- Konu Sahibi
Mail adresini paylaşabilirmisiniz2 farklı ürün olacağını sanmıyorum ama %100 emin konuşmayayım. Ürün baktığım kadarıyla ayrı ama detaylı bilgiyi ADATA XPG firmasına mail atarsanız alırsınız cevabınızı.
Mail adresini paylaşabilirmisiniz2 farklı ürün olacağını sanmıyorum ama %100 emin konuşmayayım. Ürün baktığım kadarıyla ayrı ama detaylı bilgiyi ADATA XPG firmasına mail atarsanız alırsınız cevabınızı.
Xpg.com üzerinden de kontrol sağladığımda ayrı olarak görünüyor en kötü alırım bi tane birleşikse iade ederim ayrıysa bir tane daha alırım cevabınız içinde teşekkürlerhttps://corp.adata.com/tr/support/online/ - Soru Kategorisi : Sales Information olarak seçiliyken aşağıdaki bilgileri doldurun ve gönderin.
Msı 3080 gaming Z trio 12GB 384 bitBüyük ihtimalle PSU odaklı sıkıntıya giriyor kart. Yeni ürün gelince deneyin. Birde ekran kartı modeli ve kasanızın modelini paylaşın sıcaklıkları değerlendirmem için.
Kasa hava akışı kötü bir kasa değil ama içinde kaç adet fan var? Kötü güç akışı da ekran kartını biraz fazla ısıtmış olabilir orası ayrı ama önce bir bunları değerlendirmek gerek.Msı 3080 gaming Z trio 12GB 384 bit
Thermaltake view 71 argb plus
kasa önünde 3 adet fan var birde 360 mm sıvı soğutma var sıvı soğutma dik konumda ama bundan öncede 3060Tİ kullandım onda böyle boşta olmuyorduKasa hava akışı kötü bir kasa değil ama içinde kaç adet fan var? Kötü güç akışı da ekran kartını biraz fazla ısıtmış olabilir orası ayrı ama önce bir bunları değerlendirmek gerek.
Sıvı soğutma ön panelin yanındaki tablada mı yani anakart yanında?kasa önünde 3 adet fan var birde 360 mm sıvı soğutma var sıvı soğutma dik konumda ama bundan öncede 3060Tİ kullandım onda böyle boşta olmuyordu
Evet anakart yanında boştayken sıcaklığı belirttimSıvı soğutma ön panelin yanındaki tablada mı yani anakart yanında?
Birde 3060 Ti ile 3080 ısınma değerlerini kıyaslayamayız.
Sıvı soğutmayı kasa üzerine veya ön panele alır mısınız. Önden gelen havayı direkt soğutucu çekiyor ve dışarı atıyor. Kasa içine hava girişi oldukça azalıyor.Evet anakart yanında boştayken sıcaklığı belirttim
Üst panele fan alacağım için 140mm üç tane o yüzden sıvı soğutmayı o şekil monte ettim ama herhalükarda boşta bile 63 derece olması böyle kaliteli soğutma sistemine sahip bir kart için normal olmadığını ve güç kaynağından mı kaynaklanmakta acaba diye düşünüyorumSıvı soğutmayı kasa üzerine veya ön panele alır mısınız. Önden gelen havayı direkt soğutucu çekiyor ve dışarı atıyor. Kasa içine hava girişi oldukça azalıyor.
Soğutucuyu üst panele alın ve yan panele 3 adet 120mm fan alın ama içeri hava çeksinler öndeki fanlarla birlikte. Daha ideal bir hava akışı olur.Üst panele fan alacağım için 140mm üç tane o yüzden sıvı soğutmayı o şekil monte ettim
yorumu düzenledim onu bi kontrol ederseniz birde güç kaynağının yanına da iki adet 120mm fan takılabilmekte onuda en kısa sürede yapmayı düşünüyorum birde egzoz fanı alıcam şuan sizin dediğiniz uygulamayı uygulıycam bi değişiklik olucak mı merak ediyorum doğrusu değişiklik durumunda burdan bilgilendirme sağlıycam bir saat içerisindeSoğutucuyu üst panele alın ve yan panele 3 adet 120mm fan alın ama içeri hava çeksinler öndeki fanlarla birlikte. Daha ideal bir hava akışı olur.
Yorumu okudum ama hava akışı ne kadar kaliteli olursa o kadar iyi olur. Birde kasa altındaki yuvaya fan takarsanız 2 adet direkt ekran kartına hava aktarımı olacağı için onda oldukça fayda sağlar sıcaklıklara bilginiz olsun.yorumu düzenledim onu bi kontrol ederseniz birde güç kaynağının yanına da iki adet 120mm fan takılabilmekte onuda en kısa sürede yapmayı düşünüyorum birde egzoz fanı alıcam şuan sizin dediğiniz uygulamayı uygulıycam bi değişiklik olucak mı merak ediyorum doğrusu değişiklik durumunda burdan bilgilendirme sağlıycam bir saat içerisinde
Dc üzerinden bi görüşebilirmiyiz size yazdım dc üzerinden bi iki dakikanızı ayırabilirmisinizYorumu okudum ama hava akışı ne kadar kaliteli olursa o kadar iyi olur. Birde kasa altındaki yuvaya fan takarsanız 2 adet direkt ekran kartına hava aktarımı olacağı için onda oldukça fayda sağlar sıcaklıklara bilginiz olsun.
Tamam cevap beklemekteyimŞuan müsait değilim. Geçersem yazarım oradan.
İşim biterse ve geçersem yazarım dedim söz vermiyorum. Neyse sorunuz buradan da yazabilirsiniz.Tamam cevap beklemekteyim