangi pc?
Evet Taner Hoca zaten kimseden havada 3 lü takla atarken valoda hs atmasını istemiyor.videoda anlatılıyor detaylı hocam izlersin basit zaten geçenki gibiyse
Çok iyi
Oturduğun yerden şartları uygula yeterEvet Taner Hoca zaten kimseden havada 3 lü takla atarken valoda hs atmasını istemiyor.
abi dcden yayın aç izleyelimAbi kafayı yicem işlemiyor hala kontrol ediliyorda bekliyor 1 saati geçti![]()
YouTube size oynuyorAbi kafayı yicem işlemiyor hala kontrol ediliyorda bekliyor 1 saati geçti![]()
Ben mouse ile yeniliyorum
@OceanLaB hocam uzun zamandır sistemlerinizi foruma özel yayınlamıyorsunuz? Smokin giydiğiniz sistemlerde 10ar tane verseniz hem foruma teşvik olur.
Foruma özel olmaz fakat foruma özel stoğa katılıyorum.Daha önce yapmışlardı tekrar yapsalar@ hocam uzun zamandır sistemlerinizi foruma özel yayınlamıyorsunuz? Smokin giydiğiniz sistemlerde 10ar tane verseniz hem foruma teşvik olur.
her şey hazır olduktan sonra duyursanız saati daha iyi olmaz mı ? kaç kişinin vaktini çalıyorsunuz böyle