fiber kullanıyorlar kankaİnternet hızları yavaş galiba ofisde yada render uzun sürüyor.
Şu verilen saatte sistem çıktığını görmedim aga ne zaman şu saat deseler yok yarına kaldı yok yarım saat sonra
sabırsızlıkla alakası yok hocam ya ben aylardır sabrediyorum zaten geçen 3060lı sistemi zamanında yayınlayamadğı için alamadım zaten ondan böyle geriliyorum her şeye kötü bir söylem olsun diye değilyarına kaldı demediler ben denk gelmedim. ancak videolar 4k ve uzun haliyle evdeki hesap uymayabilir bu kadar abartmaya gerek yok. sistem iptal denilmedi sonuçta ne kadar sabırsız insanlarsınız
yaktın biziiiiiiiiiiiiiiiiiiiArkadaşlar içeriğin benimle alakası yok. Video yükleneli 45 dakika oldu. YouTube'un işlemesi uzun sürüyorsa bu bizim problemimiz değilVideo içeriği yapanlar bilecektir. 4K 60 FPS bir video üstelik 10 dakika ve üzeriyse, işleme durumu 20 dakika ile 1.5 saat arası değişiyor.
Bende video bittikten sonra tahmini olarak bir saat aralığı bırakıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 6293
Telafi olarak 1-2 ufak spoiler öğrensekArkadaşlar içeriğin benimle alakası yok. Video yükleneli 45 dakika oldu. YouTube'un işlemesi uzun sürüyorsa bu bizim problemimiz değilVideo içeriği yapanlar bilecektir. 4K 60 FPS bir video üstelik 10 dakika ve üzeriyse, işleme durumu 20 dakika ile 1.5 saat arası değişiyor.
Hocam videoyu yükleyip çıkacağı saati seçebiliyorsunuz galiba , o size uymuyor mu ?Arkadaşlar içeriğin benimle alakası yok. Video yükleneli 45 dakika oldu. YouTube'un işlemesi uzun sürüyorsa bu bizim problemimiz değilVideo içeriği yapanlar bilecektir. 4K 60 FPS bir video üstelik 10 dakika ve üzeriyse, işleme durumu 20 dakika ile 1.5 saat arası değişiyor.
Hocam sistem özellikleri ve fiyatı belli mi onu soyleyebilirmisinizArkadaşlar içeriğin benimle alakası yok. Video yükleneli 45 dakika oldu. YouTube'un işlemesi uzun sürüyorsa bu bizim problemimiz değilVideo içeriği yapanlar bilecektir. 4K 60 FPS bir video üstelik 10 dakika ve üzeriyse, işleme durumu 20 dakika ile 1.5 saat arası değişiyor.
Hocam videoyu yükleyip çıkacağı saati seçebiliyorsunuz galiba , o size uymuyor mu ?