3080 Ekran Kartı İçin Power Supply Önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KS

PcFurkan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1
KS

PcFurkan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1
Ekran kartı elime ulaştı diğer oyunlara oranla daha düşük bi oyun açtım ancak LİM POWER Yanıp sönüyor satın aldığım güç kaynağı yarın gelicek şuan ki 650W Acaba bu güç kaynağından sebep mi o yazı bi çıkıyo bi sönüyor birde ekran kartı sıcaklığı 82 derecede bu kart için normal mi nvidia driver güncel microsoft driver da güncel güç kaynağı düşük diye mi acaba yeterli güç beslenmiyor olabilir mi sıcaklık bundan sebep mi çıkıyor bilemiyorum aydınlatırsanız sevinirim

Ekli dosyalar

• 2746E3F5-95E4-4FD3-90C5-E8C319FAF876.jpeg
    2746E3F5-95E4-4FD3-90C5-E8C319FAF876.jpeg
    4 MB · Görüntüleme: 15
KS

PcFurkan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1
Boştaykende böyle sıcaklık 62 oluyor ardından hemen 63 oluyor güç kaynağından mı kaynaklanmakta veya farklı bir ayar mı mevcut onu mu yapmadım bilemiyorum
şuan ki güç kaynağı cooler master 650w mwe v2 80+ bronze güç kaynağı

Ekli dosyalar

• afterburner.PNG
    afterburner.PNG
    336.9 KB · Görüntüleme: 8
Son düzenleme:

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Büyük ihtimalle PSU odaklı sıkıntıya giriyor kart. Yeni ürün gelince deneyin. Birde ekran kartı modeli ve kasanızın modelini paylaşın sıcaklıkları değerlendirmem için.

KS

PcFurkan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1
Kasa hava akışı kötü bir kasa değil ama içinde kaç adet fan var? Kötü güç akışı da ekran kartını biraz fazla ısıtmış olabilir orası ayrı ama önce bir bunları değerlendirmek gerek.
kasa önünde 3 adet fan var birde 360 mm sıvı soğutma var sıvı soğutma dik konumda ama bundan öncede 3060Tİ kullandım onda böyle boşta olmuyordu

KS

PcFurkan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1
Sıvı soğutmayı kasa üzerine veya ön panele alır mısınız. Önden gelen havayı direkt soğutucu çekiyor ve dışarı atıyor. Kasa içine hava girişi oldukça azalıyor.
Üst panele fan alacağım için 140mm üç tane o yüzden sıvı soğutmayı o şekil monte ettim ama herhalükarda boşta bile 63 derece olması böyle kaliteli soğutma sistemine sahip bir kart için normal olmadığını ve güç kaynağından mı kaynaklanmakta acaba diye düşünüyorum

KS

PcFurkan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1
Soğutucuyu üst panele alın ve yan panele 3 adet 120mm fan alın ama içeri hava çeksinler öndeki fanlarla birlikte. Daha ideal bir hava akışı olur.
yorumu düzenledim onu bi kontrol ederseniz birde güç kaynağının yanına da iki adet 120mm fan takılabilmekte onuda en kısa sürede yapmayı düşünüyorum birde egzoz fanı alıcam şuan sizin dediğiniz uygulamayı uygulıycam bi değişiklik olucak mı merak ediyorum doğrusu değişiklik durumunda burdan bilgilendirme sağlıycam bir saat içerisinde

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
yorumu düzenledim onu bi kontrol ederseniz birde güç kaynağının yanına da iki adet 120mm fan takılabilmekte onuda en kısa sürede yapmayı düşünüyorum birde egzoz fanı alıcam şuan sizin dediğiniz uygulamayı uygulıycam bi değişiklik olucak mı merak ediyorum doğrusu değişiklik durumunda burdan bilgilendirme sağlıycam bir saat içerisinde
Yorumu okudum ama hava akışı ne kadar kaliteli olursa o kadar iyi olur. Birde kasa altındaki yuvaya fan takarsanız 2 adet direkt ekran kartına hava aktarımı olacağı için onda oldukça fayda sağlar sıcaklıklara bilginiz olsun.

KS

PcFurkan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1
Yorumu okudum ama hava akışı ne kadar kaliteli olursa o kadar iyi olur. Birde kasa altındaki yuvaya fan takarsanız 2 adet direkt ekran kartına hava aktarımı olacağı için onda oldukça fayda sağlar sıcaklıklara bilginiz olsun.
Dc üzerinden bi görüşebilirmiyiz size yazdım dc üzerinden bi iki dakikanızı ayırabilirmisiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri