100+ diye bir sayı yoktur. Vatan bilgisayar bu konuda epey uğraşacak100+ stok olacağını Taner hoca belirtmişti.
100+ diye bir sayı yoktur. Vatan bilgisayar bu konuda epey uğraşacak100+ stok olacağını Taner hoca belirtmişti.
Süreçten haberdar edeceğim.100+ diye bir sayı yoktur. Vatan bilgisayar bu konuda epey uğraşacak
GPU ayrı geliyor yalnız ama onu takmak kolay zaten.Tamamdır Teşekkür ederim
Ben göremedim ya da video içeriğinde de duymadım.100+ stok olacağını Taner hoca belirtmişti.
Bu konu içerisinde yazmıştı aslında.Ben göremedim ya da video içeriğinde de duymadım.
Yazılı olarak bir beyan da yok sanırım, varsa bulan gören arkadaşlar yazsın lütfen.
Aksi takdirde Taner Bey için değil fakat satıcı için ciddi sorun teşkil edecek gibi görünüyor.
Dediğim gibi olmuş, üzüldüm senin adına.Beyler hala sepetinde duranlar için bu yazacağım. Mesaj attım firmaya böyle böyle hala sepette, "sistem şu anda kaldırılmıştır saygılarımızla" yazmışlar o kadar yani ümitlenmeyelim boşuna PSU falan sisteme eklenip sipariş alınmayacak anladığım kadarıyla. Bilginiz olsun
İkinci sayfadaki ilk mesajda yine siz belirtmişsiniz aslında şu şekilde;Bu konu içerisinde yazmıştı aslında.
İkinci sayfadaki ilk mesajda yine siz belirtmişsiniz aslında şu şekilde;
"Eğer 100 değil de 500-1000 stok olsaydı bu sefer de fiyata çok iyi diyemezdiniz."
Sonrasında konu altındaki yorumlar bu bilgiye istinaden şekillenmiş.
Kaç mesajdır bir şeye varmadan gidiyorlar zaten. Kabullen artık sistem gitti ve sen alamadın abi sal işte uğraşma daha.Sistem stoğu hakkında bilgi verilmediyse varmak istediğiniz nokta ne ?
Kaç mesajdır bir şeye varmadan gidiyorlar zaten. Kabullen artık sistem gitti ve sen alamadın abi sal işte uğraşma daha.
Abi merhabalar benim şuanda sepetimde ürün var ve sen sepete ekleyince stok eksiliyor demiştin yani bana bir sistem ayırtılmış olmalı. Yardımcı olabilir misin çok güzel sistem 5-6 aydır almak istiyordum bütçem olmadığı için alamıyordum bunu almayı düşünüyoruz. Yardımcı olabilirmisin, konu açmak istemedim burdan yazdığım için kusura bakmayın @OceanLaBYouTube'da aynı yorumu yaptığım için burada kişisel olarak beyanda bulunmuyorum. Lütfen yanlış beyanda bulunan arkadaşlara da açıklamam şu şekilde;
• Ben bu işe dün başlamadım. Smokinli sistemler piyasanın çok altına olan mükemmel fiyatlı sistemler oldu hep. Bugün x bir ürünü yarı fiyatına veren firma duyuru yaptığında geceden sıraya giriyorlar. Haliyle 400+ bin kişilik kanalda, forumda, facebook gurubunda binlerce insan beklerken, böyle fiyatlı sistem saatlerce nasıl kalabilir? Bu zaten bilenler için olası durum olmuştur hep. X bir ürünü yarı fiyatına koyan mağazada geceden sıra olurken, insanlar oturduğu yerden sepete ekleyip ürünü almış olması neden garibinize gidiyor?
• Bu sistemi tek tek toplayın 17 bin TL ediyor ortalama. 12 bin TL'ye taş gibi parçalarla alamıyor olanlar her türlü maalesef yorumu yaparak küçük düşürmeye çalışıyorlar. Onlara da saygım var. Yapsınlar. Ben doğru bildiğim işi yapmaya devam ediyorum. Türkiye'nin en büyük firmalarından biriyle sistem yaparak kimseye kafanıza göre yalan yanlış beyanda bulunamazsınız. Bu kurumsal tüm firmalarda böyledir. Lütfen ticari koşullar hakkında bilginiz yoksa, yanlış bilgilerle başkasının hakkına geçmeyin.
• Bundan sonraki sistemler için minimum 500 stok almaya özen göstereceğim. Ancak altı olduğunda ve çok iyi fiyatlı olduğunda bir kaç dakika içerisinde gidiyor olması zaten "NORMAL" çünkü siteye girip ürünü "SEPETE EKLE" dediğinizde sistemin stoğu düşüyor. Vatan Bilgisayar'ın sayfasında anlık 5 bin kişi gördüm siz de görmüşsünüzdür. 5 bin kişi!
• Bizi doğru eleştiren insanlara her zaman saygım var. Yorumlarınızı tek tek okuyorum. Ben bugüne kadar hep samimi yaklaştım. Bundan sonra da böyle olacak.
Abi merhabalar benim şuanda sepetimde ürün var ve sen sepete ekleyince stok eksiliyor demiştin yani bana bir sistem ayırtılmış olmalı. Yardımcı olabilir misin çok güzel sistem 5-6 aydır almak istiyordum bütçem olmadığı için alamıyordum bunu almayı düşünüyoruz. Yardımcı olabilirmisin, konu açmak istemedim burdan yazdığım için kusura bakmayın @OceanLaB
Dün 20.10 dan beri sepetimde, alamıyorum hocamÜrün şuan sepetinde mi? Eğer dünden beri almadıysan belli bir sepet süresi var. Düşmüş olabilir. Ah keşke elimde olsa. Vallahi değil. Stok bitince mal kalmıyor ve kapatıyorlar :/
Taner hoca burada yazmış ya işte.İkinci sayfadaki ilk mesajda yine siz belirtmişsiniz aslında şu şekilde;
"Eğer 100 değil de 500-1000 stok olsaydı bu sefer de fiyata çok iyi diyemezdiniz."
Sonrasında konu altındaki yorumlar bu bilgiye istinaden şekillenmiş.
yorumlara ve konu içine yazdım 100+ stok vardı sistemde.
Hatta teslimat sayfasına bile geldim, ödeme kısmında hata aldım, sürekli denedim eni sonu kaldırıldı uyarısı verdi zatenÜrün şuan sepetinde mi? Eğer dünden beri almadıysan belli bir sepet süresi var. Düşmüş olabilir. Ah keşke elimde olsa. Vallahi değil. Stok bitince mal kalmıyor ve kapatıyorlar :/
Evet şuan hala sepetimde fakat siparişi onayla dediğimde ürün bitti diyorÜrün şuan sepetinde mi? Eğer dünden beri almadıysan belli bir sepet süresi var. Düşmüş olabilir. Ah keşke elimde olsa. Vallahi değil. Stok bitince mal kalmıyor ve kapatıyorlar :/
Yok vatan pc için kötü olacak yok bunun sonuçları olacak falan yahu ne kadar uzattılar arkadaş ne yapmaya çalışıyor bunlar.Yok onun karın ağrısı başka dur bakalım
![]()
Sizde mağduriyete uğradığınızı düşünüyorsanız kendi şikayet içeriğinizle gerekli yerlere başvurabilirsiniz.Bence bu işteki tek sıkıntı vatanın ürünü sepete ekleyince stok azalmasına rağmen sepette olan kişilere ürünü vermemesi. Yani 100 stok varsa 20 tanesi sepette kaldıysa 100 deyip 80 satmış oluyor. İtopyada bir sistemi sadece 1 kez satın alma kuralı vardı. vatan da bunu yapabilirdi ve yapmalıydı bence bu sistem için