- Tepki
- 0
Merhabalar pek yüksek bir bütçem yok 8 hadi en fazla 10k ya pc almak istiyorum oyun için öneriniz var mı şimdiden teşekkürler
Sadece Kasa olarak 1660 Superli bir kasa toplayabilirsin hatta geçen 9k civarı bişeye itopyaya ryzen5 16gb ram 1660 super 2 fanlı hemde 500gb ssd fln olucak şekilde güzel bi sistem gelmişti illa 2060 olcak diye bişey yok 1660 Superle arasında çok büyük bi fps kaybı yok sadece güncel kalma olayı var o da çok sorun olmaz gibime geliyor şahsen benim yani 2060 lı bir sistem almak senin dediğin fiyatlara göre biraz imkansız ama dediğim gibi 1660 Super gibi bir sistem toplarsan sistem toplama konusunda biraz şansın olabilir.Merhabalar pek yüksek bir bütçem yok 8 hadi en fazla 10k ya pc almak istiyorum oyun için öneriniz var mı şimdiden teşekkürler
zamanınız varsa 10k fiyat için kampanya bekleyebilirsiniz ama daha yeni yapıldığı için uzun da sürebilir, DA gibi içerik üreticilerini yakında sistem çıkaracaklar belki sizin bütçenize uygun bir sistem çıkabilir. kampanya bekleyemezseniz 1660 1650 rx6500xt sistemler mevcut.Merhabalar pek yüksek bir bütçem yok 8 hadi en fazla 10k ya pc almak istiyorum oyun için öneriniz var mı şimdiden teşekkürler
Dediğiniz türde bi sistem toplayabilir misiniz acaba ben pek anlamıyorum da toplama isteme sebebim de 1650 li laptop lar bile 15 k gibi bir fiyatı var monitor boyunda bir TV var evde baktım bağlanabiliyor ona bağlayıp kullanacamSadece Kasa olarak 1660 Superli bir kasa toplayabilirsin hatta geçen 9k civarı bişeye itopyaya ryzen5 16gb ram 1660 super 2 fanlı hemde 500gb ssd fln olucak şekilde güzel bi sistem gelmişti illa 2060 olcak diye bişey yok 1660 Superle arasında çok büyük bi fps kaybı yok sadece güncel kalma olayı var o da çok sorun olmaz gibime geliyor şahsen benim yani 2060 lı bir sistem almak senin dediğin fiyatlara göre biraz imkansız ama dediğim gibi 1660 Super gibi bir sistem toplarsan sistem toplama konusunda biraz şansın olabilir.
çoğu başlıkta gördüğüm fire flux sistem var önerecek arkadaş bu konuyu okuyor linkini atacaktır. @EnesIVe öneride bulunacak olanlara ve bulunanlara teşekkür ediyorum dediğim gibi toplanmış şekilde önerseniz güzel olur
Okumuyordum aslında ama öneri yaparım.çoğu başlıkta gördüğüm fire flux sistem var önerecek arkadaş bu konuyu okuyor linkini atacaktır. @EnesI
okuyan kullanıcılar arasında isminiz yazıyordu hocam buglı herhaldeOkumuyordum aslında ama öneri yaparım.
Eğer bütçenizi aşıyorsa apudan başka şansınız yok.Kasayı 10₺ arttırın
İşlemciyi i3 12100f yapın
Ekran kartını 6500xt yapın
Ramı adata 16gb yapın
10.200 civarı yapıyor.
8800 luk hali nasıl gtx 1650 var amaEğer bütçenizi aşıyorsa apudan başka şansınız yok.
6500xt yapın daha iyi daha ucuz.8800 luk hali nasıl gtx 1650 var ama
Bütçeniz 9k yı geçmeyecekse apu da mantıklı.8800 luk hali nasıl gtx 1650 var ama
Milyon tane model var hangisiBütçeniz 9k yı geçmeyecekse apu da mantıklı.
@ugur.gozaydin hocam sizin önerdiğiniz apu sistem vardı bir bakarmısınız?Mi
Milyon tane model var hangisi