11.999TL FİYAT PERFORMANS KRALI EN İYİ RTX 3060 Sistem Toplama Rehberi - PCH F6

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ibrahimunaLife

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
347
Bu konu ile ilgili güzel bir atasözü de var " Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş. " Sistemi alanlara hayırlı, alamayanlara geçmiş olsun dilerim. @OceanLaB ve ekibinizi de canı gönülden tebrik ederim. Çok çok başarılı ve güzel bir sistem toplamışsınız. Tahminimce bu sisteme muadil bir F/P ürünü çıkmadı. Kolay kolay da çıkmaz. Eğer daha önceden bu şekilde bir sistem de çıkmış ise benim eksikliğim görmemişim.

Genzo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
287
Bu konu ile ilgili güzel bir atasözü de var " Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş. " Sistemi alanlara hayırlı, alamayanlara geçmiş olsun dilerim. @OceanLaB ve ekibinizi de canı gönülden tebrik ederim. Çok çok başarılı ve güzel bir sistem toplamışsınız. Tahminimce bu sisteme muadil bir F/P ürünü çıkmadı. Kolay kolay da çıkmaz. Eğer daha önceden bu şekilde bir sistem de çıkmış ise benim eksikliğim görmemişim.

Hocam yaklaşık bi 4-5 ay öncede bir smokin vardı

NEDUSA

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bende aylardır para biriktirdim sistem araştırırken pc hocası süpriz story ile F/P ürün tanıtacağını duyurdu bekledim video youtube düşer düşmez açtım sonra linki bekledim link gelince siteye gittim ufak bir iki özelleştirme yapayım dedim bi baktım stok tükendi dedi büyük şoka uğradım hayal kırıklığı yaşadım çok heveslenmiştim alabilen arkadaşlara hayırlı olsun taner hocam vatan bilgisayar ile görüşüp stok tazeletsen çok kral hareket olur saygılarla <3

mthnrdm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Sipariş onaylanmış. Anakartı b660 ile değiştirmek için müşteri hizmetlerine ulaştım yardımcı olamayacaklarını söylediler.

semre57

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
46
Sipariş onaylanmış. Anakartı b660 ile değiştirmek için müşteri hizmetlerine ulaştım yardımcı olamayacaklarını söylediler.
Benimki de onaylanmış whatsapptan işlemci artırmak için yazdım mümkün değil dediler sağlık olsun :)

ayakliPC

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
Herkese Merhaba,

Merak ettiğim bir konu var videoda göremedim.
Stok beyan edildi mi ben yakalayamadım da.
Diğer kanallar ile yapılan işbirliklerinde stok beyan ediliyordu.
Ne videoda ne açıklamada ne de linkte bulunan sayfada stok bilgisi göremedim.
Bu konu hakkında bilgisi olan bir arkadaşımız var mıdır acaba?

Genzo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
287
Elbette vardır dediğim gibi görmemiş yada hatırlamıyor olabilirim. Fakat dün akşam çıkan sistem gibi heybetli miydi orası tartışılır. Yada tartışmayalım şuan için. Ortalık biraz durulsun =)

Haklısın hocam o zaman alamayanlarda konusu geçti diye bi türerse ortalık iyice karışır :)

Arthur Morgan

Co Admin
Co Admin
Tepki
2,031
Herkese Merhaba,

Merak ettiğim bir konu var videoda göremedim.
Stok beyan edildi mi ben yakalayamadım da.
Diğer kanallar ile yapılan işbirliklerinde stok beyan ediliyordu.
Ne videoda ne açıklamada ne de linkte bulunan sayfada stok bilgisi göremedim.
Bu konu hakkında bilgisi olan bir arkadaşımız var mıdır acaba?
100+ stok vardı.

Genzo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
287
Yav siz sistemi alamayanları fişeklemek için mi sistemi aldım diye üye olup olup yorum yapıyonuz :) :)

ayakliPC

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
100+ stok vardı.
Bilgilendirme için teşekkür ediyorum, bu devirde bu fiyata bu bileşenlerden belirttiğiniz adet kadar yakmak cesaret ister.
Peki bu bilgi (100+ adet) beyan edildi mi, bu konuda bilginiz var mıdır?
Yani gerek Taner Bey'in videosunu izleyen, gerek sosyal medyada yazılı post/story/community post gören gerekse de satıcının sitesine giren bir arkadaşımız (forumdan olmasa bile) 100+ stok varmış bilgisine ulaşıp bize kalır/kalmaz konusunda karar verebilecek kadar bilgisi/vakti oldu mu?

Mantus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
550 w güc kaynağını iptal ederek, 650 w yi eklemişler sisteme ama ram 1x8 gözükmekte hala

Fluxta

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
arkadaşlar sistemin yanında almam gereken kablo vs. Gerekli şeyler var mıdır?

Hypc

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Windows 11 microsoft un sitesinden indirilip deneme sürümü olarak kurulabiliyor mu? Bu kasa win11 siz olmaz.

Arthur Morgan

Co Admin
Co Admin
Tepki
2,031
Bilgilendirme için teşekkür ediyorum, bu devirde bu fiyata bu bileşenlerden belirttiğiniz adet kadar yakmak cesaret ister.
Peki bu bilgi (100+ adet) beyan edildi mi, bu konuda bilginiz var mıdır?
Yani gerek Taner Bey'in videosunu izleyen, gerek sosyal medyada yazılı post/story/community post gören gerekse de satıcının sitesine giren bir arkadaşımız (forumdan olmasa bile) 100+ stok varmış bilgisine ulaşıp bize kalır/kalmaz konusunda karar verebilecek kadar bilgisi/vakti oldu mu?
100+ stok olacağını Taner hoca belirtmişti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri