11.999TL FİYAT PERFORMANS KRALI EN İYİ RTX 3060 Sistem Toplama Rehberi - PCH F6

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Carrier

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Ya etsin ben hakkını arayan adamları çok severim burada o yüzden o kadar şey yazıyorum. Bu adamlar yıllardan beri bu işi yapan adamlar emin ol kanunları senin benim bilmediğimden çok çok daha iyisini biliyorlardır. Hata yapan yok mu tabiki var. Ama ben bu durumda kendi şahsi fikrim bir hata görmüyorum.
ben sadece emek görüyorum

Yusufb23

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47
alamayan sizlerin sabahtan beri kullandığı hitaplar çok güzel tebrik ediyorum. yine de özür dilerim arkadaşım
Emin ol 100kere f5 atmisimdir ve bu sorumsuzluk vatan computer aynı fiyattan stok artirmalidir önceden link vermek nedir ya

Yusufb23

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47
Bildirilen kadar fatura çıkarmak zorunda, bildirilen adet ne? Belli değil. Hala mı anlatamadım dostum
Benim anlamadığım şu 2 senedir her çıkardığı sisteme stok belirten bir adam neden muhteşem bir bilgisayar için stok belirtmez yada eleştiri alınca 100+ der bize net sayı lazım hacim

Yusufb23

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47
Benim anlamadığım şu 2 senedir her çıkardığı sisteme stok belirten bir adam neden muhteşem bir bilgisayar için stok belirtmez yada eleştiri alınca 100+ der bize net sayı lazım hacim 2.analadigim yorumlara cevaplara şey denmiş stok sepete eklenince düşüyor benim sepetimde stokli ürün var demekki ve bana bunu satmak zorundalar

KS

TugberkBey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
60
Bildirilen kadar fatura çıkarmak zorunda, bildirilen adet ne? Belli değil. Hala mı anlatamadım dostum
Dediği gibi bildirdiği 100 adet ise ve şu an stok yok diyebiliyor ise 100 adet fatura ibraz etmek zorunda.
Eksiği varsa, stok bitti diyemez manipülasyondan yaptırım uygulanır.
Fazlası varsa, yine yaptırım uygulanır.
Hele ki resmi bildirileri yapılmadıysa, biri de vakit ayırıp uğraşırsa Vatan Bilgisayar' ın avukatları çok mesai yapar.

Arthur Morgan

Co Admin
Co Admin
Tepki
2,118
Benim anlamadığım şu 2 senedir her çıkardığı sisteme stok belirten bir adam neden muhteşem bir bilgisayar için stok belirtmez yada eleştiri alınca 100+ der bize net sayı lazım hacim
Yahu 100+ dedi ise 1000 değildir yani olsa olsa 150 dir. 100 tane stok 1dk dayansa 150 stok da en çok 2dk dayandı diyelim yani bence konuyu uzatmanın anlamı yok.

YusufLevent

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
23
Katkı sağlamak zorunda mıyım? Forum burası istediğim gibi yazarım.
Hani sen olacaklar konusunda uyarıyosun ya bir insanı bir şey için uyarıyosan ona katkı sağlarsın zaten ee senin uyarman hiç bir işe yaramıcağına göre boş yapıyosun sadace yok cezası varmış yok bilmem ne sen açık açık satıldığına inanmıyorum de biz de gösterelim satın alım işlemlerini rahatla da güzel uyu bugün

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Tamam o zaman Yusuf sen haklıysan bir daha sistem takip etmeye bilirsin. Bir takım sorunlar olmuş olabilir ama hiçbir şey geri gelmez. Sistemler gitti stok bitti. Boş şeyin altını arıyorsunuz.

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,416

Çünkü vatan bilgisayar sistem satarken stok belirtmiyor sistemlerinde. Yarın kaç adet satıldığı ile ilgili bilgi alacağım. 100 adet civarı olarak bilgi aldım mağazalarında kaç ürün var detayını bilmiyorum. 100 altı değil çünkü onu biliyoruz.

Zemheri

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,173
Çünkü vatan bilgisayar sistem satarken stok belirtmiyor sistemlerinde. Yarın kaç adet satıldığı ile ilgili bilgi alacağım. 100 adet civarı olarak bilgi aldım mağazalarında kaç ürün var detayını bilmiyorum. 100 altı değil çünkü onu biliyoruz.
Dediğiniz gibi Ram 16gb ve PSU 650w gelir umarım siparişim sayfasında hatalı gözüküyor tek temennim o

ckribrahim

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,100

Bak bu videoda vatanın sistemi burada da stok belli değil.
Yani vatan bunu bu sistemde yapmadı. Sence bu adamların kanundan haberi yok mu ? İstersen bir uyar bence siz böyle sistem satıyorsunuz ama böyle bir cezası var de.

Yusufb23

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47
Tamam o zaman Yusuf sen haklıysan bir daha sistem takip etmeye bilirsin. Bir takım sorunlar olmuş olabilir ama hiçbir şey geri gelmez. Sistemler gitti stok bitti. Boş şeyin altını arıyorsunuz.
Ya kardeşim ben adamı eleştiriyorum ki 400 stok da olsa o 2dk daha dayanırdi benim eleştirdiğim yer vatan adamlar linki neden önceden koyuyor o stok zaten önceden bitti 20.10 da da kalsa kalsa 30 40 stok kalmistir oda 10sn de bitti benim asıl sorum sepetteki ürün alınabiliyor mu

Carrier

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
hocam bide ben satın aldım fakat ram 1x8 gb olarak gözüküyor fiyat olarak 2 x 8 gb ram alınmış hata mı var yoksa öyle mi gelicek öyle gelirse de sorun olmaz @OceanLaB bide 550 w alabilmişim yeterli olur mu ?

Yusufb23

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47

Bak bu videoda vatanın sistemi burada da stok belli değil.
Yani vatan bunu bu sistemde yapmadı. Sence bu adamların kanundan haberi yok mu ? İstersen bir uyar bence siz böyle sistem satıyorsunuz ama böyle bir cezası var de.
Bu sistem de 2dk da bitmiş.d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri