Çözüldü 8k 2060 lı pc olur mu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fakir gamer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar pek yüksek bir bütçem yok 8 hadi en fazla 10k ya pc almak istiyorum oyun için öneriniz var mı şimdiden teşekkürler

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Aslında PCHocası hector sistem çıkardı onu kaçırmasaydınız alınabilirdi. Bu paralara RTX 2060 ekran kartlı sistem alınmaz. 2. El bakılabilir. 6500XT Hazır sistem önerebiliriz sıfır olarak.

Huso

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Merhabalar pek yüksek bir bütçem yok 8 hadi en fazla 10k ya pc almak istiyorum oyun için öneriniz var mı şimdiden teşekkürler
Sadece Kasa olarak 1660 Superli bir kasa toplayabilirsin hatta geçen 9k civarı bişeye itopyaya ryzen5 16gb ram 1660 super 2 fanlı hemde 500gb ssd fln olucak şekilde güzel bi sistem gelmişti illa 2060 olcak diye bişey yok 1660 Superle arasında çok büyük bi fps kaybı yok sadece güncel kalma olayı var o da çok sorun olmaz gibime geliyor şahsen benim yani 2060 lı bir sistem almak senin dediğin fiyatlara göre biraz imkansız ama dediğim gibi 1660 Super gibi bir sistem toplarsan sistem toplama konusunda biraz şansın olabilir.

d3nnniz

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
19
zamanınız varsa 10k fiyat için kampanya bekleyebilirsiniz ama daha yeni yapıldığı için uzun da sürebilir, DA gibi içerik üreticilerini yakında sistem çıkaracaklar belki sizin bütçenize uygun bir sistem çıkabilir. kampanya bekleyemezseniz 1660 1650 rx6500xt sistemler mevcut.

KS

Fakir gamer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Sadece Kasa olarak 1660 Superli bir kasa toplayabilirsin hatta geçen 9k civarı bişeye itopyaya ryzen5 16gb ram 1660 super 2 fanlı hemde 500gb ssd fln olucak şekilde güzel bi sistem gelmişti illa 2060 olcak diye bişey yok 1660 Superle arasında çok büyük bi fps kaybı yok sadece güncel kalma olayı var o da çok sorun olmaz gibime geliyor şahsen benim yani 2060 lı bir sistem almak senin dediğin fiyatlara göre biraz imkansız ama dediğim gibi 1660 Super gibi bir sistem toplarsan sistem toplama konusunda biraz şansın olabilir.
Dediğiniz türde bi sistem toplayabilir misiniz acaba ben pek anlamıyorum da toplama isteme sebebim de 1650 li laptop lar bile 15 k gibi bir fiyatı var monitor boyunda bir TV var evde baktım bağlanabiliyor ona bağlayıp kullanacam

KS

Fakir gamer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ve öneride bulunacak olanlara ve bulunanlara teşekkür ediyorum dediğim gibi toplanmış şekilde önerseniz güzel olur

sercann0011

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
136
inventus sistemi aynı özelleştirmelerle öneririrm

KS

Fakir gamer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Fireflux mu ne onu almayı karar verdim tavsiye veren herkese çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri