11.999TL FİYAT PERFORMANS KRALI EN İYİ RTX 3060 Sistem Toplama Rehberi - PCH F6

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ayakliPC

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
100+ stok olacağını Taner hoca belirtmişti.
Ben göremedim ya da video içeriğinde de duymadım.
Yazılı olarak bir beyan da yok sanırım, varsa bulan gören arkadaşlar yazsın lütfen.
Aksi takdirde Taner Bey için değil fakat satıcı için ciddi sorun teşkil edecek gibi görünüyor.

Minç

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Beyler hala sepetinde duranlar için bu yazacağım. Mesaj attım firmaya böyle böyle hala sepette, "sistem şu anda kaldırılmıştır saygılarımızla" yazmışlar o kadar yani ümitlenmeyelim boşuna PSU falan sisteme eklenip sipariş alınmayacak anladığım kadarıyla. Bilginiz olsun

KS

TugberkBey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
60
Beyler hala sepetinde duranlar için bu yazacağım. Mesaj attım firmaya böyle böyle hala sepette, "sistem şu anda kaldırılmıştır saygılarımızla" yazmışlar o kadar yani ümitlenmeyelim boşuna PSU falan sisteme eklenip sipariş alınmayacak anladığım kadarıyla. Bilginiz olsun
Dediğim gibi olmuş, üzüldüm senin adına.

ayakliPC

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
Bu konu içerisinde yazmıştı aslında.
İkinci sayfadaki ilk mesajda yine siz belirtmişsiniz aslında şu şekilde;

"Eğer 100 değil de 500-1000 stok olsaydı bu sefer de fiyata çok iyi diyemezdiniz."

Sonrasında konu altındaki yorumlar bu bilgiye istinaden şekillenmiş.

Genzo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
287
İkinci sayfadaki ilk mesajda yine siz belirtmişsiniz aslında şu şekilde;

"Eğer 100 değil de 500-1000 stok olsaydı bu sefer de fiyata çok iyi diyemezdiniz."

Sonrasında konu altındaki yorumlar bu bilgiye istinaden şekillenmiş.

Sistem stoğu hakkında bilgi verilmediyse varmak istediğiniz nokta ne ?

ewwoooo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
YouTube'da aynı yorumu yaptığım için burada kişisel olarak beyanda bulunmuyorum. Lütfen yanlış beyanda bulunan arkadaşlara da açıklamam şu şekilde;

• Ben bu işe dün başlamadım. Smokinli sistemler piyasanın çok altına olan mükemmel fiyatlı sistemler oldu hep. Bugün x bir ürünü yarı fiyatına veren firma duyuru yaptığında geceden sıraya giriyorlar. Haliyle 400+ bin kişilik kanalda, forumda, facebook gurubunda binlerce insan beklerken, böyle fiyatlı sistem saatlerce nasıl kalabilir? Bu zaten bilenler için olası durum olmuştur hep. X bir ürünü yarı fiyatına koyan mağazada geceden sıra olurken, insanlar oturduğu yerden sepete ekleyip ürünü almış olması neden garibinize gidiyor?

• Bu sistemi tek tek toplayın 17 bin TL ediyor ortalama. 12 bin TL'ye taş gibi parçalarla alamıyor olanlar her türlü maalesef yorumu yaparak küçük düşürmeye çalışıyorlar. Onlara da saygım var. Yapsınlar. Ben doğru bildiğim işi yapmaya devam ediyorum. Türkiye'nin en büyük firmalarından biriyle sistem yaparak kimseye kafanıza göre yalan yanlış beyanda bulunamazsınız. Bu kurumsal tüm firmalarda böyledir. Lütfen ticari koşullar hakkında bilginiz yoksa, yanlış bilgilerle başkasının hakkına geçmeyin.

• Bundan sonraki sistemler için minimum 500 stok almaya özen göstereceğim. Ancak altı olduğunda ve çok iyi fiyatlı olduğunda bir kaç dakika içerisinde gidiyor olması zaten "NORMAL" çünkü siteye girip ürünü "SEPETE EKLE" dediğinizde sistemin stoğu düşüyor. Vatan Bilgisayar'ın sayfasında anlık 5 bin kişi gördüm siz de görmüşsünüzdür. 5 bin kişi!

• Bizi doğru eleştiren insanlara her zaman saygım var. Yorumlarınızı tek tek okuyorum. Ben bugüne kadar hep samimi yaklaştım. Bundan sonra da böyle olacak.
Abi merhabalar benim şuanda sepetimde ürün var ve sen sepete ekleyince stok eksiliyor demiştin yani bana bir sistem ayırtılmış olmalı. Yardımcı olabilir misin çok güzel sistem 5-6 aydır almak istiyordum bütçem olmadığı için alamıyordum bunu almayı düşünüyoruz. Yardımcı olabilirmisin, konu açmak istemedim burdan yazdığım için kusura bakmayın @OceanLaB

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,367
Abi merhabalar benim şuanda sepetimde ürün var ve sen sepete ekleyince stok eksiliyor demiştin yani bana bir sistem ayırtılmış olmalı. Yardımcı olabilir misin çok güzel sistem 5-6 aydır almak istiyordum bütçem olmadığı için alamıyordum bunu almayı düşünüyoruz. Yardımcı olabilirmisin, konu açmak istemedim burdan yazdığım için kusura bakmayın @OceanLaB

Ürün şuan sepetinde mi? Eğer dünden beri almadıysan belli bir sepet süresi var. Düşmüş olabilir. Ah keşke elimde olsa. Vallahi değil. Stok bitince mal kalmıyor ve kapatıyorlar :/

Arthur Morgan

Co Admin
Co Admin
Tepki
2,031

eyupcankaya

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ürün şuan sepetinde mi? Eğer dünden beri almadıysan belli bir sepet süresi var. Düşmüş olabilir. Ah keşke elimde olsa. Vallahi değil. Stok bitince mal kalmıyor ve kapatıyorlar :/
Hatta teslimat sayfasına bile geldim, ödeme kısmında hata aldım, sürekli denedim eni sonu kaldırıldı uyarısı verdi zaten

ewwoooo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Evet şuan hala sepetimde fakat siparişi onayla dediğimde ürün bitti diyor :( Dün gece sepete eklediğimde 20:07 de ekledim ve saat 23 e kadar falan sürekli almaya çalıştım o zaman stok yok diyordu sonra ürün satışa kapanınca umudum azaldı.

KS

TugberkBey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
60
Ne yapılmaya çalışılıyor diyen arkadaşlar için;
" Eğer ki " mağduriyete sebep olan bir durum ihmal olmuş ise; gerek tedarikçi firma olsun, gerek şahıslar olsun gereğinin yapılması için doğal olarak "hak arıyoruz".

KS

TugberkBey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
60
Bence bu işteki tek sıkıntı vatanın ürünü sepete ekleyince stok azalmasına rağmen sepette olan kişilere ürünü vermemesi. Yani 100 stok varsa 20 tanesi sepette kaldıysa 100 deyip 80 satmış oluyor. İtopyada bir sistemi sadece 1 kez satın alma kuralı vardı. vatan da bunu yapabilirdi ve yapmalıydı bence bu sistem için
Sizde mağduriyete uğradığınızı düşünüyorsanız kendi şikayet içeriğinizle gerekli yerlere başvurabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri