@ugur.gozaydın bu iş tamamdır. Sonunda hallettim. BİOS u kurcalayarak sorunu çözdüm. Ve bu forumda seve s eve paylaşacağım. BİOS menüsünden Advanced kısmında sata ayarları var. Burada sata 1-2-3 ... gibi durumlarda harddiskinizi anakartta hangi slota taktıysanız o slotun *HOT PLUG* özelliğini disable yapmanız gerekmektedir. Şimdi yaşadıklarımı başa sarıyorum ve sorunum nasıl şekillenmiş anlatıyorum: PC yi kurup montajını yaptım enerjiyi verdim ve USB ile kurulumu gerçekleştirdim Harddisk yeni olduğu için tabi bilmediğimden Disk Yönetiminden gerekli işlemleri yapmadım. Çalışmıyor diye de BİOS sürümünden sata ayarlarından HOT PLUG Enable yaptım ki çalışsın diye. Yani aktifleştirmem çalışacağı anlamına geliyordu bende. Enable görünce atladım direk. Kurcalarken Disable yapayım dedim. Ve bir baktım şakkkk

Sonra bu HOT PLUG disable diye google dan aratınca bir kaç forumda disable olarak ayarlanması gerekiyor diye okudum ama keşke önceden okusaydım

ohh be miss gibi oldu.
--------------------------
Bu arada Cooler Master TD500 Mesh ARGB kasası muazzam bir kasa. Daha öncede aşık olduğumu söylemiştim. İyiki phanteks p400a rgb almamışım. Kasa buz gibi sürekli çok çok iyi :heart:
--------------------------
Ve asıl bomba geldi 3 4 gündür kullanıyorum ama daha doğrusu kullanmaya çalışıyorum. Ne geldi HyperX Orbit :angel: Tecrübelerimi aktaracağım ama bir kaç ince ve teknik problem yaşıyorum. Aslında benim daha da muazzam şekilde kullanma arzusundan dolayı eğer izin verirseniz (Bu aralar biraz istenmeyen süreçten geçiyorsunuz sanırım) bu yaşadığım ufak problemi buradan aktarmak olacak size

---------------------------
Burayı okuyan benimle aynı sorunları yaşayan kişilere ulaşmak ve onların zamanlarını boşa harcatmak istemiyorum. O yüzden tüm deneyimlerimi ince ince buradan paylaşmak istiyorum.
---------------------------
Aldığım Ekran kartı, özellikle monitör (İyiki IPS panel almışım ki detaylı yazacağım onunla da ilgili yaşadıklarımı), Ramler, Anakart, SSD gibi donanımlardan edindiğim bilgileri paylaşacağım memnuniyetle. Çünkü emeğiniz ve hassas uğraşlarınız süper