Hocam ben bilmeden konuştum dediğim gibi . Amacım güzel bir uğurlama yapılması idi . Desteklerinizi biliyorum :-)Uğur bize son gün haber verdi Batuhan. Arka planda kendisini hep destekledik zaten. O tarafı dışarıdan yorumlandığı gibi değil, biz kendi aramızda konuşalım![]()
Kardaşım 5 gündür wp den bile düzgün yazamadım sana biliyosun , yoğundum takip etmedim . Üstüne konuşulmuş bir konu da görmeyince fikir sundum işin aslı. Yani kötü niyetli söylemedim . Herkes bilir Uğuru severim . Güzelce uğurlayalım istedim . Herkes bilir seni de severim . Senin için de böyle bir durum görsem ve konunun önünü arkasını bilmesem , takip etmemiş olsam aynılarını senin için de söylerim indirim adam.Yok herkes emeğinin karşılığını bir şekilde alır dostum. Burada ayın üyesine bile fiyatı önemli olmaksızın bir şeyler veriliyor. Uğur'u mahçup edeceklerini düşünmüyorum şahsen.
Ben niyetini biliyorum zaten sorun yok beni biliyorsunKardaşım 5 gündür wp den bile düzgün yazamadım sana biliyosun , yoğundum takip etmedim . Üstüne konuşulmuş bir konu da görmeyince fikir sundum işin aslı. Yani kötü niyetli söylemedim . Herkes bilir Uğuru severim . Güzelce uğurlayalım istedim . Herkes bilir seni de severim . Senin için de böyle bir durum görsem ve konunun önünü arkasını bilmesem , takip etmemiş olsam aynılarını senin için de söylerim indirim adam.
Çok teşekkürler hocam, sağolun@rkarayel Hayırlı olsun dostum. Güle Güle kullan.
Sağolun hocam teşekkür ederimSana yetişilmesi mümkün değildi hak ettin kardeşim.
Teşekkürler hocam daha iyileri sizin olsun inşallah@rkarayel Hayırlı olsun reis Güle güle kullan
Çok sağolun hocam, teşekkürlerTebrikler, hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın hocam
Tr şartları saolsun en ucuza en iyisini almak için çıkmıştım bu yola . Videolar izleyip yazılar okudum.Artık profesyonelimHazır görmüşken yazasım geldi. Buralar hep dutluktu.2019'dan itibaren forum yöneticileri güzel işler başarmış. Önceden bu kadar aktif bilgili kullanıcı pek yoktu. Genelde konu açılıyordu cevaplıyorduk. Şuan ki arkadaşların hızı ve bilgisinden konulara yetişemiyorum
. Böyle etkinliklerle desteklemeleri de çok hoş.
Senelik iznimde tabiri caizse biraz abartıp forumda yatıp kalktım, bu süreçte elden geldiğince yanlış bilgi vermemeye çalıştım, birilerine faydam olabildiyse ne mutlu bana
@OceanLaB hocam çok teşekkür ederim hediye için, daha iyileri forum üyelerine nasip olsun![]()
Tebrikler.Senelik iznimde tabiri caizse biraz abartıp forumda yatıp kalktım, bu süreçte elden geldiğince yanlış bilgi vermemeye çalıştım, birilerine faydam olabildiyse ne mutlu bana
@OceanLaB hocam çok teşekkür ederim hediye için, daha iyileri forum üyelerine nasip olsun![]()
Hayırlı olsun hocam her konuya cevap yazıyorsunuz saniyesinde haketmiştiniz
Çok teşekkür ederim hocalarım, daha iyileri sizlerin olsunTebrikler.Bu arada gerçekten güzel kulaklık. Hayırlı olsun.
JD-710'un gözler yaşlı, "inş beni satmaz" diye bekliyor...Dersteyken gelmiş @OceanLaB hocam kargo, çok teşekkür ederim tekrardan fazlasıyla sevindirdi bu hediye![]()