- Konu Sahibi
Bu kart 3060Tİ dan daha iyi. Sizce 3060 sisteme değer mi ?Bunun yerine 3060 lı modart 15 bin tl lik mi bu mu sizce
Bu kart 3060Tİ dan daha iyi. Sizce 3060 sisteme değer mi ?Bunun yerine 3060 lı modart 15 bin tl lik mi bu mu sizce
Eğer üründe sıkıntı cikarsa satıcıdan ayıptır söylemesi kan alırsın sıkıntı yokBen alicam ama kargoyla almaya cekiniyorum ya urun sorunlu cikarsa bu durumda ne yapiyoruz magazayada yetisebilirmiyim stoklara bilmiyorum yardimci olabilicek varmi
Amd istemiyorsanız modart alabilirsiniz güzel. Ama istememe gibi bir şey yok sa az önceki sistem daha mantıklı tabi.Bunun yerine 3060 lı modart 15 bin tl lik mi bu mu sizce
Yoğun giriliyorSite çöktümü giremiyorum?
Kargoyu teslim almadan önce inceliyorsunuz sıkıntı varsa hasar tutanağı tutuyorsunuz gelen kurye ile. Dışında sıkıntı yoksa videoya çekerek sistemi açıyorsunuz ve sorun çıkarsa yine PC Kolik ile iletişime geçip bildiriyorsunuz.Ben alicam ama kargoyla almaya cekiniyorum ya urun sorunlu cikarsa bu durumda ne yapiyoruz magazayada yetisebilirmiyim stoklara bilmiyorum yardimci olabilicek varmi
Stoğu kalmadı o sistem + 3060 dan iyi daha da iyi olabilir sürücü ileBunun yerine 3060 lı modart 15 bin tl lik mi bu mu sizce
Hayır evde bakıp sıkıntı çıksa dahi bunların kodu vardır yani alıcı parçayı değiştirirse anlaşılır o yüzden sıkıntı çıkarsa alıcı kabul etmezse go brrr tüketici haklarıKargoyu teslim almadan önce inceliyorsunuz sıkıntı varsa hasar tutanağı tutuyorsunuz gelen kurye ile. Dışında sıkıntı yoksa videoya çekerek sistemi açıyorsunuz ve sorun çıkarsa yine PC Kolik ile iletişime geçip bildiriyorsunuz.
AMD problemleri neler 1 sürücüleri bı güzel bı berbat 2 oyun oynarken çöküyor 3 coil whine sesi bende az vardı ama çok problem yapmadı 3 sürücü sürücü sürücü Ekran kartı yeni olduğundan 6650xt ile aynı fps veriyorKargoyu teslim almadan önce inceliyorsunuz sıkıntı varsa hasar tutanağı tutuyorsunuz gelen kurye ile. Dışında sıkıntı yoksa videoya çekerek sistemi açıyorsunuz ve sorun çıkarsa yine PC Kolik ile iletişime geçip bildiriyorsunuz.
Garantiye almak için video çekilerek de açılabilir , kargonun dışı normal ama içinde sorun varsa diye.Hayır evde bakıp sıkıntı çıksa dahi bunların kodu vardır yani alıcı parçayı değiştirirse anlaşılır o yüzden sıkıntı çıkarsa alıcı kabul etmezse go brrr tüketici hakları
Özelleştirme yaptınızmı? Neden 16 çekti?Ödeme 18.817 tl gözüktü ama karttan 16 küsür çekildi.
sanırım indirim'den dolayı öyle bende de 17 küsür gözüktü 14.899 yazdı eft seçeneğini işaretlediğim için daha ödeme yapmadım yarın yapacağımÖdeme 18.817 tl gözüktü ama karttan 16 küsür çekildi.
Hayırlı olsun hocam.Aldım hayırlı uğurlu olsu. Hocam elinize sağlık.
Ya kimse memnun olmuyor bekle bekle 3060 lı sistemler inanılmaz ucuzdu ama stokdan alamadık sonrada 15 kya satışa çıktı karşılaştırınca bunu almak mantıklı geldi.Aklım çok karıştı bi arkadaş amd sevmiyor sanırsam her şeyi döktürmüş çok aklım karıştı ozaman yeni sistem bekleyeceğim
hocam sistemi gercekten cok begendimde artik 10k butce bisey toplasaniz cok iyi olur yaAbi kafayı yicem işlemiyor hala kontrol ediliyorda bekliyor 1 saati geçti![]()