Hep 450tl civarı satılıyordu. İyi hatırlıyorum bunu aldığımda A320 anakart 300tl ye satılıyordu arada kalmıştım 100tl farka değer mi diye. Biri kesinlikle değer dedi bende onu aldım.milli anakartımızın fiyyyatı bile uçtu ya..
Hep 450tl civarı satılıyordu. İyi hatırlıyorum bunu aldığımda A320 anakart 300tl ye satılıyordu arada kalmıştım 100tl farka değer mi diye. Biri kesinlikle değer dedi bende onu aldım.milli anakartımızın fiyyyatı bile uçtu ya..
Baktım da o fiyata yok ki nasıl alacaksınız ?Bende Hb'den 899 TL'ye alıcam
bende şuan 1100 tl var s2h alıcamHep 450tl civarı satılıyordu. İyi hatırlıyorum bunu aldığımda A320 anakart 300tl ye satılıyordu arada kalmıştım 100tl farka değer mi diye. Biri kesinlikle değer dedi bende onu aldım
Telefon düzeltti "aldım" 2 hafta önce şu klavyenin yazdıklarımı değiştirmesinden bıktım.Baktım da o fiyata yok ki nasıl alacaksınız ?
Durun !bende şuan 1100 tl var s2h alıcam
N11 Üzerinden link attım akakçe'den baktım en uygunu o fiyatta şuan.bende şuan 1100 tl var s2h alıcam
Baktım da o fiyata yok ki nasıl alacaksınız ?
nolduDurun !
https://www.trendyol.com/asus/prime...S-zD4EpD3l_VPu_UKWoTBhn87xHyRF-xoC348QAvD_BwE bu s2h tan daha iyi 1100 TL varsa bu alınmalı.
Aynen bunu görmemiştim. Bu B450M S2H tan da iyi ama gerek var mı bilmiyorum.https://www.trendyol.com/asus/prime...S-zD4EpD3l_VPu_UKWoTBhn87xHyRF-xoC348QAvD_BwE bu s2h tan daha iyi 1100 TL varsa bu alınmalı.
Aynen bunu görmemiştim. Bu B450M S2H tan da iyi ama gerek var mı bilmiyorum.
Bu tabii ki daha iyi ama ne biliyim bana B450 bir anakarta bu kadar paralar vermek doğru gelmiyor. Çok yükseldi fiyatlar çok.ben bunla s2h arasında kaldım siz diyince s2h a yöneldim ama bu kart bütçeme uyygun
arada 90 - 100 tl varBu tabii ki daha iyi ama ne biliyim bana B450 bir anakarta bu kadar paralar vermek doğru gelmiyor. Çok yükseldi fiyatlar çok.
Ben B450M S2H için de pahalı diyorum. Şuan fiyatlar böyle ama bu fiyatlarda olmaması gerekiyordu. Daha iyi olması açısından B450M A II tercih edebilirsiniz.arada 90 - 100 tl var
hocam sonradan pişman olmak istemiyorum eminsiniz demi alıam çnküBen B450M S2H için de pahalı diyorum. Şuan fiyatlar böyle ama bu fiyatlarda olmaması gerekiyordu. Daha iyi olması açısından B450M A II tercih edebilirsiniz.
B450M S2H a göre daha iyi bir anakarttır. Sorun çıkarırsa her markada olacağı gibi teknoloji şans işi olduğundan sorun çıkarır. Yoksa normal şartlarda iyi bir anakart ama kullanacağınız işlemciye göre alacağınız yere not bırakın Bios güncellemesi yapıp yollasınlar.hocam sonradan pişman olmak istemiyorum eminsiniz demi alıam çnkü
sorun çıkarırmıki-B450M S2H a göre daha iyi bir anakarttır. Sorun çıkarırsa her markada olacağı gibi teknoloji şans işi olduğundan sorun çıkarır. Yoksa normal şartlarda iyi bir anakart ama kullanacağınız işlemciye göre alacağınız yere not bırakın Bios güncellemesi yapıp yollasınlar.
Dediğimin aynısını diyorum. Sorun çıkarsa (büyük ihtimalle çıkmaz) bu markanın kötülüğü yada modelin kötülüğü değil alabileceğiniz her üründe olduğu kadar sorun çıkma ihtimali var.sorun çıkarırmıki-